ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/05/2020 08:18

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...
GazetaTema | 23-May-2020 16:38
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...
BalkanWeb | 23-May-2020 14:37
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...
Koha.mk | 23-May-2020 18:24
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...
Portalb | 23-May-2020 14:20
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...
TetovaSot | 23-May-2020 14:06
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...
Shprehja | 23-May-2020 14:02
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...
Radio Evropa e Lire | 23-May-2020 13:57
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...

Demokratët kritikojnë Shtëpinë e Bardhë për dërgimin e ventilatorëve në Rusi
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...
Alsat-M | 23-May-2020 13:57
Ligjvënësit amerikanë janë ankuar në Shtëpinë e Bardhë, për shkak të dërgimit të dhjetëra ventilatorëve të prodhuar në SHBA për në Rusi. Ata kanë thënë se ky veprim është bërë pa justifikim dhe se potencialisht mund të ...

Formula 1 në Austin në vështirësi
Hije të errëta dhe kërcënuese paraqiten në qiellin që mbulon Circuitin Amerikan në Austin, i cili do të presë Çmimin e Madh të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Formula 1. Shtetet e Bashkuara të Amerikës, janë sot ...
RTSH | 22-May-2020 12:17
Hije të errëta dhe kërcënuese paraqiten në qiellin që mbulon Circuitin Amerikan në Austin, i cili do të presë Çmimin e Madh të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Formula 1. Shtetet e Bashkuara të Amerikës, janë sot ...

Zbret në Moskë aeroplani ushtarak amerikan, SHBA i shtrin dorën Rusisë
Një aeroplan ushtarak amerikan që transportonte ventilatorë, ka ateruar në Moskë, për të ndihmuar Rusinë në betejën e saj kundër shpërthimit të koronavirusit të ri. “Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ndihmë humanitare ...
Telegraf | 21-May-2020 19:28
Një aeroplan ushtarak amerikan që transportonte ventilatorë, ka ateruar në Moskë, për të ndihmuar Rusinë në betejën e saj kundër shpërthimit të koronavirusit të ri. “Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ndihmë humanitare ...

Flamujt amerikanë ulen në gjysmështizë për nder të personave që humbën jetën nga Covid-19
Për nder të personave që humbën jetën nga koronavirusi, Presidenti amerikan, Donald Trump tha se do ta urdhërojë administratën e tij që t’i ulë në gjysmështizë flamujt amerikanë anembanë vendit. Uljen e flamujve për tri ...
Arbresh | 22-May-2020 09:42
Për nder të personave që humbën jetën nga koronavirusi, Presidenti amerikan, Donald Trump tha se do ta urdhërojë administratën e tij që t’i ulë në gjysmështizë flamujt amerikanë anembanë vendit. Uljen e flamujve për tri ...

Flamujt amerikanë ulen në gjysmështizë për nder të personave që humbën jetën nga Covid-19
Për nder të personave që humbën jetën nga koronavirusi, Presidenti amerikan, Donald Trump tha se do ta urdhërojë administratën e tij që t’i ulë në gjysmështizë flamujt amerikanë anembanë vendit. Uljen e flamujve për tri ...
Medial | 22-May-2020 09:25
Për nder të personave që humbën jetën nga koronavirusi, Presidenti amerikan, Donald Trump tha se do ta urdhërojë administratën e tij që t’i ulë në gjysmështizë flamujt amerikanë anembanë vendit. Uljen e flamujve për tri ...

Flamujt amerikanë ulen në gjysmështizë për nder të personave që humbën jetën nga Covid-19
Për nder të personave që humbën jetën nga koronavirusi, Presidenti amerikan, Donald Trump tha se do ta urdhërojë administratën e tij që t’i ulë në gjysmështizë flamujt amerikanë anembanë vendit. Uljen e flamujve për tri ...
Indeks Online | 22-May-2020 09:07
Për nder të personave që humbën jetën nga koronavirusi, Presidenti amerikan, Donald Trump tha se do ta urdhërojë administratën e tij që t’i ulë në gjysmështizë flamujt amerikanë anembanë vendit. Uljen e flamujve për tri ...

Rusia pranoi pjesën e parë të ndihmës nga SHBA-ja
“Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ndihmë humanitare nga njerëzit e Shteteve të Bashkuara për njerëzit e Rusisë. Në kohë krize, Shtetet e Bashkuara dhe Rusia duhet të punojnë së bashku për të shpëtuar jetë”, tha ...
Lajminet | 21-May-2020 19:07
“Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ndihmë humanitare nga njerëzit e Shteteve të Bashkuara për njerëzit e Rusisë. Në kohë krize, Shtetet e Bashkuara dhe Rusia duhet të punojnë së bashku për të shpëtuar jetë”, tha ...

Rusia pranoi pjesën e parë të ndihmës nga SHBA-ja
Një aeroplan ushtarak amerikan që transportonte ventilatorë, ka ateruar në Moskë, për të ndihmuar Rusinë në betejën e saj kundër shpërthimit të koronavirusit të ri, transmeton REL “Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ...
Portalb | 21-May-2020 19:04
Një aeroplan ushtarak amerikan që transportonte ventilatorë, ka ateruar në Moskë, për të ndihmuar Rusinë në betejën e saj kundër shpërthimit të koronavirusit të ri, transmeton REL “Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ...

Rusia pranon pjesën e parë të ndihmës nga SHBA-ja
Një aeroplan ushtarak amerikan që transportonte ventilatorë, ka ateruar në Moskë, për të ndihmuar Rusinë në betejën e saj kundër shpërthimit të koronavirusit të ri. “Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ndihmë humanitare ...
Shenja | 21-May-2020 18:56
Një aeroplan ushtarak amerikan që transportonte ventilatorë, ka ateruar në Moskë, për të ndihmuar Rusinë në betejën e saj kundër shpërthimit të koronavirusit të ri. “Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ndihmë humanitare ...

Rusia pranon pjesën e parë të ndihmës nga SHBA-ja
Një aeroplan ushtarak amerikan që transportonte ventilatorë, ka ateruar në Moskë, për të ndihmuar Rusinë në betejën e saj kundër shpërthimit të koronavirusit të ri. "Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ndihmë humanitare ...
Radio Evropa e Lire | 21-May-2020 17:32
Një aeroplan ushtarak amerikan që transportonte ventilatorë, ka ateruar në Moskë, për të ndihmuar Rusinë në betejën e saj kundër shpërthimit të koronavirusit të ri. "Sapo mbërriti aeroplani amerikan me ndihmë humanitare ...

Bie vlera e aksioneve globale – Shkak rritja e tensioneve nga Trump të marrëdhënieve SHBA-Kinë
Tregjet ndërkombëtare të aksioneve u tërhoqën të enjten ndërsa Presidenti Trump shtoi tensionet SHBA-Kinë duke akuzuar ekonominë e dytë më të madhe në botë për një “sulm dezinformimi dhe propagande”. Presidenti shtoi se ...
ScanTv | 21-May-2020 15:12
Tregjet ndërkombëtare të aksioneve u tërhoqën të enjten ndërsa Presidenti Trump shtoi tensionet SHBA-Kinë duke akuzuar ekonominë e dytë më të madhe në botë për një “sulm dezinformimi dhe propagande”. Presidenti shtoi se ...

Trump s’beson as në shifrat pandemike të Kinës (VIDEO)
Presidenti amerikan Donald Trump vazhdon ta thotë me bindje se koronavirusi ka burimin në Kinë. Madje, ai nuk po i beson as për shifrat zyrtare të vdekjeve e infektimeve nga Covid 19 atje. Për detaje ndiqeni kronikën e ...
Klan Kosova | 21-May-2020 13:50
Presidenti amerikan Donald Trump vazhdon ta thotë me bindje se koronavirusi ka burimin në Kinë. Madje, ai nuk po i beson as për shifrat zyrtare të vdekjeve e infektimeve nga Covid 19 atje. Për detaje ndiqeni kronikën e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved