ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 00:45

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime
Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë, nuk ka ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 22:19
Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë, nuk ka ...

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime
Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë, nuk ka ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 21:07
Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë, nuk ka ...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës
Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është ajo e cila do ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 21:02
Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është ajo e cila do ...

Koronavirusi/ Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm
Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë, nuk ka ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 20:46
Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të vendosë, nuk ka ...

Zaev: Takim liderësh nuk është i nevojshëm, Qeveria ka kapacitet për t’u përballur me krizën e koronavirusit dhe për të marrë vendime
Shkup, 26 mars 2020 Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të ...
Medial | 26-Mar-2020 20:19
Shkup, 26 mars 2020 Qeveria ka kapacitet të plotë, ndërsa unë si kryetar i LSDM-së kam dalë me propozim masa me qëllim të ballafaqimit me krizën e koronavirusit, por edhe kam theksuar se Qeveria ka mbështetje sido që të ...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës
Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është ajo e cila do ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 19:48
Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria është ajo e cila do ...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës
Shkup, 26 mars – Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 19:39
Shkup, 26 mars – Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria ...

Zaev: 200 milionë euro shkojnë për mbështetje të ekonomisë, në mënyrë që t’i ruajmë vendet e punës
Shkup, 26 mars 2020 Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria ...
Medial | 26-Mar-2020 19:39
Shkup, 26 mars 2020 Lidhur me masat e propozuara nga ana e LSDM-së dhe si ato u pranuan nga opinioni , kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në pjesëmarrjen e sotme në Ditarin e Servisit nacional televiziv, theksoi se Qeveria ...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1,3 miliardë euro, ngarkesën ta mbajmë të gjithë
Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim në këto ...
Gazeta Observer | 26-Mar-2020 13:51
Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim në këto ...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1.3 miliardë euro
Ish-kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi se në buxhet sivjet do të mungojnë rreth 1.3 miliardë euro ndërsa këtë barë duhet ta mbajmë bashkërisht. Ai ju bëri thirrje qytetarëve të jenë të kuptueshëm ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 22:19
Ish-kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi se në buxhet sivjet do të mungojnë rreth 1.3 miliardë euro ndërsa këtë barë duhet ta mbajmë bashkërisht. Ai ju bëri thirrje qytetarëve të jenë të kuptueshëm ...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1,3 miliardë euro, ngarkesën ta mbajmë të gjithë
Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim në këto ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 10:26
Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim në këto ...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1,3 miliardë euro, ngarkesën ta mbajmë të gjithë
Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim në këto ...
Portalb | 26-Mar-2020 09:31
Në buxhetin e këtij viti do të mbulohen ose do të mungojnë rreth 1,3 miliardë euro dhe për atë ngarkesën duhet ta ndajmë të gjithë, deklaroi kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, i cili i ftoi qytetarët në mirëkuptim në këto ...

Zaev: Në buxhet do të mungojnë 1.3 miliardë euro
Ish-kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi se në buxhet sivjet do të mungojnë rreth 1.3 miliardë euro ndërsa këtë barë duhet ta mbajmë bashkërisht. Ai ju bëri thirrje qytetarëve të jenë të kuptueshëm ...
Arbresh | 25-Mar-2020 23:15
Ish-kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi se në buxhet sivjet do të mungojnë rreth 1.3 miliardë euro ndërsa këtë barë duhet ta mbajmë bashkërisht. Ai ju bëri thirrje qytetarëve të jenë të kuptueshëm ...

Zaev: Që të jemi më efikas në afat të shkurtër, duhet të jemi solidar dhe barrën ta bartim bashkërisht
Dëmet nga koronavirusi do t’i ndjejmë më pas nga muaji prill edhe në buxhet edhe në kompanitë. Tani dominuese është vetëm kriza shëndetësore, pastaj vijojnë kriza ekonomike, potencoi kryetari i LSDM-së Zoran Zaev pas ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 22:19
Dëmet nga koronavirusi do t’i ndjejmë më pas nga muaji prill edhe në buxhet edhe në kompanitë. Tani dominuese është vetëm kriza shëndetësore, pastaj vijojnë kriza ekonomike, potencoi kryetari i LSDM-së Zoran Zaev pas ...

LSDM pranon propozimin e Deskoskës për heqje dorë nga paratë e shtetit
Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot tha se partia tij është e gatshme të heqë dorë nga paratë e buxhetit që pasojnë këtë vit dhe të pranojë propozimin e Ministres së Drejtësisë Renata Deskoska. Zaev tha se nuk dëshiron të ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 12:34
Kreu i LSDM-së, Zoran Zaev, sot tha se partia tij është e gatshme të heqë dorë nga paratë e buxhetit që pasojnë këtë vit dhe të pranojë propozimin e Ministres së Drejtësisë Renata Deskoska. Zaev tha se nuk dëshiron të ...

Zaev për TV Sitel: Që të jemi më efikas në afat të shkurtër, duhet të jemi solidar dhe barrën ta bartim bashkërisht
Shkup, 25 mars 2020 Dëmet nga koronavirusi do t’i ndjejmë më pas nga muaji prill edhe në buxhet edhe në kompanitë. Tani dominuese është vetëm kriza shëndetësore, pastaj vijojnë kriza ekonomike, potencoi kryetari i ...
Medial | 25-Mar-2020 21:28
Shkup, 25 mars 2020 Dëmet nga koronavirusi do t’i ndjejmë më pas nga muaji prill edhe në buxhet edhe në kompanitë. Tani dominuese është vetëm kriza shëndetësore, pastaj vijojnë kriza ekonomike, potencoi kryetari i ...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm
Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej 2.2 miliardë ...
Gazeta Express | 25-Mar-2020 19:58
Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej 2.2 miliardë ...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm
Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej 2.2 miliardë ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 19:52
Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej 2.2 miliardë ...

Zaev: Fillimisht të realizohen masat në vlerë prej 200 milionë eurosh ndihmë për punonjësit, ekonominë dhe firmat
Ashtu si partitë e tjera politike edhe ne kemi paraqitur propozime në Qeveri propozime për krizën me koronavirusin në vend, ndërsa qeverisë i takon të vendosë se cila nga këto masa do të miratohet, duke e pasur parasysh ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 19:49
Ashtu si partitë e tjera politike edhe ne kemi paraqitur propozime në Qeveri propozime për krizën me koronavirusin në vend, ndërsa qeverisë i takon të vendosë se cila nga këto masa do të miratohet, duke e pasur parasysh ...

Zaev: Shkurtimi i rrogave, i patjetërsueshëm
Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej 2.2 miliardë ...
Medial | 25-Mar-2020 19:07
Kreditë dhe shkurtimet nga harxhimet joproduktive nuk janë të mjaftueshme, do të duhet të shkurtojmë edhe nga rrogat e administratës, insiston lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. Ai theksoi se ka mungesë prej 2.2 miliardë ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved