ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 03/04/2020 12:55

Google ndërron mendje në lidhje me shfletuesin Chrome

Google ndërron mendje në lidhje me shfletuesin Chrome
Në një kohë kur përditësimet e shfletuesve janë më të shpeshta sesa kurrë më parë, pak rëndësi sesa ajo axhendë ka ndryshuar. Google ndërron mendje në lidhje me shfletuesin Chrome Photo Source: Getty Images Një javë më ...
Ina-Online | 27-Mar-2020 03:54
Në një kohë kur përditësimet e shfletuesve janë më të shpeshta sesa kurrë më parë, pak rëndësi sesa ajo axhendë ka ndryshuar. Google ndërron mendje në lidhje me shfletuesin Chrome Photo Source: Getty Images Një javë më ...

Google ndërron mendje në lidhje me shfletuesin Chrome
Një javë më parë tha se do të ndërpriste versionet e reja të Chrome dhe Chrome OS për shkak të ndryshimeve dhe orareve të reduktuara të punës që pandemia COVID-19 ka shkaktuar. Por sot kompania na tregoi ka ndryshuar ...
Medial | 26-Mar-2020 22:17
Një javë më parë tha se do të ndërpriste versionet e reja të Chrome dhe Chrome OS për shkak të ndryshimeve dhe orareve të reduktuara të punës që pandemia COVID-19 ka shkaktuar. Por sot kompania na tregoi ka ndryshuar ...

Google ndërron mendje në lidhje me shfletuesin Chrome
Një javë më parë tha se do të ndërpriste versionet e reja të Chrome dhe Chrome OS për shkak të ndryshimeve dhe orareve të reduktuara të punës që pandemia COVID-19 ka shkaktuar. Por sot kompania na tregoi ka ndryshuar ...
PC World | 26-Mar-2020 22:11
Një javë më parë tha se do të ndërpriste versionet e reja të Chrome dhe Chrome OS për shkak të ndryshimeve dhe orareve të reduktuara të punës që pandemia COVID-19 ka shkaktuar. Por sot kompania na tregoi ka ndryshuar ...

Google bën lëvizjen e paprecedent në 11 vite të shfletuesit Chrome
Pak ditë më parë Google tha se do të reduktonte zhvillimin e shfletuesit Chrome. Por dy ditë më parë tha se do ti dërgonte gjërat një hap më tutje. Google ka paralajmëruar përdoruesit se impakti i COVID-19 do të thotë ...
Medial | 25-Mar-2020 16:00
Pak ditë më parë Google tha se do të reduktonte zhvillimin e shfletuesit Chrome. Por dy ditë më parë tha se do ti dërgonte gjërat një hap më tutje. Google ka paralajmëruar përdoruesit se impakti i COVID-19 do të thotë ...

Google bën lëvizjen e paprecedent në 11 vite të shfletuesit Chrome
Pak ditë më parë Google tha se do të reduktonte zhvillimin e shfletuesit Chrome. Por dy ditë më parë tha se do ti dërgonte gjërat një hap më tutje. Google ka paralajmëruar përdoruesit se impakti i COVID-19 do të thotë ...
PC World | 25-Mar-2020 15:54
Pak ditë më parë Google tha se do të reduktonte zhvillimin e shfletuesit Chrome. Por dy ditë më parë tha se do ti dërgonte gjërat një hap më tutje. Google ka paralajmëruar përdoruesit se impakti i COVID-19 do të thotë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved