15:03 Rifreskuar në
Partia Aleanca Kuq e Zi regjistrohet në gjykatë
Partia Aleanca Kuq e Zi regjistrohet në gjykatë
Botasot - 21-Mar-2012 17:39
Gjykata e Tiranës ka pranuar regjistrimin e partisë ‘Aleanca Kuq e Zi”, me kryetar Kreshnik Spahiun. Pas dy seancash gjyqtari Arben Mullai vendosi të pranojë kërkesën për regjistrimin, si person juridik të partisë më të re që do të garojë ...
Zyrtarizohet partia e Spahiut
Albeu.com - 21-Mar-2012 17:19
Gjykata e Tiranës ka pranuar kërkesën e Aleancës Kuq e ZI, që kjo e fundit të regjistrohet si një parti politike pas dorëzimit të 3700 firmave, statusit dhe programit të saj.
Aleanca Kuq e Zi është tani parti
Lajmeshqip - 21-Mar-2012 19:49
Aleanca Kuq e Zi nga sot bëhet partia më e re në spektrin politik në Shqipëri. Gjykata e Tiranës ka pranuar kërkesën e Aleancës Kuq e Zi, pasi kjo e fundit ka dorëzuar 3.700 firma, statusin dhe programin e saj.
Programi AK: Shqipëri-Kosovë si SHBA-Kanada
BalkanWeb - 22-Mar-2012 07:49
TIRANE -Aleanca Kuq e Zi nga dje është partia më e re në spek trin politik në vend. Gjykata e Tiranës ka pranuar kërkesën e Aleancës Kuq e Zi për regjistrimin si forcë politike, pasi kjo e fundit ka dorëzuar 3700 firma, statusin dhe ...
AK, zyrtarisht parti politike. Spahiu, kreu deri në maj
Panorama - 21-Mar-2012 15:20
TIRANE- Aleanca Kuq e Zi eshte tashme zyrtarisht parti politike. Gjykata pas shqyrtimit te firmave te nevojshme, statutit dhe programit te saj e ka njohur ate si nje parti politike.
Zyrtarizohet partia “Aleanca Kuqezi”
Lajm - 22-Mar-2012 11:37
Aleanca Kuqezi është kthyer dhe zyrtarisht në parti politike. Gjykata e Shkallës së Parë të Rrethit Gjyqësor Tiranë ka pranuar kërkesën me 3700 firma. Gjithashtu AK ka paraqitur statusin dhe programin.
Regjistrohet në Gjykatë, Aleanca Kuq e Zi nga dje parti politike
Panorama - 22-Mar-2012 12:17
TIRANE – Gjykata e Tiranës pranoi dje regjistrimin e Aleancës Kuq e Zi në regjistrin e partive politike të vendit, me Kreshnik Spahiun si kryetar të saj.
AK-ja partia më e re politike në Shqipëri
Gazeta Start - 21-Mar-2012 16:20
Tiranë – Aleanca Kuqezi është partia më e re e regjistruar në Gjykatën e Tiranës, duke iu bashkëngjitur vargut të më shumë se 100 partive që ka vendin, një pjesë e të cilave thjesht ekzistojnë me emër.
Aleanca Kuq e Zi nga sot parti politike, Kreshnik Spahiu në krye deri në maj
BalkanWeb - 21-Mar-2012 16:59
TIRANË- Aleanca Kuq e Zi nga sot bëhet partia më e re në spektrin politik në vend. Gjykata e Tiranës ka pranuar kërkesën e Aleancës Kuq e ZI, pasi kjo e fundit ka dorëzuar 3700 firma, statusin dhe programin e saj.
Aleanca Kuq e Zi zyrtarisht parti politike, depoziton dokumentet në gjykatë
LajmiFundit - 21-Mar-2012 16:50
Aleanca Kuq e Zi është regjistruar si forcë politike në Gjykatën e Tiranës me kryetar Kreshnik Spahiun. Në dokumentet bashkangjitur thuhet se kjo parti ka si synim të mbrojë dokumentin themeltar të Republikës së Shqipërisë, Kushtetutën, të ...
Partia Aleanca Kuq e Zi regjistrohet në gjykatë
Top Channel - 21-Mar-2012 16:29
Gjykata e Tiranës ka pranuar regjistrimin e partisë ‘Aleanca Kuq e Zi”, me kryetar Kreshnik Spahiun. Pas dy seancash gjyqtari Arben Mullai vendosi të pranojë kërkesën për regjistrimin, si person juridik të partisë më të re që do të garojë ...
Imazhe
Partia Aleanca Kuq e Zi regjistrohet në gjykatë
Botasot
Zyrtarizohet partia e Spahiut
Albeu.com
Aleanca Kuq e Zi është tani parti
Lajmeshqip
Programi AK: Shqipëri-Kosovë si SHBA-Kanada
BalkanWeb
AK, zyrtarisht parti politike. Spahiu, kreu deri në maj
Panorama
Zyrtarizohet partia “Aleanca Kuqezi”
Lajm
Regjistrohet në Gjykatë, Aleanca Kuq e Zi nga dje parti politike
Panorama
AK-ja partia më e re politike në Shqipëri
Gazeta Start
Aleanca Kuq e Zi nga sot parti politike, Kreshnik Spahiu në krye deri në maj
BalkanWeb
Aleanca Kuq e Zi zyrtarisht parti politike, depoziton dokumentet në gjykatë
LajmiFundit
Partia Aleanca Kuq e Zi regjistrohet në gjykatë
Top Channel


Share
 |