ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/05/2020 08:59

Qeverisë së Kosovës i kushtojnë më shumë veturat me qira se veturat e blera

Qeverisë së Kosovës i kushtojnë më shumë veturat me qira se veturat e blera
Prishtinë, 23 maj 2020 – Prej më shumë se dy vitesh Qeveria e Kosovës po i shfrytëzon veturat me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e blerjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr në pah ...
Illyriapress | 23-May-2020 23:57
Prishtinë, 23 maj 2020 – Prej më shumë se dy vitesh Qeveria e Kosovës po i shfrytëzon veturat me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e blerjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr në pah ...

Veturat e qeverisë së Kosovës, me qira më shtrenjtë se çmimi i blerjes
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...
GazetaTema | 23-May-2020 22:00
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...

Veturat e qeverisë së Kosovës me qira, më shtrenjtë se çmimi i blerjes
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...
Telegrafi | 23-May-2020 20:59
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...

Veturat e qeverisë së Kosovës, me qira më shtrenjtë se çmimi i blerjes
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...
Zeri | 23-May-2020 19:14
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...

Qeveria merr vetura me qira, i kushtojnë më shtrenjtë se blerja e tyre
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...
Gazeta Express | 23-May-2020 18:59
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...

Veturat e qeverisë së Kosovës me qira, më shtrenjtë se çmimi i blerjes
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...
PortaliOnline | 23-May-2020 18:50
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...

Që dy vite qeveria shfrytëzon vetura me qira – kostoja edhe më e lartë se çmimi i shitjes
Në mars 2017 qeveria e Kosovës vendosi të marrë vetura me qira për të gjitha segmentet institucionale dhe i kërkoi Agjencisë Qendrore të Prokurimit Publik të aplikojë një kontratë të centralizuar për 452 vetura për pesë ...
Lajminet | 23-May-2020 18:30
Në mars 2017 qeveria e Kosovës vendosi të marrë vetura me qira për të gjitha segmentet institucionale dhe i kërkoi Agjencisë Qendrore të Prokurimit Publik të aplikojë një kontratë të centralizuar për 452 vetura për pesë ...

Veturat e qeverisë së Kosovës, me qira më shtrenjtë se çmimi i blerjes
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...
Zeri Amerikes | 23-May-2020 18:10
Prej më shumë se dy vitesh qeveria e Kosovës po shfrytëzon vetura me qira me çmime që marrin kosto më të lartë se vlera e shitjes së tyre. Kontrata prej rreth 7 milionë euro që nxjerr shkelje në proces të tenderimit dhe ...

Dyshime për keqpërdorime milionëshe në kohën e pandemisë
Qeveria e udhëhequr nga Albin Kuti tashmë ka mbushur 100 ditë. Si shef qeverie gjatë tërë kësaj kohe Kurti nuk ka pushuar së foluri për luftën ndaj korrupsionit, dhe ndaljen siç e ka quajtur “gjakderdhjes financiare”. ...
Lajminet | 22-May-2020 14:22
Qeveria e udhëhequr nga Albin Kuti tashmë ka mbushur 100 ditë. Si shef qeverie gjatë tërë kësaj kohe Kurti nuk ka pushuar së foluri për luftën ndaj korrupsionit, dhe ndaljen siç e ka quajtur “gjakderdhjes financiare”. ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved