Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:43
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Sot festa e Kurban Bajramit në Shqipëri dhe Maqedoni
Sot festa e Kurban Bajramit në Shqipëri dhe Maqedoni
 - 25-Oct-2012 07:53
Sot besimtarët myslimanë në Shqipëri, Maqedoni, Turqi dhe vende të tjera kremtojnë festën e Kurban Bajramit, një nga festat më të rëndësishme të besimit Islam.
Galeri

Lajmet Kryesore