ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 04/06/2020 22:25

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj koronavirusit

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj koronavirusit
Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin e përhapjes së ...
Indeks Online | 23-May-2020 16:18
Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin e përhapjes së ...

Nuk përjashtohet mundësia që në Kosovë të hiqen para kohe masat e fazës së dytë ndaj COVID-19
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Ministria e Shëndetësisë është vendimmarrësja për ...
Telegrafi | 23-May-2020 14:46
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Ministria e Shëndetësisë është vendimmarrësja për ...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë
Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike, janë mbledhur ...
Indeks Online | 23-May-2020 16:00
Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike, janë mbledhur ...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë
Drejtori Ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi thotë për KosovaPress se u është premtuar se do të ketë rivlerësim të lehtësimit të masave gjatë fazës së dytë. Për këtë, sot është dorëzuar edhe ...
Lajminet | 23-May-2020 15:24
Drejtori Ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi thotë për KosovaPress se u është premtuar se do të ketë rivlerësim të lehtësimit të masave gjatë fazës së dytë. Për këtë, sot është dorëzuar edhe ...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë
Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike, janë mbledhur ...
TetovaSot | 23-May-2020 15:20
Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike, janë mbledhur ...

AKK dorëzon në dy ministri kërkesën për rishikim të masave restriktive të fazës së dytë
Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike, janë mbledhur ...
Klan Kosova | 23-May-2020 15:19
Të hyrat vetanake të komunave në Kosovë kanë shënuar rënie drastike. Gjatë këtij viti është paraparë, që nga këto të fundit të grumbullohen rreth 80 milionë euro, por që marrë parasysh situatën pandemike, janë mbledhur ...

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj koronavirusit
Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin e përhapjes së ...
Gazeta Express | 23-May-2020 15:16
Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin e përhapjes së ...

Komunat kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj coronavirusit
Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin e përhapjes së ...
Telegrafi | 23-May-2020 11:34
Asosacioni i Komunave të Kosovës thotë se duke marrë si shkas kalimin nga faza e para në të dytën dhe trendet pozitive që janë duke u zhvilluar dhe hapat pozitivë që janë duke u ndërmarrë në parandalimin e përhapjes së ...

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë thotë ...
Indeks Online | 23-May-2020 14:11
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë thotë ...

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë thotë ...
TetovaSot | 23-May-2020 13:38
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë thotë ...

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë thotë ...
Gazeta Express | 23-May-2020 13:22
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë thotë ...

MSH nuk përjashton mundësinë që të hiqen masat e fazës së dytë para kohe
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë thotë ...
Klan Kosova | 23-May-2020 12:42
Asocacioni i Komunave të Kosovës sot ka kërkuar nga institucionet që të shkurtojnë fazën e dytë të rihapjes me pretekstin se humbjet ekonomike mund të jenë të mëdha. Por, për këtë kërkesë Ministria e Shëndetësisë thotë ...

Kryetarët e komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit
Kryetarët e komunave të Kosovës kërkojnë që shikohet mundësia për shkurtimin e fazës së dytë të masave, transmeton Zeri.info. Në një postim në faqën zyrtare, Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që faza e dytë e ...
Zeri | 23-May-2020 10:47
Kryetarët e komunave të Kosovës kërkojnë që shikohet mundësia për shkurtimin e fazës së dytë të masave, transmeton Zeri.info. Në një postim në faqën zyrtare, Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që faza e dytë e ...

Komunat kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit
Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas kalimin nga ...
TetovaSot | 23-May-2020 10:39
Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas kalimin nga ...

Komunat kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit
Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas kalimin nga ...
Indeks Online | 23-May-2020 10:39
Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas kalimin nga ...

Komunat kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit
Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas kalimin nga ...
Medial | 23-May-2020 10:32
Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas kalimin nga ...

Komunat kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e rihapjes së vendit
Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas kalimin nga ...
Klan Kosova | 23-May-2020 10:29
Asocacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar që të shkurtohet faza e dytë e masave ndaj koronavirusit. Ata kërkuan këtë duke thënë se po bazohen në trendet pozitive të ditëve të fundit. “Duke marrë si shkas kalimin nga ...

Kryetarët e komunave kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Coronavirusit
AKK-ja thotë se edhe bazuar edhe në rënien ekonomike, faza e dytë duhet të rishikohet dhe të shkurtohet. “Kryetarët kërkojnë që masat të rishikohen vetëm në përputhje me situatën, e cila situatë është duke u vlerësuar ...
Lajminet | 23-May-2020 10:24
AKK-ja thotë se edhe bazuar edhe në rënien ekonomike, faza e dytë duhet të rishikohet dhe të shkurtohet. “Kryetarët kërkojnë që masat të rishikohen vetëm në përputhje me situatën, e cila situatë është duke u vlerësuar ...

Komunat e Kosovës kërkojnë shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj COVID-19
Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas AKK’së, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën, e cila sipas tyre, vlerësohet ...
Gazeta Express | 23-May-2020 10:21
Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar shkurtimin e fazës së dytë të masave ndaj Covid-19. Sipas AKK’së, kryetarët kanë kërkuar që të rishikohen masat vetëm në përputhje me situatën, e cila sipas tyre, vlerësohet ...

MASHTI dhe MSH-ja koordinohen rreth procesit të përmbylljes së vitit shkollor
Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit bën të ditur se duhet pritur edhe vlerësimi i paraparë i fazës së dytë të luftimit të pandemisë deri në rihapjen eventuale të disa institucioneve arsimore. Në ...
Klan Kosova | 22-May-2020 17:47
Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit bën të ditur se duhet pritur edhe vlerësimi i paraparë i fazës së dytë të luftimit të pandemisë deri në rihapjen eventuale të disa institucioneve arsimore. Në ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved