ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/03/2020 20:31

Kujdes ku i hidhni mbeturina nëse jeni në vetëizolim ose karantinë

Kujdes ku i hidhni mbeturina nëse jeni në vetëizolim ose karantinë
Mbi 10.000 qytetarë gjenden në vetëizolim ose karantinë në vendin tonë. Numri i personave të cilëve u janë përcaktuar këto masa rritet çdo ditë, kurse me ata edhe përkujdesja për menaxhim me hedhurinat që këta qytetarë ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 23:35
Mbi 10.000 qytetarë gjenden në vetëizolim ose karantinë në vendin tonë. Numri i personave të cilëve u janë përcaktuar këto masa rritet çdo ditë, kurse me ata edhe përkujdesja për menaxhim me hedhurinat që këta qytetarë ...

MMJPH: Rekomandime për menaxhim me mbetjet
REKOMANDIME PËR MENAXHIM ME MBETJET PËR QYTETARËT QË JANË NË KARANTINË OSE NË VETËIZOLIM ME RAST TË DYSHIMTË NË SHTËPI Mbetjet personale (siç janë faculetat, leckat e pastrimit për përdorim të njëhershëm, maskat ose ...
Republika | 26-Mar-2020 18:19
REKOMANDIME PËR MENAXHIM ME MBETJET PËR QYTETARËT QË JANË NË KARANTINË OSE NË VETËIZOLIM ME RAST TË DYSHIMTË NË SHTËPI Mbetjet personale (siç janë faculetat, leckat e pastrimit për përdorim të njëhershëm, maskat ose ...

MMJPH: Rekomandime për menaxhim me mbetjet
REKOMANDIME PËR MENAXHIM ME MBETJET PËR QYTETARËT QË JANË NË KARANTINË OSE NË VETËIZOLIM ME RAST TË DYSHIMTË NË SHTËPI Mbetjet personale (siç janë faculetat, leckat e pastrimit për përdorim të njëhershëm, maskat ose ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 17:46
REKOMANDIME PËR MENAXHIM ME MBETJET PËR QYTETARËT QË JANË NË KARANTINË OSE NË VETËIZOLIM ME RAST TË DYSHIMTË NË SHTËPI Mbetjet personale (siç janë faculetat, leckat e pastrimit për përdorim të njëhershëm, maskat ose ...

Rekomandime të MMJPH-së për menaxhim me mbeturinat për personat në karantinë apo vetizolim
Mbetjet personale (siç janë faculetat, leckat e pastrimit për përdorim të njëhershëm, maskat ose dorezat) në mënyrë të sigurtë të vendosen në qese të mbetjeve për përdorim të njëhershëm, qeset duhet të mbushen deri në ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 15:35
Mbetjet personale (siç janë faculetat, leckat e pastrimit për përdorim të njëhershëm, maskat ose dorezat) në mënyrë të sigurtë të vendosen në qese të mbetjeve për përdorim të njëhershëm, qeset duhet të mbushen deri në ...

MMJPH:Rekomandime për menaxhim me mbetjet për qytetarët që janë në karantinë ose në vetëizolim me rast të dyshimt në shtëpi
Mbetjet personale (siç janë faculetat, leckat e pastrimit për përdorim të njëhershëm, maskat ose dorezat) në mënyrë të sigurtë të vendosen në qese të mbetjeve për përdorim të njëhershëm! Qeset duhet të mbushen deri në ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 14:41
Mbetjet personale (siç janë faculetat, leckat e pastrimit për përdorim të njëhershëm, maskat ose dorezat) në mënyrë të sigurtë të vendosen në qese të mbetjeve për përdorim të njëhershëm! Qeset duhet të mbushen deri në ...

AUV me rekomandime deri te bizneset dhe operatorët me ushqim
Shkup, 25 mars – Përforconi të gjitha masat të cilat kanë të bëjnë në praktikat e mira higjienike dhe prodhuese. Edhe pse njohuritë e deritanishme tregojnë se koronavirusi nuk transmetohet përmes ushqimit, personat të ...
Koha.mk | 25-Mar-2020 11:16
Shkup, 25 mars – Përforconi të gjitha masat të cilat kanë të bëjnë në praktikat e mira higjienike dhe prodhuese. Edhe pse njohuritë e deritanishme tregojnë se koronavirusi nuk transmetohet përmes ushqimit, personat të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved