ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/05/2020 19:58

Sindikata e policisë kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve policëve

Sindikata e policisë kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve policëve
Shkup, 23 maj – Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe ...
Koha.mk | 23-May-2020 15:19
Shkup, 23 maj – Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe ...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë
Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev. Sipas tyre, me ...
TetovaSot | 23-May-2020 14:15
Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev. Sipas tyre, me ...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë
Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev. Sipas tyre, me ...
Televizioni Koha | 23-May-2020 14:05
Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev. Sipas tyre, me ...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë
Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev. Sipas tyre, me ...
Gazeta Express | 23-May-2020 14:05
Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev. Sipas tyre, me ...

SP: Qeveria ta korrigjojë vendimin për shtesën prej 15 mijë denarëve për nëpunësit policorë
Shkup, 23 maj 2020 ((MEDIAL)) – Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të ...
Medial | 23-May-2020 13:57
Shkup, 23 maj 2020 ((MEDIAL)) – Sindikata e policisë (SP) kërkon nga Qeveria t’u ndajë shtesë prej 15.000 denarëve, gjegjësisht ta korrigjojë vendimin e fundit me të cilin e mori propozimin e ministrit të Punëve të ...

Petrovska dhe Smilevski e vizituan stacionin policor në Butel
Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Zëvendësministrja plotësuese e Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska dhe kryetari i Komunës së Butelit, Velimir Smilevski e vizituan Stacionin policor në Butel. “Gjatë vizitës, ...
Medial | 22-May-2020 22:17
Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Zëvendësministrja plotësuese e Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska dhe kryetari i Komunës së Butelit, Velimir Smilevski e vizituan Stacionin policor në Butel. “Gjatë vizitës, ...

Petrovska dhe Smilevski e vizituan stacionin policor në Butel
Shkup, 22 maj – Zëvendësministrja plotësuese e Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska dhe kryetari i Komunës së Butelit, Velimir Smilevski e vizituan Stacionin policor në Butel. “Gjatë vizitës, Petrovska dhe ...
Koha.mk | 22-May-2020 22:17
Shkup, 22 maj – Zëvendësministrja plotësuese e Punëve të Brendshme, Sllavjanka Petrovska dhe kryetari i Komunës së Butelit, Velimir Smilevski e vizituan Stacionin policor në Butel. “Gjatë vizitës, Petrovska dhe ...

Sindikata e policisë kërkon që Qeveria të miratojë dekret për pagesën e shpërblimit për punonjësit policorë
Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë kërkesën e ministrit Naqe Çulev për ...
Televizioni Koha | 22-May-2020 11:55
Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë kërkesën e ministrit Naqe Çulev për ...

Sindikata e policisë kërkon që Qeveria të miratojë dekret për pagesën e shpërblimit për punonjësit policorë
Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë ...
Medial | 22-May-2020 11:55
Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë ...

Sindikata e policisë kërkon që Qeveria të miratojë dekret për pagesën e shpërblimit për punonjësit policorë
Shkup, 22 maj – Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë kërkesën e ...
Koha.mk | 22-May-2020 11:53
Shkup, 22 maj – Sindikata e policisë reagon ndaj deklaratës së djeshme të ministres së Financave rreth pagesës së shpërblimit për zyrtarët policorë dhe kërkon që Qeveria në seancën e sotme të pranojë kërkesën e ...

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon shpërblim 25 mijë denarë për çdo polic
Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të kërkojnë nga ...
Telegrafi | 22-May-2020 09:28
Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të kërkojnë nga ...

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon shpërblim 25 mijë denarë për çdo polic
Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të kërkojnë nga ...
AlMaKos | 22-May-2020 11:07
Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të kërkojnë nga ...

Sindikata policore kërkon shpërblim prej 25.000 denarëve për çdo të punësuar në MPB
Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të gjithë të punësuarit në MPB. Në ...
Shenja | 22-May-2020 11:04
Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të gjithë të punësuarit në MPB. Në ...

Sindikata e Mbrojtjes dhe Sigurisë kërkon shpërblim për pjesëtarët e MM-së dhe URMV-së
Sindikata e Mbrojtjes dhe Sigurisë kërkoi shpërblim për pjesëtarët e URMV-së dhe Ministrisë së Mbrojtjes. Ata këtë kërkesë ia kanë dërguar te presidenti i shtetit, në Qeveri dhe ministres së Mbrojtjes, Radmilla ...
Telegrafi | 21-May-2020 18:52
Sindikata e Mbrojtjes dhe Sigurisë kërkoi shpërblim për pjesëtarët e URMV-së dhe Ministrisë së Mbrojtjes. Ata këtë kërkesë ia kanë dërguar te presidenti i shtetit, në Qeveri dhe ministres së Mbrojtjes, Radmilla ...

Sindikata policore kërkon shpërblim prej 25.000 denarëve për çdo të punësuar në MPB
Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të gjithë të punësuarit në MPB. Në ...
TetovaSot | 22-May-2020 10:54
Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të gjithë të punësuarit në MPB. Në ...

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon shpërblim 25 mijë denarë për çdo polic
Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të kërkojnë nga ...
Arbresh | 22-May-2020 09:59
Pas paralajmërimeve se punonjësit e MPB-së nuk do të marrin shpërblime për mundin në “luftën” me virusin Covid-19, Ministri Naqe Çulev dje ju bëri thirrje sindikatave të policëve që të reagojnë dhe të kërkojnë nga ...

Çulev: Deklarata e Angellovskës është dëshmi e moskujdesit ndaj punonjësve në MPB
Ministri teknik i MPB-së, Naqe Çulev në ‘Facebook’ tha se “deklarata e ministres së Financave, Nina Angellovska, është edhe një dëshmi e moskujdesit të Qeverisë që udhëheq Oliver Spasovski për punonjësit në MPB”. Çulev ...
Telegrafi | 21-May-2020 16:23
Ministri teknik i MPB-së, Naqe Çulev në ‘Facebook’ tha se “deklarata e ministres së Financave, Nina Angellovska, është edhe një dëshmi e moskujdesit të Qeverisë që udhëheq Oliver Spasovski për punonjësit në MPB”. Çulev ...

Sindikata policore kërkon shpërblim prej 25.000 denarëve për çdo të punësuar në MPB
Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të ...
Medial | 22-May-2020 09:10
Shkup, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Sindikata policore e Maqedonisë së Veriut kërkon nga ministri i Punëve të Brendshme të gjejë mënyrë për të siguruar para për pagesën e shpërblimit prej të paktën 25.000 denarë për të ...

Todev: Nëpunësit e MPB-së meritojnë shpërblim
Qeveria nuk ka para për të shpërblyer policët me nga 15 mijë denarë, ashtu siç një ditë më parë kërkoi ministri i brendshëm Naqe Çulev. Ministrja e financave Nina Angellovska tha se në rishikimin e buxhetit nuk janë ...
Shprehja | 22-May-2020 00:28
Qeveria nuk ka para për të shpërblyer policët me nga 15 mijë denarë, ashtu siç një ditë më parë kërkoi ministri i brendshëm Naqe Çulev. Ministrja e financave Nina Angellovska tha se në rishikimin e buxhetit nuk janë ...

Nuk do të ketë shpërblim financiar për policinë e Maqedonisë
Ministrja e Financave, Nina Angelovska, duke u përgjigjur në një pyetje gazetare në konferencën e sotme për shtyp, konfirmoi se propozimi i Ministrit të Brendshëm Naqe Çulev për shpërblim financiar një herë dhe linear ...
Telegrafi | 21-May-2020 13:50
Ministrja e Financave, Nina Angelovska, duke u përgjigjur në një pyetje gazetare në konferencën e sotme për shtyp, konfirmoi se propozimi i Ministrit të Brendshëm Naqe Çulev për shpërblim financiar një herë dhe linear ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved