ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/03/2020 21:42

MASH në kërkim të zgjidhjes për qasje në internet për të gjithë nxënësit

MASH në kërkim të zgjidhjes për qasje në internet për të gjithë nxënësit
Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në seancën e sotme të 29-të informoi për vendosjen e Platformës kombëtare për mësim onlajn e cila që sot do të përdoret në procesin arsimor gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 23:41
Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në seancën e sotme të 29-të informoi për vendosjen e Platformës kombëtare për mësim onlajn e cila që sot do të përdoret në procesin arsimor gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, ...

MASH në kërkim të zgjidhjes për qasje në internet për të gjithë nxënësit
Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në seancën e sotme të 29-të informoi për vendosjen e Platformës kombëtare për mësim onlajn e cila që sot do të përdoret në procesin arsimor gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 22:49
Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në seancën e sotme të 29-të informoi për vendosjen e Platformës kombëtare për mësim onlajn e cila që sot do të përdoret në procesin arsimor gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, ...

MASH është duke punuar në zgjidhjen për nxënësit të cilët nuk kanë qasje në internet
Shkup, 26 mars – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në seancën e sotme të 29-të informoi për vendosjen e Platformës kombëtare për mësim onlajn e cila që sot do të përdoret në procesin arsimor gjatë gjendjes ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 22:25
Shkup, 26 mars – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në seancën e sotme të 29-të informoi për vendosjen e Platformës kombëtare për mësim onlajn e cila që sot do të përdoret në procesin arsimor gjatë gjendjes ...

MASH është duke punuar në zgjidhjen për nxënësit të cilët nuk kanë qasje në internet
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në seancën e sotme të 29-të informoi për vendosjen e Platformës kombëtare për mësim onlajn e cila që sot do të përdoret në procesin arsimor ...
Medial | 26-Mar-2020 22:14
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në seancën e sotme të 29-të informoi për vendosjen e Platformës kombëtare për mësim onlajn e cila që sot do të përdoret në procesin arsimor ...

Bashkia e Shkupit nuk do të ndërmarrë kurrfarë masash ndaj obliguesve tatimorë
Lidhur me manipulimin dhe dezinformatat të cilat dolën në disa “media” të caktuara, Bashkia e Shkupit përmes kumtesës i informon qytetarët se vendimet për tatimin e pronës dhe taksën e kompanisë të cilat tani mbërrijnë ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 19:36
Lidhur me manipulimin dhe dezinformatat të cilat dolën në disa “media” të caktuara, Bashkia e Shkupit përmes kumtesës i informon qytetarët se vendimet për tatimin e pronës dhe taksën e kompanisë të cilat tani mbërrijnë ...

Qyteti i Shkupit nuk do të ndërmarrë kurrfarë masash plotësuese dhe pagesë të detyrueshme ndaj obliguesve tatimorë
Lidhur me manipulimin dhe dezinformatat të cilat dolën në disa “media” të caktuara, Qyteti i Shkupit përmes kumtesës i informon qytetarët se vendimet për tatimin e pronës dhe taksën e kompanisë të cilat tani mbërrijnë ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 18:57
Lidhur me manipulimin dhe dezinformatat të cilat dolën në disa “media” të caktuara, Qyteti i Shkupit përmes kumtesës i informon qytetarët se vendimet për tatimin e pronës dhe taksën e kompanisë të cilat tani mbërrijnë ...

Qyteti i Shkupit nuk do të ndërmarrë kurrfarë masash ndaj obliguesve tatimorë
Shkup, 26 mars – Lidhur me manipulimin dhe dezinformatat të cilat dolën në disa “media” të caktuara, Qyteti i Shkupit përmes kumtesës i informon qytetarët se vendimet për tatimin e pronës dhe taksën e kompanisë të cilat ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 16:53
Shkup, 26 mars – Lidhur me manipulimin dhe dezinformatat të cilat dolën në disa “media” të caktuara, Qyteti i Shkupit përmes kumtesës i informon qytetarët se vendimet për tatimin e pronës dhe taksën e kompanisë të cilat ...

Maqedoni, për përforcimin e kapaciteteve të MPB-së është ulur stazhi fillestar i policëve
Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në pesë muaj. “Qeveria solli Dekret ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 20:16
Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në pesë muaj. “Qeveria solli Dekret ...

Për përforcimin e kapaciteteve të MPB-së është ulur stazhi fillestar i policëve
Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në pesë muaj. “Qeveria solli Dekret ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 22:17
Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në pesë muaj. “Qeveria solli Dekret ...

Për përforcimin e kapaciteteve të MPB-së është ulur stazhi fillestar i policëve
Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në pesë muaj. “Qeveria solli Dekret ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 20:13
Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në pesë muaj. “Qeveria solli Dekret ...

Për përforcimin e kapaciteteve të MPB-së është ulur përvoja e punës tek policët
Shkup, 25 mars – Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në pesë muaj. ...
Koha.mk | 25-Mar-2020 19:41
Shkup, 25 mars – Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në pesë muaj. ...

Për përforcimin e kapaciteteve të MPB-së është ulur stazhi fillestar i policëve
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në ...
Medial | 25-Mar-2020 19:25
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Për përforcimin e kapacitetit të Ministrisë së Punëve të Brendshme Qeveria solli dekret me të cilin kohëzgjatja e stazhit fillestar të policit – fillestar të shkurtohet prej gjashtë në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved