ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 01:27

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...
Medial | 27-Mar-2020 00:07
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...

Ja si bëhet kontrolli policor në rrugë gjatë Orës policore
Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev thotë se qytetarë po e respektojnë masën e kufizimit të lëvizjes. “Për këto pesë ditë, 300 qytetarë nuk e kanë respektuar masën dhe kundër tyre do të ketë sanksione apo do t’ju ...
IliriaNews | 26-Mar-2020 23:49
Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev thotë se qytetarë po e respektojnë masën e kufizimit të lëvizjes. “Për këto pesë ditë, 300 qytetarë nuk e kanë respektuar masën dhe kundër tyre do të ketë sanksione apo do t’ju ...

Çulev: Qytetarët kryesisht e respektojnë kufizimin për lëvizje
Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte për televizionin ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 23:41
Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte për televizionin ...

Çulev: Qytetarët kryesisht e respektojnë kufizimin për lëvizje
Shkup, 26 mars – Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 23:35
Shkup, 26 mars – Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte ...

Çulev: Qytetarët kryesisht e respektojnë kufizimin për lëvizje
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe ...
Medial | 26-Mar-2020 23:26
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe ...

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 23:14
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...
Shprehja | 26-Mar-2020 22:52
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...

Çulev shpjegon si po bëhet kontrolli policor në rrugë gjatë orës policore
Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev thotë se qytetarë po e respektojnë masën e kufizimit të lëvizjes. “Për këto pesë ditë, 300 qytetarë nuk e kanë respektuar masën dhe kundër tyre do të ketë sanksione apo do t’ju ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 22:22
Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev thotë se qytetarë po e respektojnë masën e kufizimit të lëvizjes. “Për këto pesë ditë, 300 qytetarë nuk e kanë respektuar masën dhe kundër tyre do të ketë sanksione apo do t’ju ...

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 22:52
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
Shprehja | 26-Mar-2020 22:11
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
Medial | 26-Mar-2020 22:08
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 21:48
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 21:31
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Lëndët për shkeljen e orës policore, në procedurë
Që nga shpallja e orës policore gjithsej 301 qytetarë nuk e kanë respektuar këtë masë të Qeverisë, përfshirë këtu edhe mbi 60 raste të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit. Nga rastet e fundit, 11 prej shkelësve janë ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 20:22
Që nga shpallja e orës policore gjithsej 301 qytetarë nuk e kanë respektuar këtë masë të Qeverisë, përfshirë këtu edhe mbi 60 raste të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit. Nga rastet e fundit, 11 prej shkelësve janë ...

Nuhiu: Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë deri në 2500 euro për shkelësit e masave të Qeverisë
Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 21:31
Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në ...

Nuhiu: Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë  deri në 2500 euro për shkelësit e masave të Qeverisë
Alsat 2020-03-26T21:12:33+01:00 Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 21:30
Alsat 2020-03-26T21:12:33+01:00 Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu ...

Nuhiu: Lëndët për shkeljen e orës policore, në procedurë
Që nga shpallja e orës policore gjithsej 391 qytetarë nuk e kanë respektuar këtë masë të Qeverisë, përfshirë këtu edhe mbi 60 raste të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit. Nga rastet e fundit, 11 prej shkelësve janë ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 16:37
Që nga shpallja e orës policore gjithsej 391 qytetarë nuk e kanë respektuar këtë masë të Qeverisë, përfshirë këtu edhe mbi 60 raste të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit. Nga rastet e fundit, 11 prej shkelësve janë ...

Nuhiu: Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë  deri në 2500 euro për shkelësit e masave të Qeverisë
Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në ...
Shprehja | 26-Mar-2020 21:27
Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Shkup, 26 mars – Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 21:24
Shkup, 26 mars – Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ...

Nuhiu: Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë deri në 2500 euro për shkelësit e masave të Qeverisë
Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 21:24
Zv.ministri i Punëve të Brendshme rikujton qytetarët se kushto që do të shkelë ligjin dhe masat e qeverisë do të sanksionohen. Ai thekson se shkelja e masave të Qeverisë, përfshirë këtu edhe orën policore dënohen në ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved