17:25 Rifreskuar në
Formulari A2, përfundon afati i dytë i aplikimeve në universitete
Formulari A2, përfundon afati i dytë i aplikimeve në universitete
LajmiFundit - 10-Aug-2012 14:49
Përfundoi sot afati i plotësimit të formularit A2 për ata maturantë të cilët nuk patën mundësi të aplikonin në afatet e vendosura nga Ministria e Arsimit.
Universitetet, fituesit më 12-13 shtator
Panorama - 10-Aug-2012 12:19
Fituesit në universitete do të shpallen në datat 12-13 shtator. Sipas Agjencisë Kombëtare të Provimeve, pikët do të nisin të llogariten vetëm pas mbylljes së konkurseve në degën e Arkitekturës dhe ato të Universitetit të Sporteve.
Fituesit e universiteteve, listat më 12-13 shtator
BalkanWeb - 10-Aug-2012 08:59
TIRANE- Përfaqësues të Agjencisë Kombëtare të Provimeve kanë bërë të ditur se listat me fituesit e universiteteve do të shpallen në datat 12 - 13 shtator.
Universitetet, lista e fituesve në 12-13 shtator
Albeu.com - 10-Aug-2012 09:39
Universitetet, lista e fituesve në 12-13 shtator Listat me maturantët të cilët kanë fitur të drejtën e studimit në universitete do të shpallen në datat 12 - 13 shtator ndërsa në datën 27 gusht do të fillojnë konkurset për ato degë ku ...
Mbyllet afati i plotësimit të Formularit A2
Gazeta Start - 10-Aug-2012 16:09
Tiranë – Ministria e Arsimit bëri me dije se ditën e sotme u mbyll përfundimisht afati për plotësimin e Formularit A2 për t’u regjistruar për në universitet. Lista e fituesve në universitete, sipas MASH, do të shpallet në 12-13 shtator.
Imazhe
Formulari A2, përfundon afati i dytë i aplikimeve në universitete
LajmiFundit
Universitetet, fituesit më 12-13 shtator
Panorama
Fituesit e universiteteve, listat më 12-13 shtator
BalkanWeb
Universitetet, lista e fituesve në 12-13 shtator
Albeu.com
Mbyllet afati i plotësimit të Formularit A2
Gazeta Start


Share
 |