ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 03/04/2020 11:51

Paralajmërojnë doktorët, duhet pastruar telefonin aq shpesh sa duart

Paralajmërojnë doktorët, duhet pastruar telefonin aq shpesh sa duart
Paralajmërimi urgjent i profesorit të sëmundjes infektive në lidhje me celularët dhe COVID-19, dhe pse duhet ta lani atë aq shpesh sa duart tuaja. Një specialist për sëmundje dhe imunologji infektive ka zbuluar se nuk ...
EkonomiaOnline | 26-Mar-2020 13:54
Paralajmërimi urgjent i profesorit të sëmundjes infektive në lidhje me celularët dhe COVID-19, dhe pse duhet ta lani atë aq shpesh sa duart tuaja. Një specialist për sëmundje dhe imunologji infektive ka zbuluar se nuk ...

2 përbërësit e lirë me të cilët duhet të lajmë frutat dhe perimet, për të luftuar Covid-19!
Me përhapjen e shpejtë të pandemisë së Covid-19 nëpër botë; konsumatorët kanë ngritur shqetësimin nëse ky virus përhapet nëpërmjet produkteve ushqimore. Specialistët e kontrollit ushqimor në botë e Europë janë shprehur ...
Bordo | 26-Mar-2020 13:03
Me përhapjen e shpejtë të pandemisë së Covid-19 nëpër botë; konsumatorët kanë ngritur shqetësimin nëse ky virus përhapet nëpërmjet produkteve ushqimore. Specialistët e kontrollit ushqimor në botë e Europë janë shprehur ...

Paralajmërojnë doktorët, duhet pastruar telefonin aq shpesh sa duart
Një specialist për sëmundje dhe imunologji infektive ka zbuluar se nuk janë vetëm duart, frutat dhe perimet dhe unazat me të cilat duhet të keni kujdes kur bëhet fjalë për COVID-19, por edhe telefonin tuaj celular, ...
Lajminet | 26-Mar-2020 12:14
Një specialist për sëmundje dhe imunologji infektive ka zbuluar se nuk janë vetëm duart, frutat dhe perimet dhe unazat me të cilat duhet të keni kujdes kur bëhet fjalë për COVID-19, por edhe telefonin tuaj celular, ...

8 masa mbrojtëse për blerje në dyqan gjatë pandemisë me koronavirus
Ekzistojnë një numër pyetjesh kur bëhet fjalë për blerjen e gjërave ushqimore gjatë pandemisë me koronavirus. Ekspertët tregojnë se çfarë është e sigurt dhe çfarë jo. 1. A është e sigurt të shkosh në dyqan? Shumica ...
Gazeta Observer | 26-Mar-2020 11:06
Ekzistojnë një numër pyetjesh kur bëhet fjalë për blerjen e gjërave ushqimore gjatë pandemisë me koronavirus. Ekspertët tregojnë se çfarë është e sigurt dhe çfarë jo. 1. A është e sigurt të shkosh në dyqan? Shumica ...

E thotë virologu: Koronavirusin mund ta marrim edhe nga pemët dhe perimet
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...
Gazeta Observer | 26-Mar-2020 10:50
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...

E thotë virologu: Koronavirusin mund ta marrim edhe nga pemët dhe perimet Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që...
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...
Kosova Sot | 26-Mar-2020 09:31
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...

COVID-19, virologu australian: Lani me sapun frutat e perimet siç lani dhe duart
AUSTRALI Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy ...
BalkanWeb | 25-Mar-2020 20:52
AUSTRALI Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy ...

Morena Taraku: Ne mendojmë tepër shumë dhe ndjejmë tepër pak, jo çdo gjë do të kemi përjetë
Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, i specializuar për infeksione dhe në virologji tha për “Daily Mail” se duke qenë se COVID-19 mund të jetojë në shumicën e sipërfaqeve, njerëzit duhet të bëjnë ...
Zeri | 26-Mar-2020 09:28
Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, i specializuar për infeksione dhe në virologji tha për “Daily Mail” se duke qenë se COVID-19 mund të jetojë në shumicën e sipërfaqeve, njerëzit duhet të bëjnë ...

Këshilla ekstreme e virologut australian: Lani me sapun frutat e perimet siç lani dhe duart
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...
GazetaTema | 25-Mar-2020 21:25
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...

Coronavirusin mund ta marrim dhe nga frutat e perimet, lajini me ujë të ngrohtë
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...
EkonomiaOnline | 26-Mar-2020 08:55
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...

Ilaci që ka shëruar 95% të pacientëve me gjendje të rëndë inflamacioni me koronavirus
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...
GazetaBlic | 26-Mar-2020 08:13
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...

E thotë virologu: Koronavirusin mund ta marrim edhe nga pemët dhe perimet
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...
Indeks Online | 26-Mar-2020 08:10
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...

E thotë virologu: Koronavirusin mund ta marrim edhe nga pemët dhe perimet
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 07:55
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te COVID-19 dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, ...

E thotë virologu: Koronavirusin mund ta marrim dhe nga frutat e perimet, lajini me ujë të ngrohtë e sapun
Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, i specializuar për infeksione dhe në virologji tha për “Daily Mail” se duke qenë se COVID-19 mund të jetojë në shumicën e sipërfaqeve, njerëzit duhet të bëjnë ...
Lajminet | 25-Mar-2020 22:34
Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy Newsome, i specializuar për infeksione dhe në virologji tha për “Daily Mail” se duke qenë se COVID-19 mund të jetojë në shumicën e sipërfaqeve, njerëzit duhet të bëjnë ...

Koronavirus, virologu australian: Lani me sapun frutat e perimet siç lani dhe duart
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te koronavirusi dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy ...
Lajmi i Fundit | 25-Mar-2020 21:38
Një virolog nga Sidnej ka thënë se “çdo sipërfaqe përbën rrezik të madh” kur vjen puna te koronavirusi dhe çdo njeri duhet të lajë me kujdes frutat dhe perimet që blen. Profesori i Universitetit të Sidnejt, Timothy ...

Koronavirusi është vetëm fillimi: Shkencëtarët paralajmërojnë më shumë sëmundje si kjo në të ardhmen
Popullsia jonë në rritje globale po na afron me jetën e egër dhe rrezikojmë nga viruse të reja, paralajmërojnë ambientalistët. Fushata e National Geographic për Natyrën thotë se do të ketë më shumë sëmundje si COVID-19 ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 15:04
Popullsia jonë në rritje globale po na afron me jetën e egër dhe rrezikojmë nga viruse të reja, paralajmërojnë ambientalistët. Fushata e National Geographic për Natyrën thotë se do të ketë më shumë sëmundje si COVID-19 ...

Koronavirusi është vetëm fillimi: Shkencëtarët paralajmërojnë më shumë sëmundje si kjo në të ardhmen
Popullsia jonë në rritje globale po na afron me jetën e egër dhe rrezikojmë nga viruse të reja, paralajmërojnë ambientalistët. Fushata e National Geographic për Natyrën thotë se do të ketë më shumë sëmundje si COVID-19 ...
Gazeta Observer | 25-Mar-2020 14:58
Popullsia jonë në rritje globale po na afron me jetën e egër dhe rrezikojmë nga viruse të reja, paralajmërojnë ambientalistët. Fushata e National Geographic për Natyrën thotë se do të ketë më shumë sëmundje si COVID-19 ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved