ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/05/2020 20:09

Zgjedhjet, KSHZ-ja në dilemë për personat e infektuar

Zgjedhjet, KSHZ-ja në dilemë për personat e infektuar
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...
Arbresh | 23-May-2020 19:11
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...

Zgjedhjet, KSHZ-ja në dilemë për personat e infektuar
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...
Shprehja | 23-May-2020 17:32
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...

Zgjedhjet, KSHZ-ja në dilemë për personat e infektuar
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...
Gazeta Express | 23-May-2020 17:06
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...

Zgjedhjet, KSHZ-ja në dilemë për personat e infektuar
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...
AlMaKos | 23-May-2020 16:49
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...

Zgjedhjet, KSHZ-ja në dilemë për personat e infektuar
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...
TetovaSot | 23-May-2020 16:48
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...

Zgjedhjet, KSHZ-ja në dilemë për personat e infektuar
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...
Alsat-M | 23-May-2020 16:41
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka hallin se si do të votojnë personat e infektuar me koronavirus dhe ata që ndodhen në vet-izolim. Pas protokollit të miratuar nga Qeveria për mënyrën e zbatimit të procesit zgjedhor ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved