ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 03/06/2020 14:51

Ngjarje e vërtetë: Gjahu për dashuri (3) Dëgjo Drita, ndoshta ti ke pasur ndonjë plan tjetër për sonte, ndërsa që unë erdha ashtu krejt papritur, në fakt sonte kam nevojë për një mik. Pikërisht tani jam duke u kthyer nga spitali,...

Ngjarje e vërtetë: Gjahu për dashuri (3) Dëgjo Drita, ndoshta ti ke pasur ndonjë plan tjetër për sonte, ndërsa që unë erdha ashtu krejt papritur, në fakt sonte kam nevojë për një mik. Pikërisht tani jam duke u kthyer nga spitali,...
Dëgjo Drita, ndoshta ti ke pasur ndonjë plan tjetër për sonte, ndërsa që unë erdha ashtu krejt papritur, në fakt sonte kam nevojë për një mik. Pikërisht tani jam duke u kthyer nga spitali, babin tim, Milaimin, e kanë ...
Kosova Sot | 23-May-2020 16:45
Dëgjo Drita, ndoshta ti ke pasur ndonjë plan tjetër për sonte, ndërsa që unë erdha ashtu krejt papritur, në fakt sonte kam nevojë për një mik. Pikërisht tani jam duke u kthyer nga spitali, babin tim, Milaimin, e kanë ...

Ngjarje e vërtetë: Gjahu për dashuri (2) Samirit pikërisht tani iu desh të vinte në banesën e tyre! E që nuk ishte aty që sa kohë. Po e shikonte Dritën, thuajse kjo ishte hera e parë që po e shihte. - Ti je ajo, pra, ti je magneti që...
Samirit pikërisht tani iu desh të vinte në banesën e tyre! E që nuk ishte aty që sa kohë. Po e shikonte Dritën, thuajse kjo ishte hera e parë që po e shihte. - Ti je ajo, pra, ti je magneti që duhet të më tërheqë për ...
Kosova Sot | 22-May-2020 15:34
Samirit pikërisht tani iu desh të vinte në banesën e tyre! E që nuk ishte aty që sa kohë. Po e shikonte Dritën, thuajse kjo ishte hera e parë që po e shihte. - Ti je ajo, pra, ti je magneti që duhet të më tërheqë për ...

Ngjarje e vërtetë: Gjahu në dashuri (1) - Nuk po mundem ta besoj se këtë po e kërkoni prej meje! - Zëri i Dritës ishte i qartë se ishte mbushur plot mllef dhe zemërim. - Dritë, shpirt, ne nuk po kërkojmë prej teje ta plaçkitësh...
- Nuk po mundem ta besoj se këtë po e kërkoni prej meje! - Zëri i Dritës ishte i qartë se ishte mbushur plot mllef dhe zemërim. - Dritë, shpirt, ne nuk po kërkojmë prej teje ta plaçkitësh bankën apo të bësh diçka të ...
Kosova Sot | 21-May-2020 15:34
- Nuk po mundem ta besoj se këtë po e kërkoni prej meje! - Zëri i Dritës ishte i qartë se ishte mbushur plot mllef dhe zemërim. - Dritë, shpirt, ne nuk po kërkojmë prej teje ta plaçkitësh bankën apo të bësh diçka të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved