ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 04/06/2020 23:45

Eurokoha sërish mundëson riatdhesimin e 137 kosovarëve nga Londra

Eurokoha sërish mundëson riatdhesimin e 137 kosovarëve nga Londra
Kompania “Eurokoha" dhe "Kosova Airlindes" edhe sot ka realizuar fluturimin nga Londra për në Kosovë, ku janë riatdhesuar gjithsej 137 persona. Personat që tashmë janë duke u kthyer në Kosovë me këtë kompani arrijnë në ...
Zeri | 23-May-2020 16:00
Kompania “Eurokoha" dhe "Kosova Airlindes" edhe sot ka realizuar fluturimin nga Londra për në Kosovë, ku janë riatdhesuar gjithsej 137 persona. Personat që tashmë janë duke u kthyer në Kosovë me këtë kompani arrijnë në ...

Aksident trafiku në Xhon Kenedi të Çairit, një fëmijë nëntë vjeçar i lënduar rëndë
Gjatë ditës së djeshme ka ndodhur në aksident trafiku në Çair. Si pasoj tre persona janë lënduar, ndërsa në mesin e tyre është një fëmijë nëntë vjeçar. “Më 22.05.2020 rreth orës 17:00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup ka ...
Shenja | 23-May-2020 15:21
Gjatë ditës së djeshme ka ndodhur në aksident trafiku në Çair. Si pasoj tre persona janë lënduar, ndërsa në mesin e tyre është një fëmijë nëntë vjeçar. “Më 22.05.2020 rreth orës 17:00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup ka ...

Aksidenti mes motoçikletave në “Xhon Kenedi” të Shkupit, 9-vjeçari lufton për jetë
MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një katërçikli “BPR kan-am renegade” me ...
Televizioni Koha | 23-May-2020 15:07
MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një katërçikli “BPR kan-am renegade” me ...

Aksidenti mes motoçikletave në “Xhon Kenedi” të Shkupit, 9-vjeçari lufton për jetë
MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një katërçikli “BPR kan-am renegade” me ...
TetovaSot | 23-May-2020 11:50
MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një katërçikli “BPR kan-am renegade” me ...

Plus Group Prishtinë shpall konkurs për 30 vende të punës
Plus Group Prishtinë është duke kërkuar gjithsej 30 PUNËTORË me njohuri të mira të gjuhës gjermane për agjent të të gjitha sigurimeve. Kompania siguron kushte fantastike të punës, ku përfshihen: – Pagë fikse – ...
Telegrafi | 23-May-2020 00:11
Plus Group Prishtinë është duke kërkuar gjithsej 30 PUNËTORË me njohuri të mira të gjuhës gjermane për agjent të të gjitha sigurimeve. Kompania siguron kushte fantastike të punës, ku përfshihen: – Pagë fikse – ...

Aksidenti mes motoçikletave në “Xhon Kenedi” të Shkupit, 9-vjeçari lufton për jetë
Alsat 2020-05-23T11:07:25+02:00 MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një ...
AlMaKos | 23-May-2020 11:16
Alsat 2020-05-23T11:07:25+02:00 MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një ...

Dy persona të lënduar rëndë në rrugët në afërsi të vendbanimeve Gradsko dhe Demir Kapi
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...
Telegrafi | 22-May-2020 11:58
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...

Aksidenti mes motoçikletave në “Xhon Kenedi” të Shkupit, 9-vjeçari lufton për jetë
MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një katërçikli “BPR kan-am renegade” me ...
Shprehja | 23-May-2020 11:13
MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një katërçikli “BPR kan-am renegade” me ...

Aksidenti mes motoçikletave në “Xhon Kenedi” të Shkupit, 9-vjeçari lufton për jetë
MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një katërçikli “BPR kan-am renegade” me ...
Alsat-M | 23-May-2020 11:07
MPB njofton se dje rreth orës 17.00 në rrugën “Xhon Kenedi” në Shkup në një aksident trafiku midis një motoçikleta “Honda” me targa të Shkupit që po drejtohej nga F.P. (43) dhe një katërçikli “BPR kan-am renegade” me ...

Dy të lënduar rëndë në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...
Shenja | 22-May-2020 11:39
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...

Dy të lënduar rëndë në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi
Alsat 2020-05-22T11:15:02+02:00 Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën ...
AlMaKos | 22-May-2020 11:29
Alsat 2020-05-22T11:15:02+02:00 Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën ...

Dy të lënduar rëndë në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...
Shprehja | 22-May-2020 11:21
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...

Dy të lënduar rëndë në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...
TetovaSot | 22-May-2020 11:18
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...

Dy të lënduar rëndë në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...
Alsat-M | 22-May-2020 11:15
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...

Dy të lënduar rëndë në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...
Televizioni Koha | 22-May-2020 11:01
Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në rrugën rajonale Gradsko-Negotinë, ...

Dy të lënduar rëndë në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi
Negotinë, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në ...
Medial | 22-May-2020 11:01
Negotinë, 22 maj 2020 (MEDIAL) – Dy persona u lënduan rëndë dje në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi. Për të dy ngjarjet sot informoi Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles. “Dje rreth orës 15:00 në ...

Rrahje mes dy familjeve në Prizren, pesë persona mbesin të lënduar
Dje rreth orës 13:00, në qytetin e Prizrenit, ka ndodhur një rrahje mes dy familjeve si pasojë e një mosmarrëveshjeje mes tyre, raporton “Zeri.info”. Policia e Kosovës, në raportin 24-orësh, ka bërë të ditur se në këtë ...
Zeri | 22-May-2020 10:28
Dje rreth orës 13:00, në qytetin e Prizrenit, ka ndodhur një rrahje mes dy familjeve si pasojë e një mosmarrëveshjeje mes tyre, raporton “Zeri.info”. Policia e Kosovës, në raportin 24-orësh, ka bërë të ditur se në këtë ...

Aksident në rrugën Mavrovë-Dibër, lëndohet një person
Një person është lënduar rëndë në përplasjen e dy automjeteve në rrugën rajonale Mavrovë-Dibër. Aksidenti në komunikacion u paraqit rreth orës 7:45 të mëngjesit. Sipas informacionit fillestar në afërsi të kryqëzimit të ...
Arbresh | 21-May-2020 15:03
Një person është lënduar rëndë në përplasjen e dy automjeteve në rrugën rajonale Mavrovë-Dibër. Aksidenti në komunikacion u paraqit rreth orës 7:45 të mëngjesit. Sipas informacionit fillestar në afërsi të kryqëzimit të ...

Aksident në rrugën Mavrovë-Dibër, lëndohet një person
Një person është lënduar rëndë në përplasjen e dy automjeteve në rrugën rajonale Mavrovë-Dibër. Aksidenti në komunikacion u paraqit rreth orës 7:45 të mëngjesit. Sipas informacionit fillestar në afërsi të kryqëzimit të ...
Telegrafi | 21-May-2020 14:11
Një person është lënduar rëndë në përplasjen e dy automjeteve në rrugën rajonale Mavrovë-Dibër. Aksidenti në komunikacion u paraqit rreth orës 7:45 të mëngjesit. Sipas informacionit fillestar në afërsi të kryqëzimit të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved