ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 04/06/2020 23:45

Miratohet Programi i Kosovës për Barazi Gjinore

Miratohet Programi i Kosovës për Barazi Gjinore
Qeveria në detyrë ka miratuar Programin e Kosovës për Barazi Gjinore, transmeton Klan Kosova. Nga Zyra e Kryeministrit thonë se ky vendim u mor në mbledhjen e 34-të të qeverisë në detyrë. “Pas shqyrtimit të Programit të ...
Medial | 23-May-2020 21:25
Qeveria në detyrë ka miratuar Programin e Kosovës për Barazi Gjinore, transmeton Klan Kosova. Nga Zyra e Kryeministrit thonë se ky vendim u mor në mbledhjen e 34-të të qeverisë në detyrë. “Pas shqyrtimit të Programit të ...

Qeveria miraton vendimin për shpalljen muze të ish-burgut në Prishtinë
Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar vendimin për inicimin e procedurave për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë, transmeton Klan Kosova. Nga Zyra e Kryeministrit thonë se ky vendim ...
Medial | 23-May-2020 21:16
Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar vendimin për inicimin e procedurave për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë, transmeton Klan Kosova. Nga Zyra e Kryeministrit thonë se ky vendim ...

Miratohet Programi i Kosovës për Barazi Gjinore
Qeveria në detyrë ka miratuar Programin e Kosovës për Barazi Gjinore, transmeton Klan Kosova. Nga Zyra e Kryeministrit thonë se ky vendim u mor në mbledhjen e 34-të të qeverisë në detyrë. “Pas shqyrtimit të Programit të ...
Klan Kosova | 23-May-2020 21:16
Qeveria në detyrë ka miratuar Programin e Kosovës për Barazi Gjinore, transmeton Klan Kosova. Nga Zyra e Kryeministrit thonë se ky vendim u mor në mbledhjen e 34-të të qeverisë në detyrë. “Pas shqyrtimit të Programit të ...

Qeveria miraton vendimin për shpalljen muze të ish-burgut në Prishtinë
Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar vendimin për inicimin e procedurave për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë, transmeton Klan Kosova. Nga Zyra e Kryeministrit thonë se ky vendim ...
Klan Kosova | 23-May-2020 21:11
Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar vendimin për inicimin e procedurave për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë, transmeton Klan Kosova. Nga Zyra e Kryeministrit thonë se ky vendim ...

Nisin procedurat për ta bërë muze ish-burgun e Prishtinës
Në mbledhjen e 34-të të Qeverisë së Kosovës është vendosur që të nisin procedurat për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë. Qeveria e Kosovës nuk ka dhënë shumë detaje për këtë vendim ...
Arbresh | 23-May-2020 20:59
Në mbledhjen e 34-të të Qeverisë së Kosovës është vendosur që të nisin procedurat për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë. Qeveria e Kosovës nuk ka dhënë shumë detaje për këtë vendim ...

Qeveria merr vendim: Ish-burgu i Prishtinës do të shpallet muze
Me këtë vendim është obliguar Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që, në koordinim me Ministrinë e Drejtësisë, Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike dhe Ministrinë e Financave dhe Transfereve, ...
Lajminet | 23-May-2020 20:59
Me këtë vendim është obliguar Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që, në koordinim me Ministrinë e Drejtësisë, Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike dhe Ministrinë e Financave dhe Transfereve, ...

Nisin procedurat për ta bërë muze ish-burgun e Prishtinës
Në mbledhjen e 34-të të Qeverisë së Kosovës është vendosur që të nisin procedurat për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë. Qeveria e Kosovës nuk ka dhënë shumë detaje për këtë vendim ...
Gazeta Express | 23-May-2020 20:46
Në mbledhjen e 34-të të Qeverisë së Kosovës është vendosur që të nisin procedurat për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë. Qeveria e Kosovës nuk ka dhënë shumë detaje për këtë vendim ...

Miratohet Programi për Barazi Gjinore
Qeveria në detyrë e Kosovës, në mbledhjen e 34-të, ka miratuar Programin për Barazi Gjinore 2020-2024 dhe Planin e veprimit 2020-2022. Sipas njoftimit nga qeveria, vendimi për Programin për Barazi Gjinore obligon ...
Gazeta Express | 23-May-2020 20:37
Qeveria në detyrë e Kosovës, në mbledhjen e 34-të, ka miratuar Programin për Barazi Gjinore 2020-2024 dhe Planin e veprimit 2020-2022. Sipas njoftimit nga qeveria, vendimi për Programin për Barazi Gjinore obligon ...

Qeveria miraton Programin për Barazi Gjinore dhe merr vendim për shpalljen muze të ish-Burgut në Prishtinë
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka miratuar Programin e Kosovës për Barazi Gjinore 2020-2024 dhe Planin e veprimit 2020-2022, dhe vendimin për shprehje të vullneti dhe interesit që Ndërtesa e ish-burgut në ...
Telegrafi | 23-May-2020 20:20
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka miratuar Programin e Kosovës për Barazi Gjinore 2020-2024 dhe Planin e veprimit 2020-2022, dhe vendimin për shprehje të vullneti dhe interesit që Ndërtesa e ish-burgut në ...

Ish-burgu në Prishtinë shpallet muze
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, me kërkesë të Kryeministrit në detyrë, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, ka mbajtur mbledhje korresponduese (mbledhje elektronike), mbledhja e 34-të të ...
Indeks Online | 23-May-2020 20:12
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, me kërkesë të Kryeministrit në detyrë, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, ka mbajtur mbledhje korresponduese (mbledhje elektronike), mbledhja e 34-të të ...

Para Pendarovskit prezantohet perspektiva gjinore në mbrojtje
Shkup, 22 maj 2020 ((MEDIAL)) – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot u informua për avancimin e perspektivës gjinore në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Armatës, strukturën gjinore, Planin ...
Medial | 22-May-2020 14:31
Shkup, 22 maj 2020 ((MEDIAL)) – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot u informua për avancimin e perspektivës gjinore në Ministrinë e Mbrojtjes dhe Armatës, strukturën gjinore, Planin ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved