ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 00:45

Informatë e rëndësishme për bujqit rreth orës policore

Informatë e rëndësishme për bujqit rreth orës policore
Informatë e rëndësishme për bujqit rreth orës policore nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së ujërave 🚷Në lidhje me Vendimin e Qeverisë për zgjatjen e ndalesës për lëvizje gjatë fundjave të ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 22:31
Informatë e rëndësishme për bujqit rreth orës policore nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së ujërave 🚷Në lidhje me Vendimin e Qeverisë për zgjatjen e ndalesës për lëvizje gjatë fundjave të ...

S’ka udhëtime me tren gjatë kësaj jave në Maqedoni
Trenat për udhëtarë nuk do të qarkullojnë gjatë kësaj fundjave. Pasi Qeveria e Maqedonisë së Veriut dje mori vendim që të kufizojë lëvizjen e qytetarëve të shtunën dhe të dielën, “Hekurudha Transport” ndryshoi ...
Arbresh | 26-Mar-2020 18:09
Trenat për udhëtarë nuk do të qarkullojnë gjatë kësaj fundjave. Pasi Qeveria e Maqedonisë së Veriut dje mori vendim që të kufizojë lëvizjen e qytetarëve të shtunën dhe të dielën, “Hekurudha Transport” ndryshoi ...

S’ka udhëtime me tren gjatë kësaj jave në Maqedoni
Trenat për udhëtarë nuk do të qarkullojnë gjatë kësaj fundjave. Pasi Qeveria e Maqedonisë së Veriut dje mori vendim që të kufizojë lëvizjen e qytetarëve të shtunën dhe të dielën, “Hekurudha Transport” ndryshoi ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 18:03
Trenat për udhëtarë nuk do të qarkullojnë gjatë kësaj fundjave. Pasi Qeveria e Maqedonisë së Veriut dje mori vendim që të kufizojë lëvizjen e qytetarëve të shtunën dhe të dielën, “Hekurudha Transport” ndryshoi ...

FOTO/ Tirana dhe Koronavirusi sot
Orari i lëvizjes në të gjithë Shqipërinë tashmë dihet që është 05:00 me 13:00, ku qytetarët mund të lëvizin për të bërë furnizimet apo për të kryer punët e detyrueshme.
Top Channel | 26-Mar-2020 16:59
Orari i lëvizjes në të gjithë Shqipërinë tashmë dihet që është 05:00 me 13:00, ku qytetarët mund të lëvizin për të bërë furnizimet apo për të kryer punët e detyrueshme.

Ora policore në Maqedoninë e Veriut, ndryshim në itinerarin e trenave
Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport SH.A. Shkup njofton udhëtarët se, sipas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me të cilën lëvizja e kufizuar gjatë fundjavës (e shtunë dhe ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 17:46
Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport SH.A. Shkup njofton udhëtarët se, sipas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me të cilën lëvizja e kufizuar gjatë fundjavës (e shtunë dhe ...

Nuk ka udhëtime me tren në këtë fundjavë
Shkup, 26 mars – Trenat për udhëtarë nuk do të qarkullojnë fundjavën e ardhshme. Hekurudha Transport e ndryshoi itinerarin për ditët të fundjavës, pasi Qeveria dje mori vendim ta përkufizojë lëvizjen e qytetarëve të ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 15:35
Shkup, 26 mars – Trenat për udhëtarë nuk do të qarkullojnë fundjavën e ardhshme. Hekurudha Transport e ndryshoi itinerarin për ditët të fundjavës, pasi Qeveria dje mori vendim ta përkufizojë lëvizjen e qytetarëve të ...

Ndryshim në itinerarin e trenave
Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport SH.A. Shkup njofton udhëtarët se, sipas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me të cilën lëvizja e kufizuar gjatë fundjavës (e shtunë dhe ...
Shenja | 26-Mar-2020 14:03
Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport SH.A. Shkup njofton udhëtarët se, sipas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me të cilën lëvizja e kufizuar gjatë fundjavës (e shtunë dhe ...

Hekurudhat e Maqedonisë: Ndryshim në itinerarin e trenave
Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport SH.A. Shkup njofton udhëtarët se, sipas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me të cilën lëvizja e kufizuar gjatë fundjavës (e shtunë dhe ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 13:57
Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Transport SH.A. Shkup njofton udhëtarët se, sipas Vendimit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me të cilën lëvizja e kufizuar gjatë fundjavës (e shtunë dhe ...

Skenderaj gjatë “orës policore”
Pas përhapjes së koronavirusit, pothuajse në tërë botën, Qeveria Kosovës ka bërë apel që qytetarët të rrinë në shtëpi, e mos të dalin jashtë, si masë për luftimin ndaj Covid-19. Qytetarët e Komunës së Skenderajt duke se ...
Arbresh | 26-Mar-2020 11:37
Pas përhapjes së koronavirusit, pothuajse në tërë botën, Qeveria Kosovës ka bërë apel që qytetarët të rrinë në shtëpi, e mos të dalin jashtë, si masë për luftimin ndaj Covid-19. Qytetarët e Komunës së Skenderajt duke se ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë prej orës 16:00 deri në 05:00
Alsat 2020-03-25T17:06:27+01:00 Ndalohet lëvizja për të gjithë qytetarët gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) prej orës 16 deri në orën 5, vendosi Qeveria në seancën e sotme me qëllim të mbrojtjes më të madhe të ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 21:48
Alsat 2020-03-25T17:06:27+01:00 Ndalohet lëvizja për të gjithë qytetarët gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) prej orës 16 deri në orën 5, vendosi Qeveria në seancën e sotme me qëllim të mbrojtjes më të madhe të ...

Maqedoni, ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë prej orës 16:00 deri në 05:00
Qeveria e Maqedonisë Veriore gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja ...
Indeks Online | 25-Mar-2020 20:31
Qeveria e Maqedonisë Veriore gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja ...

Qeveria sjellë vendim: Ndalohet lëvizja gjatë uikendit nga ora 16 deri në ora 05
Me qëllim mbrojtje më e madhe e qytetarëve nga përhapja e korona virusit, Qeveria ka sjellë vendim për masa shtesë për lëvizjen e qytetarëve, informon Zhurnal. Me këtë vendim, Qeveria ka vendosur që të ndalojë lëvizjen ...
Televizioni Koha | 25-Mar-2020 20:16
Me qëllim mbrojtje më e madhe e qytetarëve nga përhapja e korona virusit, Qeveria ka sjellë vendim për masa shtesë për lëvizjen e qytetarëve, informon Zhurnal. Me këtë vendim, Qeveria ka vendosur që të ndalojë lëvizjen ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë prej orës 16:00 deri në 05:00
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës. Pra, sipas qeverisë do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen ...
Gazeta Express | 25-Mar-2020 19:48
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës. Pra, sipas qeverisë do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen ...

Spasovski: Ndalesa e re për lëvizje për fundjavë është për mbrojtje më të madhe, vlejnë edhe ndalesat e tjera paraprake
Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, Oliver Spasovski. ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 19:45
Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, Oliver Spasovski. ...

Ora policore gjatë fundjavës në Maqedoni do të zgjasë prej 16:00 deri në 5 të mëngjesit
Ministri teknik i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski bëri të ditur se Qeveria tashmë ka marrë vendim për kufizim shtesë të lëvizjes gjatë fundjavës. Ai theksoi se do të ndalohet lëvizja prej orës 16:00 ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 17:07
Ministri teknik i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski bëri të ditur se Qeveria tashmë ka marrë vendim për kufizim shtesë të lëvizjes gjatë fundjavës. Ai theksoi se do të ndalohet lëvizja prej orës 16:00 ...

Ora policore gjatë fundjavës në Maqedoni do të zgjasë prej 16:00 deri në 5 të mëngjesit
Ministri teknik i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski bëri të ditur se Qeveria tashmë ka marrë vendim për kufizim shtesë të lëvizjes gjatë fundjavës. Ai theksoi se do të ndalohet lëvizja prej orës 16:00 ...
Arbresh | 25-Mar-2020 18:52
Ministri teknik i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski bëri të ditur se Qeveria tashmë ka marrë vendim për kufizim shtesë të lëvizjes gjatë fundjavës. Ai theksoi se do të ndalohet lëvizja prej orës 16:00 ...

Spasovski: Ndalesa e re për lëvizje për fundjavë është për mbrojtje më të madhe, vlejnë edhe ndalesat e tjera paraprake
Shkup, 25 mars – Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, ...
Koha.mk | 25-Mar-2020 18:30
Shkup, 25 mars – Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, ...

Spasovski: Ndalesa e re për lëvizje për fundjavë është për mbrojtje më të madhe, vlejnë edhe ndalesat e tjera paraprake
Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, Oliver Spasovski. ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 18:21
Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, Oliver Spasovski. ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë nga ora 16:00 deri në 05:00
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...
Shprehja | 25-Mar-2020 17:26
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë nga ora 16:00 deri në 05:00
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 17:22
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved