ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/05/2020 20:57

Zjarr në deponinë e qytetit në Dibër

Zjarr në deponinë e qytetit në Dibër
Në deponinë e qytetit në Dibër mbrëmë shpërtheu zjarr, ndërsa tymi dhe aroma e rëndë janë përhapur në tërë qytetin. Në shuarjen e zjarrit janë përfshirë njësia zjarrfikëse territoriale, si dhe të punësuarit në ...
TetovaSot | 23-May-2020 13:05
Në deponinë e qytetit në Dibër mbrëmë shpërtheu zjarr, ndërsa tymi dhe aroma e rëndë janë përhapur në tërë qytetin. Në shuarjen e zjarrit janë përfshirë njësia zjarrfikëse territoriale, si dhe të punësuarit në ...

Zjarri sërish e kaploi deponinë Rusino
Gostivar, 23 maj – Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth tij, të cilët ...
Koha.mk | 23-May-2020 12:34
Gostivar, 23 maj – Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth tij, të cilët ...

Zjarr në deponinë e qytetit në Dibër
Në deponinë e qytetit në Dibër mbrëmë shpërtheu zjarr, ndërsa tymi dhe aroma e rëndë janë përhapur në tërë qytetin. Në shuarjen e zjarrit janë përfshirë njësia zjarrfikëse territoriale, si dhe të punësuarit në ...
AlMaKos | 23-May-2020 12:26
Në deponinë e qytetit në Dibër mbrëmë shpërtheu zjarr, ndërsa tymi dhe aroma e rëndë janë përhapur në tërë qytetin. Në shuarjen e zjarrit janë përfshirë njësia zjarrfikëse territoriale, si dhe të punësuarit në ...

Zjarr i ri në deponinë ‘Rusino’ në Gostivar
Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë deri sot në mëngjes kishte zjarr. Zjarri i madh shpërtheu gjatë mesantës dhe nxiti reagime të shumta të banorëve të Gostivarit, të cilët u ankuan për erë të keqe dhe tym në ajër. ...
Telegrafi | 23-May-2020 12:26
Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë deri sot në mëngjes kishte zjarr. Zjarri i madh shpërtheu gjatë mesantës dhe nxiti reagime të shumta të banorëve të Gostivarit, të cilët u ankuan për erë të keqe dhe tym në ajër. ...

Zjarri sërish e kaploi deponinë Rusino
Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth tij, të cilët janë ankuar për ...
Gazeta Express | 23-May-2020 12:21
Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth tij, të cilët janë ankuar për ...

Zjarr në deponinë e qytetit në Dibër
Dibër, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Në deponinë e qytetit në Dibër mbrëmë shpërtheu zjarr, ndërsa tymi dhe aroma e rëndë janë përhapur në tërë qytetin. Në shuarjen e zjarrit janë përfshirë njësia zjarrfikëse territoriale, si ...
Medial | 23-May-2020 12:16
Dibër, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Në deponinë e qytetit në Dibër mbrëmë shpërtheu zjarr, ndërsa tymi dhe aroma e rëndë janë përhapur në tërë qytetin. Në shuarjen e zjarrit janë përfshirë njësia zjarrfikëse territoriale, si ...

Zjarr në deponinë e qytetit në Dibër
Në deponinë e qytetit në Dibër mbrëmë shpërtheu zjarr, ndërsa tymi dhe aroma e rëndë janë përhapur në tërë qytetin. Në shuarjen e zjarrit janë përfshirë njësia zjarrfikëse territoriale, si dhe të punësuarit në ...
Televizioni Koha | 23-May-2020 12:13
Në deponinë e qytetit në Dibër mbrëmë shpërtheu zjarr, ndërsa tymi dhe aroma e rëndë janë përhapur në tërë qytetin. Në shuarjen e zjarrit janë përfshirë njësia zjarrfikëse territoriale, si dhe të punësuarit në ...

Zjarri sërish e kaploi deponinë Rusino
Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth tij, të cilët janë ankuar për ...
Televizioni Koha | 23-May-2020 12:10
Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth tij, të cilët janë ankuar për ...

Zjarri sërish e kaploi deponinë Rusino
Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth tij, të cilët janë ankuar për ...
TetovaSot | 23-May-2020 12:09
Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth tij, të cilët janë ankuar për ...

Zjarri sërish e kaploi deponinë Rusino
Gostivar, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth ...
Medial | 23-May-2020 12:00
Gostivar, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Deponia rajonale Rusino, prej mbrëmë sërish është kapluar nga zjarri. Stuhia e zjarrit ka qenë intensive rreth mesnatës dhe ka shkaktuar reagime te banorët e Gostivarit dhe lagjet rreth ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved