ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 04/06/2020 22:14

Gjyshja 126-vjeçare me 400 pasardhës fiton luftën me koronavirusin

Gjyshja 126-vjeçare me 400 pasardhës fiton luftën me koronavirusin
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...
Ina-Online | 23-May-2020 18:18
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...

Gjyshja 126-vjeçare fiton luftën me koronavirusin
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...
Shprehja | 23-May-2020 15:04
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...

Gjyshja 126-vjeçare fiton luftën me koronavirusin
Alsat 2020-05-23T14:30:17+02:00 Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të ...
AlMaKos | 23-May-2020 14:49
Alsat 2020-05-23T14:30:17+02:00 Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të ...

Gjyshja 126-vjeçare fiton luftën me koronavirusin
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...
TetovaSot | 23-May-2020 14:37
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...

Gjyshja 126-vjeçare fiton luftën me koronavirusin
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...
Alsat-M | 23-May-2020 14:30
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...

Gjyshja 126-vjeçare me 400 pasardhës mposht koronavirusin
Një grua me më shumë se 100 vjet, me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që e mposhti koronavirusin në provincën Kahramanmaras të Turqisë. Ese Gebelek ka 126 vjet sipas të dhënave ...
Klan Kosova | 23-May-2020 14:00
Një grua me më shumë se 100 vjet, me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që e mposhti koronavirusin në provincën Kahramanmaras të Turqisë. Ese Gebelek ka 126 vjet sipas të dhënave ...

Gjyshja 126 vjeçare me 400 pasardhës fiton luftën me Coronavirusin
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...
EkonomiaOnline | 23-May-2020 13:57
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...

Gjyshja 126-vjeçare me 400 pasardhës fiton luftën me koronavirusin
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...
Gazeta Express | 23-May-2020 13:54
Një grua mbi njëqindvjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa u bë personi më i vjetër në botë që mundi COVID-19 në provincën juglindore të Kahramanmaras në Turqi. Sipas të dhënave në pasaportën e saj, gruaja ...

Gjyshja 126-vjeçare me 400 pasardhës fiton luftën me koronavirusin
Një grua 126-vjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa është njeriu më i vjetër në botë që ka fituar luftën me koronavirusin. Ajo jeton në provincën juglindore të Kahramanmaras, në Turqi dhe sipas të dhënave ...
Medial | 23-May-2020 11:25
Një grua 126-vjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa është njeriu më i vjetër në botë që ka fituar luftën me koronavirusin. Ajo jeton në provincën juglindore të Kahramanmaras, në Turqi dhe sipas të dhënave ...

Gjyshja 126-vjeçare me 400 pasardhës fiton luftën me koronavirusin
Një grua 126-vjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa është njeriu më i vjetër në botë që ka fituar luftën me koronavirusin. Ajo jeton në provincën juglindore të Kahramanmaras, në Turqi dhe sipas të dhënave ...
Indeks Online | 23-May-2020 09:46
Një grua 126-vjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa është njeriu më i vjetër në botë që ka fituar luftën me koronavirusin. Ajo jeton në provincën juglindore të Kahramanmaras, në Turqi dhe sipas të dhënave ...

Gjyshja 126-vjeçare me 400 pasardhës mund koronavirusin
Një grua 126-vjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa është njeriu më i vjetër në botë që fiton luftën me koronavirusin. Gruaja jeton në provincën juglindore të Kahramanmaras, në Turqi. Sipas të dhënave ...
GazetaTema | 23-May-2020 09:25
Një grua 126-vjeçare me 13 fëmijë dhe rreth 400 nipër dhe mbesa është njeriu më i vjetër në botë që fiton luftën me koronavirusin. Gruaja jeton në provincën juglindore të Kahramanmaras, në Turqi. Sipas të dhënave ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved