ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 03/06/2020 15:01

Një vaksinë kundër COVID-19 jep rezultate paraprake pozitive, por zhgënjyese

Një vaksinë kundër COVID-19 jep rezultate paraprake pozitive, por zhgënjyese
Një vaksinë kundër COVID-19 po jep rezultate pozitive, por disi zhgënjyese në fazën e parë të testimit, sipas një studimi të ri të botuar të premten në revistën mjekësore “The Lancet”. Vaksina e testuar në Kinë ofroi ...
GazetaTema | 23-May-2020 22:14
Një vaksinë kundër COVID-19 po jep rezultate pozitive, por disi zhgënjyese në fazën e parë të testimit, sipas një studimi të ri të botuar të premten në revistën mjekësore “The Lancet”. Vaksina e testuar në Kinë ofroi ...

Vaksina e shkencëtarëve kinezë, e sigurt në fazën e parë të provës klinike
Në revistën e famshme mjekësore “The Lancet”, u publikua të premten një artikull për rezultatin e provës së parë klinike të vaksinës për koronavirusin e ri të studiuar nga 21 shkencëtarë kinezë. Sipas këtij artikulli, ...
Gazeta Express | 23-May-2020 22:37
Në revistën e famshme mjekësore “The Lancet”, u publikua të premten një artikull për rezultatin e provës së parë klinike të vaksinës për koronavirusin e ri të studiuar nga 21 shkencëtarë kinezë. Sipas këtij artikulli, ...

Një vaksinë kundër COVID-19 jep rezultate paraprake pozitive, por zhgënjyese
Një vaksinë kundër COVID-19 po jep rezultate pozitive, por disi zhgënjyese në fazën e parë të testimit, sipas një studimi të ri të botuar të premten në revistën mjekësore "The Lancet". Vaksina e testuar në Kinë ofroi ...
Zeri Amerikes | 23-May-2020 16:33
Një vaksinë kundër COVID-19 po jep rezultate pozitive, por disi zhgënjyese në fazën e parë të testimit, sipas një studimi të ri të botuar të premten në revistën mjekësore "The Lancet". Vaksina e testuar në Kinë ofroi ...

“The Lancet”: Vaksina e shkencëtarëve kinezë, e sigurt në fazën e parë të provës klinike
Në revistën e famshme mjekësore “The Lancet”, u publikua të premten një artikull për rezultatin e provës së parë klinike të vaksinës për koronavirusin e ri të studiuar nga 21 shkencëtarë kinezë. Sipas këtij artikulli, ...
RTSH | 23-May-2020 09:51
Në revistën e famshme mjekësore “The Lancet”, u publikua të premten një artikull për rezultatin e provës së parë klinike të vaksinës për koronavirusin e ri të studiuar nga 21 shkencëtarë kinezë. Sipas këtij artikulli, ...

Sondazhi, 25 për qind e amerikanëve janë në mëdyshje për vaksinën e koronavirusit
Një e katërta e amerikanëve kanë pak ose aspak interes për të marrë një vaksinë të koronavirusit, zbuloi një sondazh i Reuters/Ipsos i publikuar të enjten, me disa që shprehin shqetësimin se ritmi rekordit në të cilin ...
Gazeta Express | 21-May-2020 22:47
Një e katërta e amerikanëve kanë pak ose aspak interes për të marrë një vaksinë të koronavirusit, zbuloi një sondazh i Reuters/Ipsos i publikuar të enjten, me disa që shprehin shqetësimin se ritmi rekordit në të cilin ...

Sondazhi Reuters/Ipsos: 25% e amerikanëve janë në mëdyshje për vaksinën e koronavirusit
Një e katërta e amerikanëve kanë pak ose aspak interes për të marrë një vaksinë të koronavirusit, zbuloi një sondazh i Reuters/Ipsos i publikuar të enjten, me disa që shprehin shqetësimin se ritmi rekordit në të cilin ...
Zeri Amerikes | 21-May-2020 21:24
Një e katërta e amerikanëve kanë pak ose aspak interes për të marrë një vaksinë të koronavirusit, zbuloi një sondazh i Reuters/Ipsos i publikuar të enjten, me disa që shprehin shqetësimin se ritmi rekordit në të cilin ...

Një e katërta e amerikanëve nuk kanë ose kanë interesim të vogël të pranojnë vaksinë kundër Kovid-19
Nju Jork, 21 maj – Sipas një studimi të kryer nga “Rojters” dhe Ipsos, një e katërta e amerikanëve nuk kanë ose kanë interesim të vogël për të pranuar vaksinë kundër koronavirusit. Anketa tregoi se administrata e ...
Koha.mk | 21-May-2020 18:20
Nju Jork, 21 maj – Sipas një studimi të kryer nga “Rojters” dhe Ipsos, një e katërta e amerikanëve nuk kanë ose kanë interesim të vogël për të pranuar vaksinë kundër koronavirusit. Anketa tregoi se administrata e ...

SHBA, një e katërta e njerëzve jo të interesuar për vaksinën
Një e katërta e amerikanëve janë pak ose aspak të interesuar për të bërë vaksinën e koronavirusit, zbulon një sondazh i kryer nga Reuters/Ipsos dhe i publikuar të enjten. Disa nga të anketuarit shprehin shqetësimin se ...
Shprehja | 21-May-2020 17:46
Një e katërta e amerikanëve janë pak ose aspak të interesuar për të bërë vaksinën e koronavirusit, zbulon një sondazh i kryer nga Reuters/Ipsos dhe i publikuar të enjten. Disa nga të anketuarit shprehin shqetësimin se ...

SHBA, një e katërta e njerëzve jo të interesuar për vaksinën
Një e katërta e amerikanëve janë pak ose aspak të interesuar për të bërë vaksinën e koronavirusit, zbulon një sondazh i kryer nga Reuters/Ipsos dhe i publikuar të enjten. Disa nga të anketuarit shprehin shqetësimin se ...
GazetaTema | 21-May-2020 16:02
Një e katërta e amerikanëve janë pak ose aspak të interesuar për të bërë vaksinën e koronavirusit, zbulon një sondazh i kryer nga Reuters/Ipsos dhe i publikuar të enjten. Disa nga të anketuarit shprehin shqetësimin se ...

SHBA, një e katërta e njerëzve jo të interesuar për vaksinën
Një e katërta e amerikanëve janë pak ose aspak të interesuar për të bërë vaksinën e koronavirusit, zbulon një sondazh i kryer nga Reuters/Ipsos dhe i publikuar të enjten. Disa nga të anketuarit shprehin shqetësimin se ...
Alsat-M | 21-May-2020 16:44
Një e katërta e amerikanëve janë pak ose aspak të interesuar për të bërë vaksinën e koronavirusit, zbulon një sondazh i kryer nga Reuters/Ipsos dhe i publikuar të enjten. Disa nga të anketuarit shprehin shqetësimin se ...

SHBA, një e katërta e njerëzve jo të interesuar për vaksinën
Një e katërta e amerikanëve janë pak ose aspak të interesuar për të bërë vaksinën e koronavirusit, zbulon një sondazh i kryer nga Reuters/Ipsos dhe i publikuar të enjten. Disa nga të anketuarit shprehin shqetësimin se ...
Zeri Amerikes | 21-May-2020 15:39
Një e katërta e amerikanëve janë pak ose aspak të interesuar për të bërë vaksinën e koronavirusit, zbulon një sondazh i kryer nga Reuters/Ipsos dhe i publikuar të enjten. Disa nga të anketuarit shprehin shqetësimin se ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved