ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/05/2020 21:17

Ministri Duraki uron komunitetin vllehë

Ministri Duraki uron komunitetin vllehë
Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Komuniteteve, Sadulla Duraku ka uruar komunitetin vllehë me rastin e Ditës së tyre Kombëtare. “Në emrin tim personal, si edhe në emër të Ministrisë për Sistem Politik ...
Ina-Online | 23-May-2020 18:10
Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Komuniteteve, Sadulla Duraku ka uruar komunitetin vllehë me rastin e Ditës së tyre Kombëtare. “Në emrin tim personal, si edhe në emër të Ministrisë për Sistem Politik ...

Xhaferi vlerëson lartë kontributin e vllehëve ndaj shtetit
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të ...
AlMaKos | 23-May-2020 15:36
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të ...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve
Shkup, 23 maj – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën ...
Koha.mk | 23-May-2020 15:07
Shkup, 23 maj – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën ...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të ...
Gazeta Express | 23-May-2020 14:08
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të ...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të ...
TetovaSot | 23-May-2020 14:02
Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të ...

Urim i Xhaferit për Ditën kombëtare të vllehëve
Shkup, 23 maj 2020 ((MEDIAL)) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj ...
Medial | 23-May-2020 13:46
Shkup, 23 maj 2020 ((MEDIAL)) – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllehëve, uroi pjesëtarët e këtij komuniteti në Republikën e Maqedonisë së Veriut. “Më paraqet nder t’ju uroj ...

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev me urim me rastin e 23 Majit – Ditës kombëtare të vllahëve
Me kënaqësi të veçantë në emrin e LSDM-së dhe në emrin tim personal e uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të vllahëve. Sot e shënojmë Ditën kombëtare të vllahëve, por japim edhe mirënjohje, lëvdata për gjithçka që e kanë ...
Gazeta Express | 23-May-2020 12:56
Me kënaqësi të veçantë në emrin e LSDM-së dhe në emrin tim personal e uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të vllahëve. Sot e shënojmë Ditën kombëtare të vllahëve, por japim edhe mirënjohje, lëvdata për gjithçka që e kanë ...

Urim me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve nga kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski
Më lejoni në emrin tim personal dhe në emër të VMRO-DPMNE-së, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah tua uroj festën 23 Maji – Ditën kombëtare të vllahëve. Kjo ditë e rëndësishme për komunitetin vllah paraqet ...
TetovaSot | 23-May-2020 12:32
Më lejoni në emrin tim personal dhe në emër të VMRO-DPMNE-së, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah tua uroj festën 23 Maji – Ditën kombëtare të vllahëve. Kjo ditë e rëndësishme për komunitetin vllah paraqet ...

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev me urim me rastin e 23 Majit – Ditës kombëtare të vllahëve
Me kënaqësi të veçantë në emrin e LSDM-së dhe në emrin tim personal e uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të vllahëve. Sot e shënojmë Ditën kombëtare të vllahëve, por japim edhe mirënjohje, lëvdata për gjithçka që e kanë ...
TetovaSot | 23-May-2020 12:30
Me kënaqësi të veçantë në emrin e LSDM-së dhe në emrin tim personal e uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të vllahëve. Sot e shënojmë Ditën kombëtare të vllahëve, por japim edhe mirënjohje, lëvdata për gjithçka që e kanë ...

Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e 23 majit, Ditës kombëtare të vllahëve
Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E kam nderin t’ua uroj 23 Majin, Ditën ...
Gazeta Express | 23-May-2020 12:29
Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E kam nderin t’ua uroj 23 Majin, Ditën ...

Dita kombëtare e vllahëve
Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. Me vendim të Ligës së vllahëve ...
AlMaKos | 23-May-2020 12:02
Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. Me vendim të Ligës së vllahëve ...

Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e 23 majit, Ditës kombëtare të vllahëve
Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E kam nderin t’ua uroj 23 Majin, Ditën ...
TetovaSot | 23-May-2020 12:02
Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E kam nderin t’ua uroj 23 Majin, Ditën ...

Dita kombëtare e vllahëve
Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. Me vendim të Ligës së vllahëve ...
Televizioni Koha | 23-May-2020 11:16
Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. Me vendim të Ligës së vllahëve ...

Urim me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve nga kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski
Shkup, 23 maj 2020 Më lejoni në emrin tim personal dhe në emër të VMRO-DPMNE-së, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah tua uroj festën 23 Maji – Ditën kombëtare të vllahëve. Kjo ditë e rëndësishme për komunitetin ...
Medial | 23-May-2020 11:16
Shkup, 23 maj 2020 Më lejoni në emrin tim personal dhe në emër të VMRO-DPMNE-së, të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah tua uroj festën 23 Maji – Ditën kombëtare të vllahëve. Kjo ditë e rëndësishme për komunitetin ...

Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e 23 majit, Ditës kombëtare të vllahëve
Shkup, 23 maj 2020 MEDIAL) – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E kam nderin t’ua ...
Medial | 23-May-2020 11:10
Shkup, 23 maj 2020 MEDIAL) – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, me rastin e 23 Majit, Ditës kombëtare të vllahëve, i ka uruar pjesëtarëve e komunitetit vllah në vend. “E kam nderin t’ua ...

Urim nga kryetari i LDVM Nikolla Babovski me rastin e Ditës kombëtare të vllahëve
Të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në emrin tim personal dhe në emër të Lidhjes demokratike të vllahëve nga Maqedonia, ua uroj ditën e sotme 23 Maji – Ditën kombëtare të ...
TetovaSot | 23-May-2020 11:07
Të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në emrin tim personal dhe në emër të Lidhjes demokratike të vllahëve nga Maqedonia, ua uroj ditën e sotme 23 Maji – Ditën kombëtare të ...

Urim nga kryetari i LDVM Nikolla Babovski me rastin e Ditës kombëtare të vllahëve
Shkup, 23 maj 2020 Të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në emrin tim personal dhe në emër të Lidhjes demokratike të vllahëve nga Maqedonia, ua uroj ditën e sotme 23 Maji – ...
Medial | 23-May-2020 10:06
Shkup, 23 maj 2020 Të gjithë pjesëtarëve të komunitetit vllah në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në emrin tim personal dhe në emër të Lidhjes demokratike të vllahëve nga Maqedonia, ua uroj ditën e sotme 23 Maji – ...

Dita kombëtare e vllahëve
Shkup, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. ...
Medial | 23-May-2020 09:40
Shkup, 23 maj 2020 (MEDIAL) – Vllahët në vend sot e shënojnë festën e tyre kombëtare 23 Majin, e cila me Ligjin për festa nga viti 2007 është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune për pjesëtarët e komunitetit vllah. ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved