ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/05/2020 19:48

Kosova mund të humb 300 milionë euro

Kosova mund të humb 300 milionë euro
Sipas të dhënave të Ministrisë së Financave dhe Transfereve dërguar Radios Evropa e Lirë, totali i marrëveshjeve të cilat duhet ratifikuar në procedurë të përshpejtuar përfshinë pesë marrëveshje kredie në vlerë 228.1 ...
AlbInfo | 22-May-2020 22:58
Sipas të dhënave të Ministrisë së Financave dhe Transfereve dërguar Radios Evropa e Lirë, totali i marrëveshjeve të cilat duhet ratifikuar në procedurë të përshpejtuar përfshinë pesë marrëveshje kredie në vlerë 228.1 ...

Krasniqi: Për shkak të neglizhencës Kosova po humb fonde nga ndërkombëtarët
Shtatë marrëveshje në vlerë prej 250 milionë euro po presin ratifikimin nga Kuvendi i Kosovës. Por problem mbetet ratifikimi i këtyre marrëveshjeve nga Kuvendi i Kosovës, pas mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë më 25 ...
EkonomiaOnline | 22-May-2020 17:56
Shtatë marrëveshje në vlerë prej 250 milionë euro po presin ratifikimin nga Kuvendi i Kosovës. Por problem mbetet ratifikimi i këtyre marrëveshjeve nga Kuvendi i Kosovës, pas mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë më 25 ...

Kosova rrezikon të humbasë rreth 300 milionë euro
Ky rrezik i kanoset nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të dhënave të Ministrisë së ...
AlbInfo | 22-May-2020 17:56
Ky rrezik i kanoset nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të dhënave të Ministrisë së ...

Kosova rrezikon të humbasë rreth 300 milionë euro
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...
Telegrafi | 22-May-2020 17:51
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...

Kosova rrezikon të humbasë rreth 300 milionë euro
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...
Gazeta Express | 22-May-2020 17:35
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...

Kosova rrezikon të humbasë rreth 300 milionë euro kredi
Prishtinë, 22 maj 2020 – Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ...
Illyriapress | 22-May-2020 16:59
Prishtinë, 22 maj 2020 – Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ...

Kosova rrezikon të humbasë rreth 300 milionë euro
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...
Zeri | 22-May-2020 16:47
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...

Kosova rrezikon të humbasë rreth 300 milionë euro
Sipas të dhënave të Ministrisë së Financave dhe Transfereve dërguar Radios Evropa e Lirë, totali i marrëveshjeve të cilat duhet ratifikuar në procedurë të përshpejtuar përfshinë pesë marrëveshje kredie në vlerë 228.1 ...
Lajminet | 22-May-2020 16:30
Sipas të dhënave të Ministrisë së Financave dhe Transfereve dërguar Radios Evropa e Lirë, totali i marrëveshjeve të cilat duhet ratifikuar në procedurë të përshpejtuar përfshinë pesë marrëveshje kredie në vlerë 228.1 ...

Kosova rrezikon të humbasë rreth 300 milionë euro kredi
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...
Gazeta Ekonomia | 22-May-2020 16:30
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...

Kosova rrezikon të humbasë rreth 300 milionë euro
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...
Radio Evropa e Lire | 22-May-2020 15:58
Kosova rrezikon të humbasë miliona euro kredi nëse nuk arrin që të ratifikojë në Kuvend marrëveshjet të cilat janë negociuara nga Qeveria e Kosovës me Bashkimin Evropian dhe mekanizmat ndërkombëtarë financiarë. Sipas të ...

Paratë që nuk preken dot
Kosova ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga Coronavirusi. Për t’i mbuluar këto, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar marrëveshje me disa ...
Gazeta Ekonomia | 22-May-2020 11:01
Kosova ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga Coronavirusi. Për t’i mbuluar këto, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar marrëveshje me disa ...

Paratë që s’preken dot
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga coronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...
Telegrafi | 22-May-2020 08:21
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga coronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...

Paratë që s’preken dot
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...
Indeks Online | 22-May-2020 08:51
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...

Paratë që s’preken dot
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar, madje tashmë edhe ka aprovuar ...
Medial | 22-May-2020 08:48
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar, madje tashmë edhe ka aprovuar ...

Hamza: PDK do të ketë qëndrim konstruktiv në Kuvend për marrëveshjet ndërkombëtare financiare
Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike të Kosovës është deklaruar se do të përkrahë çdo iniciativë në Kuvendin e Kosovës, që është në interes të vendit dhe qëndrimi i tyre do të jetë konstruktiv. Kështu ka thënë për ...
Telegrafi | 21-May-2020 12:37
Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike të Kosovës është deklaruar se do të përkrahë çdo iniciativë në Kuvendin e Kosovës, që është në interes të vendit dhe qëndrimi i tyre do të jetë konstruktiv. Kështu ka thënë për ...

Paratë që s’preken dot
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar, madje tashmë edhe ka aprovuar ...
Klan Kosova | 22-May-2020 08:42
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar, madje tashmë edhe ka aprovuar ...

Paratë që s’preken dot
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga coronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...
Zeri | 22-May-2020 08:34
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga coronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...

Mbi 2.6 miliardë euro të Kosovës nuk mund të shpenzohen nga shteti
Derisa qeveria synon të hyjë në kredi ndërkombëtare, Trusti i Kursimeve Pensionale të Kosovës dhe Agjencia Kosovare e Privatizimit shumicën e parave i mbajnë të bllokuara ose të investuara në shtete të ndryshme të ...
Lajminet | 22-May-2020 08:32
Derisa qeveria synon të hyjë në kredi ndërkombëtare, Trusti i Kursimeve Pensionale të Kosovës dhe Agjencia Kosovare e Privatizimit shumicën e parave i mbajnë të bllokuara ose të investuara në shtete të ndryshme të ...

Paratë që s’preken dot
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...
Gazeta Express | 22-May-2020 08:30
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...

Paratë që s'preken dot
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...
Radio Evropa e Lire | 22-May-2020 08:16
Republika e Kosovës ka pësuar humbje të mëdha financiare për shkak të pandemisë se shkaktuar nga koronavirusi. Për të mbuluar humbjet, Qeveria në detyrë e Kosovës është duke negociuar madje tashmë edhe ka aprovuar ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved