ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/05/2020 20:09

Tre persona nga Tetova dhe pesë nga Gostivari nuk respektojnë orën policore

Tre persona nga Tetova dhe pesë nga Gostivari nuk respektojnë orën policore
Për mosrespektim të orës policorej janë privuar nga liria 8 persona ,tre nga Tetova dhe pesë nga Gostivari konfirmoi zëdhënësi i SPB Tetovë Fatmir Rexhepi informon TetovaSot. Rexhepi poashtu tha se persona në izolim me ...
TetovaSot | 23-May-2020 12:46
Për mosrespektim të orës policorej janë privuar nga liria 8 persona ,tre nga Tetova dhe pesë nga Gostivari konfirmoi zëdhënësi i SPB Tetovë Fatmir Rexhepi informon TetovaSot. Rexhepi poashtu tha se persona në izolim me ...

Ndalesën për lëvizje nuk e kanë respektuar 52 persona, prej tyre 28 janë arrestuar
Shkup, 23 maj – Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtoi MPB-ja. Nga ...
Koha.mk | 23-May-2020 12:16
Shkup, 23 maj – Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtoi MPB-ja. Nga ...

Mosrespektimi i orës policore, arrestohen 28 persona
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...
Gazeta Express | 23-May-2020 12:02
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...

Ndalesën për lëvizje nuk e kanë respektuar 52 persona, prej tyre 28 janë arrestuar
Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtoi MPB-ja. Nga ana e nëpunësve ...
Televizioni Koha | 23-May-2020 11:49
Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtoi MPB-ja. Nga ana e nëpunësve ...

Ndalesën për lëvizje nuk e kanë respektuar 52 persona, prej tyre 28 janë arrestuar
Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtoi MPB-ja. Nga ana e nëpunësve ...
Shenja | 23-May-2020 11:35
Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, kumtoi MPB-ja. Nga ana e nëpunësve ...

Maqedoni, 52 persona shkelin orën policore
Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e gjithë vendit, gjithsej 52 persona nuk kanë respektuar ndalesën për lëvizje, përkatësisht orën policore. “Janë arrestuar 28 persona, ndërsa të tjerëve u janë marrë të dhënat ...
Arbresh | 23-May-2020 11:25
Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e gjithë vendit, gjithsej 52 persona nuk kanë respektuar ndalesën për lëvizje, përkatësisht orën policore. “Janë arrestuar 28 persona, ndërsa të tjerëve u janë marrë të dhënat ...

Maqedoni, 52 persona shkelin orën policore
Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e gjithë vendit, gjithsej 52 persona nuk kanë respektuar ndalesën për lëvizje, përkatësisht orën policore. “Janë arrestuar 28 persona, ndërsa të tjerëve u janë marrë të dhënat ...
Telegrafi | 23-May-2020 10:50
Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e gjithë vendit, gjithsej 52 persona nuk kanë respektuar ndalesën për lëvizje, përkatësisht orën policore. “Janë arrestuar 28 persona, ndërsa të tjerëve u janë marrë të dhënat ...

Ndalesën për lëvizje nuk e kanë respektuar 52 persona, prej tyre 28 janë arrestuar
Shkup, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, ...
Medial | 23-May-2020 11:13
Shkup, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, 48 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 17 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim, ...

Mosrespektimi i orës policore, arrestohen 28 persona
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...
TetovaSot | 23-May-2020 10:22
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...

Mosrespektimi i orës policore, arrestohen 28 persona
Alsat 2020-05-23T10:01:12+02:00 Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të ...
AlMaKos | 23-May-2020 10:15
Alsat 2020-05-23T10:01:12+02:00 Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të ...

Mosrespektimi i orës policore, arrestohen 28 persona
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...
Shprehja | 23-May-2020 10:09
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...

Mosrespektimi i orës policore, arrestohen 28 persona
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...
Alsat-M | 23-May-2020 10:02
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 52 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 28 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...

MPB: 41 të arrestuar për mosrespektim të orës policore në Maqedoni
Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, 46 persona nuk kanë respektuar orën policore, 41 prej tyre janë arrestuar, ndërsa për pjesën tjetër do të ngritën procedura ...
Telegrafi | 22-May-2020 09:48
Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, 46 persona nuk kanë respektuar orën policore, 41 prej tyre janë arrestuar, ndërsa për pjesën tjetër do të ngritën procedura ...

46 persona shkelin orën policore, arrestohen 41
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 46 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 41 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...
Shprehja | 23-May-2020 05:15
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 46 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 41 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...

Drejtori i NP ‘Rrugët e Maqedonisë’ ka ikur nga policia gjatë orës policore
Drejtori i ndërmarrjes publik ‘Rrugët e Maqedonisë’ ka vozitur gjatë orës policore dhe nuk është ndaluar kur policia i ka dhënë shenjë që të ndalojë, por ka vazhduar të vozisë me automjetin ‘Range Rover’. Sipas MPB-së, ...
Telegrafi | 21-May-2020 17:46
Drejtori i ndërmarrjes publik ‘Rrugët e Maqedonisë’ ka vozitur gjatë orës policore dhe nuk është ndaluar kur policia i ka dhënë shenjë që të ndalojë, por ka vazhduar të vozisë me automjetin ‘Range Rover’. Sipas MPB-së, ...

41 persona të arrestuar për mosrespektim të orës policore
Gjatë 24 orëve të fundit në nivel të tërë shtetit 46 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, me ç’rast 41 janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë marrë të dhëna dhe do të vijojnë masa përkatëse, përcjell ...
Gazeta Express | 22-May-2020 13:27
Gjatë 24 orëve të fundit në nivel të tërë shtetit 46 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, me ç’rast 41 janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë marrë të dhëna dhe do të vijojnë masa përkatëse, përcjell ...

Orën policore nuk e kanë respektuar 46 persona, prej tyre 41 janë arrestuar
Gjatë 24 orëve të fundit në nivel të tërë shtetit 46 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, me ç’rast 41 janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë marrë të dhëna dhe do të vijojnë masa përkatëse. Nga MPB ...
Televizioni Koha | 22-May-2020 11:32
Gjatë 24 orëve të fundit në nivel të tërë shtetit 46 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, me ç’rast 41 janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë marrë të dhëna dhe do të vijojnë masa përkatëse. Nga MPB ...

46 persona shkelin orën policore, arrestohen 41 prej tyre
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 46 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 41 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...
Shenja | 22-May-2020 10:25
Gjatë natës së kaluar në territorin e gjithë shtetit 46 persona nuk kanë respektuar vendimin për kufizimin e lëvizjes, me çrrastë 41 prej tyre janë arrestuar nga policia, ndërsa për të tjerët do të vazhdojnë procedurat ...

MPB: 41 të arrestuar për mosrespektim të orës policore në Maqedoni
Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, 46 persona nuk kanë respektuar orën policore, 41 prej tyre janë arrestuar, ndërsa për pjesën tjetër do të ngritën procedura ...
Arbresh | 22-May-2020 10:19
Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, 46 persona nuk kanë respektuar orën policore, 41 prej tyre janë arrestuar, ndërsa për pjesën tjetër do të ngritën procedura ...

MPB: 41 të arrestuar për mosrespektim të orës policore në Maqedoni
Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, 46 persona nuk kanë respektuar orën policore, 41 prej tyre janë arrestuar, ndërsa për pjesën tjetër do të ngritën procedura ...
Republika | 22-May-2020 10:05
Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit, 46 persona nuk kanë respektuar orën policore, 41 prej tyre janë arrestuar, ndërsa për pjesën tjetër do të ngritën procedura ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved