ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/05/2020 21:28

Hyrja në Maqedoni me test negativ ndaj Covid 19

Hyrja në Maqedoni me test negativ ndaj Covid 19
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...
AlbInfo | 23-May-2020 17:01
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...
Shprehja | 23-May-2020 15:48
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...

Maqedoni, paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës – vetizolim shtëpiak
Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e vendit, duhet të ...
Telegrafi | 23-May-2020 15:16
Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e vendit, duhet të ...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...
TetovaSot | 23-May-2020 15:11
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...

Maqedonia e Veriut hap kopshtet dhe kufijtë në fillim të qershorit
Maqedonia e Veriut do të rihapë kopshtet në fillim të qershorit, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i këtij muaji. Ndërkohë, të gjithë ata që hyjnë në vend duhet të bëjnë testin për koronavirusin dhe në vend të ...
BalkanWeb | 23-May-2020 13:02
Maqedonia e Veriut do të rihapë kopshtet në fillim të qershorit, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i këtij muaji. Ndërkohë, të gjithë ata që hyjnë në vend duhet të bëjnë testin për koronavirusin dhe në vend të ...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...
Gazeta Express | 23-May-2020 15:10
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...

Hyrja në vend, me test negativ të Covid-19
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...
Alsat-M | 23-May-2020 15:04
Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në ...

Diaspora/ Kushti që duhet plotësuar për të ju shmangur karantinës shtetërore
Shtetasit e Maqedonisë së Veriut që kanë mbetur jashtë shtetit për shkak të bllokimit si pasojë e pandemisë Cvodi-19, do mund të kthehen, pa shkuar në karantinë, nëse kanë çertifikatë ku vërtetohet se kanë rezultuar ...
Gazeta Express | 23-May-2020 12:08
Shtetasit e Maqedonisë së Veriut që kanë mbetur jashtë shtetit për shkak të bllokimit si pasojë e pandemisë Cvodi-19, do mund të kthehen, pa shkuar në karantinë, nëse kanë çertifikatë ku vërtetohet se kanë rezultuar ...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak
Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e vendit, duhet të ...
Gazeta Express | 23-May-2020 12:05
Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e vendit, duhet të ...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak
Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e vendit, duhet të ...
AlMaKos | 23-May-2020 11:25
Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e vendit, duhet të ...

Serbia hap kufijtë pas më shumë se dy muajsh të mbyllur, asnjë kusht për udhëtarët
Qeveria e Serbisë vendosi të enjten për rihapjen kufijve të saj, pasi i kishte mbyllur ato më 15 mars, për të luftuar përhapjen e koronavirusit të ri, që e shkakton sëmundjen COVID-19. Më parë autoritetet serbe ...
BalkanWeb | 21-May-2020 18:47
Qeveria e Serbisë vendosi të enjten për rihapjen kufijve të saj, pasi i kishte mbyllur ato më 15 mars, për të luftuar përhapjen e koronavirusit të ri, që e shkakton sëmundjen COVID-19. Më parë autoritetet serbe ...

Serbia rihap kufijtë, ishin mbyllur që nga 15 marsi
Qeveria e Serbisë vendosi të enjten për rihapjen kufijve të saj, pasi i kishte mbyllur ato më 15 mars, për të luftuar përhapjen e koronavirusit të ri, që e shkakton sëmundjen COVID-19.
Top Channel | 21-May-2020 18:40
Qeveria e Serbisë vendosi të enjten për rihapjen kufijve të saj, pasi i kishte mbyllur ato më 15 mars, për të luftuar përhapjen e koronavirusit të ri, që e shkakton sëmundjen COVID-19.

Kopshtet fillojnë me punë në fillim të qershorit, kufijtë pritet të hapen në mes të qershorit, në vend të karantinës shtetërore – vetizolim shtëpiak
Nga fillimi qershorit do të fillojnë me punë kopshtet, ndërsa pritjet janë që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Këta persona megjithatë, të cilët me fluturime humanitare hyjnë në shtet, duhet të bëjnë PCR test për ...
TetovaSot | 23-May-2020 10:10
Nga fillimi qershorit do të fillojnë me punë kopshtet, ndërsa pritjet janë që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Këta persona megjithatë, të cilët me fluturime humanitare hyjnë në shtet, duhet të bëjnë PCR test për ...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak
Alsat 2020-05-23T09:46:57+02:00 Nga fillimi qershorit do të fillojnë me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritjet janë që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Këta persona megjithatë, të cilët me fluturime humanitare ...
AlMaKos | 23-May-2020 09:51
Alsat 2020-05-23T09:46:57+02:00 Nga fillimi qershorit do të fillojnë me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritjet janë që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Këta persona megjithatë, të cilët me fluturime humanitare ...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak
Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e vendit, duhet të ...
Alsat-M | 23-May-2020 09:48
Nga fillimi i muajit qershor do të nisin me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritet që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Megjithatë, shtetasit të cilët me fluturime humanitare hyjnë në territorin e vendit, duhet të ...

Paralajmërohet hapja e çerdheve dhe kufijve, në vend të karantinës-vetizolim shtëpiak
Nga fillimi qershorit do të fillojnë me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritjet janë që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Këta persona megjithatë, të cilët me fluturime humanitare hyjnë në shtet, duhet të bëjnë PCR ...
Shprehja | 23-May-2020 09:48
Nga fillimi qershorit do të fillojnë me punë çerdhet për fëmijë, ndërsa pritjet janë që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Këta persona megjithatë, të cilët me fluturime humanitare hyjnë në shtet, duhet të bëjnë PCR ...

Autoritetet e Maqedonisë vlerësojnë se është akoma herët për hapjen e kufijtë
Autoritetet në Maqedoninë e Veriut mbeten në qëndrimin se është ende herët për hapjen e kufijve dhe se kur të vijë koha kjo duhet të bëhet në koordinim me shtetet fqinje. Por autoritetet në vendet fqinje nuk pritën ...
Telegrafi | 22-May-2020 20:27
Autoritetet në Maqedoninë e Veriut mbeten në qëndrimin se është ende herët për hapjen e kufijve dhe se kur të vijë koha kjo duhet të bëhet në koordinim me shtetet fqinje. Por autoritetet në vendet fqinje nuk pritën ...

Kopshtet fillojnë me punë në fillim të qershorit, kufijtë pritet të hapen në mes të qershorit, në vend të karantinës shtetërore – vetizolim shtëpiak
Nga fillimi qershorit do të fillojnë me punë kopshtet, ndërsa pritjet janë që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Këta persona megjithatë, të cilët me fluturime humanitare hyjnë në shtet, duhet të bëjnë PCR test për ...
Shenja | 23-May-2020 09:44
Nga fillimi qershorit do të fillojnë me punë kopshtet, ndërsa pritjet janë që kufijtë të hapen nga mesi i qershorit. Këta persona megjithatë, të cilët me fluturime humanitare hyjnë në shtet, duhet të bëjnë PCR test për ...

Qeveria serbe vendos rihapjen e kufijve
Qeveria e Serbisë vendosi të enjten për rihapjen kufijve të vendit, pasi i kishte mbyllur ato më 15 mars, për të luftuar përhapjen e koronavirusit të ri, që e shkakton sëmundjen COVID-19. Më parë autoritetet serbe ...
VizionPlus | 21-May-2020 18:37
Qeveria e Serbisë vendosi të enjten për rihapjen kufijve të vendit, pasi i kishte mbyllur ato më 15 mars, për të luftuar përhapjen e koronavirusit të ri, që e shkakton sëmundjen COVID-19. Më parë autoritetet serbe ...

Maqedoni: Karantina shtetërore për personat që kthehen nga jashtë, zëvendësohet me izolim shtëpiak
Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut që kthehen nga ...
Telegrafi | 22-May-2020 19:21
Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 56-të ka ndryshuar dhe plotësuar vendimin për zbatimin e karantinës së detyrueshme shtetërore për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut që kthehen nga ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved