ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 00:25

Pagat në sektorin publik duhet përgjysmuar gjatë pandemisë, të shpërndahen për sektorin privat

Pagat në sektorin publik duhet përgjysmuar gjatë pandemisë, të shpërndahen për sektorin privat
Pako ekonomike e masave duhet të propozohet sa më shpejt nga qeveria. Kjo pako domosdoshmërisht duhet të parasheh sigurimin e pagave minimale për punonjësit në të gjitha ndërmarrjet e vogla dhe të mesme të prekura nga ...
EkonomiaOnline | 27-Mar-2020 02:16
Pako ekonomike e masave duhet të propozohet sa më shpejt nga qeveria. Kjo pako domosdoshmërisht duhet të parasheh sigurimin e pagave minimale për punonjësit në të gjitha ndërmarrjet e vogla dhe të mesme të prekura nga ...

Kredi deri në 500 mijë franga me 0 për qind interes për bizneset zvicerane
Ministri i Financave në Qeverinë Federale të Zvicrës, Ueli Maurer, ka deklaruar sot se Këshilli Federal është duke siguruarar 20 miliardë franga garanci për kreditimin e bizneseve, shkruan sda.ch. Një rregullore për ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 21:57
Ministri i Financave në Qeverinë Federale të Zvicrës, Ueli Maurer, ka deklaruar sot se Këshilli Federal është duke siguruarar 20 miliardë franga garanci për kreditimin e bizneseve, shkruan sda.ch. Një rregullore për ...

Bejta propozon ndihmë financiare për bizneset nga ana e qeverisë
Duke ju referuar gjendjes faktike nëpër të cilën po kalojnë ndërmarrjet private, ajo ka thëne se është e domosdoshme një pako ekonomike që do të parashihte ndihmë finaciare për bizneset e vogla dhe të mesme. Propozimi i ...
Lajminet | 26-Mar-2020 21:14
Duke ju referuar gjendjes faktike nëpër të cilën po kalojnë ndërmarrjet private, ajo ka thëne se është e domosdoshme një pako ekonomike që do të parashihte ndihmë finaciare për bizneset e vogla dhe të mesme. Propozimi i ...

Shkup: Kompanitë kërkojnë ndihmë të riorientojne veprimtarinë
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...
Portalb | 26-Mar-2020 20:37
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...

Qeveri: Të gjitha dokumentet për aplikim të kredive pa interes të Bankës Zhvillimore në dispozicion në mënyrë elektronike
Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të linjës së parë të ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 20:13
Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të linjës së parë të ...

Sot filloi aplikimi për kredi pa kamatë në RMV, 3 mijë euro vlera minimale
Gjithë dokumentet e nevojshme për të aplikuar për kredi pa kamatë në Bankën zhvillimore, mund të merren në formë elektronike, transmeton Portalb.mk “Aplikimi për 5,7 milionë eurot e para të kredit pa kamatë nga Banka ...
Portalb | 26-Mar-2020 18:57
Gjithë dokumentet e nevojshme për të aplikuar për kredi pa kamatë në Bankën zhvillimore, mund të merren në formë elektronike, transmeton Portalb.mk “Aplikimi për 5,7 milionë eurot e para të kredit pa kamatë nga Banka ...

Të gjitha dokumentet për aplikim të kredive pa interes të Bankës Zhvillimore në dispozicion në mënyrë elektronike
Shkup, 26 mars – Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të linjës ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 18:54
Shkup, 26 mars – Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të linjës ...

Qeveri: Të gjitha dokumentet për aplikim të kredive pa interes të Bankës Zhvillimore në dispozicion në mënyrë elektronike
Shkup, 26 mars 2020 Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të ...
Medial | 26-Mar-2020 18:48
Shkup, 26 mars 2020 Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të ...

Zaev: Do të mbrojmë të gjitha vendet e punës, është koha për solidaritet evropian
Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev zhvilloi sot një takim me kolegët e tij nga PSE (Partia Socialiste Evropiane). Në takim ku për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me coronavirus u mbajt në formën e një video konferencë, ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 14:17
Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev zhvilloi sot një takim me kolegët e tij nga PSE (Partia Socialiste Evropiane). Në takim ku për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me coronavirus u mbajt në formën e një video konferencë, ...

Shkup: Kompanitë kërkojnë ndihmë të riorientojne veprimtarinë
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 17:15
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...

Shkup: Kompanitë kërkojnë ndihmë të riorientojne veprimtarinë
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...
Radio Evropa e Lire | 26-Mar-2020 16:56
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...

Zaev: Do të mbrojmë të gjitha vendet e punës, është koha për solidaritet evropian
Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev zhvilloi sot një takim me kolegët e tij nga PSE (Partia Socialiste Evropiane). Në takim ku për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me coronavirus u mbajt në formën e një video konferencë, ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 14:35
Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev zhvilloi sot një takim me kolegët e tij nga PSE (Partia Socialiste Evropiane). Në takim ku për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me coronavirus u mbajt në formën e një video konferencë, ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...
Republika | 26-Mar-2020 11:34
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 11:24
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...

Maqedoni: Rrezikohen 29.000 të punësuar në sektorin e hotelerisë, kërkojnë ndihmë nga shteti
“Shteti të tregojë se a parasheh mbështetje për sektorin e hotelerisë. Nëse jo, ata me kohë të kërkojnë ndihmë përmes masave të tjera, që të mos mbesin pa kurrfarë të ardhurash”. Kështu bëri thirrje sot Grupacioni për ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 14:58
“Shteti të tregojë se a parasheh mbështetje për sektorin e hotelerisë. Nëse jo, ata me kohë të kërkojnë ndihmë përmes masave të tjera, që të mos mbesin pa kurrfarë të ardhurash”. Kështu bëri thirrje sot Grupacioni për ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...
Ina-Online | 26-Mar-2020 11:09
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...

Prej sot fillon aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 10:48
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes, paralajmërohet mbështetje edhe nga BE-ja
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 10:45
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...

Maqedoni, nga nesër fillon aplikimi për kredi pa interes për bizneset për ballafaqim me coronavirusin
Duke filluar nga nesër, mund të aplikohet për linjën e parë të kredive pa interes mund për të kapërcyer efektet e coronavirusit, tha Ministrja e Financave, Nina Angelovska. Aplikimet do të kalojnë përmes Bankës së ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 13:56
Duke filluar nga nesër, mund të aplikohet për linjën e parë të kredive pa interes mund për të kapërcyer efektet e coronavirusit, tha Ministrja e Financave, Nina Angelovska. Aplikimet do të kalojnë përmes Bankës së ...

Masat ekonomike / Fillon aplikimi për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, përcjell ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 10:36
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, përcjell ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved