ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 00:45

Osmani: Jemi përkushtuar të sigurojmë mbështetje për parandalimin e COVID-19

Osmani: Jemi përkushtuar të sigurojmë mbështetje për parandalimin e COVID-19
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti konferencë për shtyp në temë: Aktivitetet e Qeverisë dhe aktualitetet e fundit rreth sigurimit të ndihmës së huaj për ballafaqimin me COVID-19. Në ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 19:11
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti konferencë për shtyp në temë: Aktivitetet e Qeverisë dhe aktualitetet e fundit rreth sigurimit të ndihmës së huaj për ballafaqimin me COVID-19. Në ...

(VIDEO) Osmani njofton për sigurimin e 55 respiratorëve, nuk dihet se kur do arrijnë
Njëzet e pesë respiratorë nga Fondet norvegjeze që duhet të vijnë në Maqedoninë e Veriut, për momentin po presin në depo në Turqi, deri në gjetjen e një mënyre se si të transportohen në Shkup, shkaku i kufizimeve dhe ...
Shenja | 26-Mar-2020 17:06
Njëzet e pesë respiratorë nga Fondet norvegjeze që duhet të vijnë në Maqedoninë e Veriut, për momentin po presin në depo në Turqi, deri në gjetjen e një mënyre se si të transportohen në Shkup, shkaku i kufizimeve dhe ...

Osmani: Jemi përkushtuar të sigurojmë mbështetje për parandalimin e COVID-19
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti konferencë për shtyp në temë: Aktivitetet e Qeverisë dhe aktualitetet e fundit rreth sigurimit të ndihmës së huaj për ballafaqimin me COVID-19. Në ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 16:15
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani mbajti konferencë për shtyp në temë: Aktivitetet e Qeverisë dhe aktualitetet e fundit rreth sigurimit të ndihmës së huaj për ballafaqimin me COVID-19. Në ...

Osmani: Me ndihmën e BE-së dhe donatorëve ndërkombëtarë tani për tani do të furnizohen 55 respiratorë
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Zëvendëskryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani sot në konferencë për shtyp kumtoi se në pajtim me nevojat e vendit për përballje me pandeminë nga koronavirusi, nga BE-ja dhe ...
Medial | 26-Mar-2020 13:54
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Zëvendëskryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani sot në konferencë për shtyp kumtoi se në pajtim me nevojat e vendit për përballje me pandeminë nga koronavirusi, nga BE-ja dhe ...

Osmani: Siguruam 25 respiratorë nga Ambasada Norvegjeze, 30 nga fondi i BE-së, plus 4 milionë euro ndihmë
Zëvendëskryeministri për çështjet Evropiane Bujar Osmani deklaroi në një konferencë për shtyp se Maqedonia së shpejti do të marrë 55 respiratorë, dhe do të ketë edhe më shumë nga Kina, e cila aktualisht është ...
Republika | 26-Mar-2020 13:43
Zëvendëskryeministri për çështjet Evropiane Bujar Osmani deklaroi në një konferencë për shtyp se Maqedonia së shpejti do të marrë 55 respiratorë, dhe do të ketë edhe më shumë nga Kina, e cila aktualisht është ...

Osmani: Siguruam 25 respiratorë nga Ambasada Norvegjeze, 30 nga fondi i BE-së, plus 4 milionë euro ndihmë
Zëvendëskryeministri për çështjet Evropiane Bujar Osmani deklaroi në një konferencë për shtyp se Maqedonia së shpejti do të marrë 55 respiratorë, dhe do të ketë edhe më shumë nga Kina, e cila aktualisht është ...
Ina-Online | 26-Mar-2020 13:34
Zëvendëskryeministri për çështjet Evropiane Bujar Osmani deklaroi në një konferencë për shtyp se Maqedonia së shpejti do të marrë 55 respiratorë, dhe do të ketë edhe më shumë nga Kina, e cila aktualisht është ...

Osmani: Siguruam 25 respiratorë nga Ambasada Norvegjeze, 30 nga fondi i BE-së, plus 4 milionë euro ndihmë
Zëvendëskryeministri për çështjet Evropiane Bujar Osmani deklaroi në një konferencë për shtyp se Maqedonia së shpejti do të marrë 55 respiratorë, dhe do të ketë edhe më shumë nga Kina, e cila aktualisht është ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 13:32
Zëvendëskryeministri për çështjet Evropiane Bujar Osmani deklaroi në një konferencë për shtyp se Maqedonia së shpejti do të marrë 55 respiratorë, dhe do të ketë edhe më shumë nga Kina, e cila aktualisht është ...

Osmani: Siguruam 25 respiratorë nga Ambasada Norvegjeze, 30 nga fondi i BE-së, plus 4 milionë euro ndihmë
Zëvendëskryeministri për çështjet Evropiane Bujar Osmani deklaroi në një konferencë për shtyp se Maqedonia së shpejti do të marrë 55 respiratorë, dhe do të ketë edhe më shumë nga Kina, e cila aktualisht është ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 13:21
Zëvendëskryeministri për çështjet Evropiane Bujar Osmani deklaroi në një konferencë për shtyp se Maqedonia së shpejti do të marrë 55 respiratorë, dhe do të ketë edhe më shumë nga Kina, e cila aktualisht është ...

Me para evropiane, Maqedonia siguron mbi 50 respirator
Zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani përmes një konference për shtyp informoi se Maqedonia ka siguruar 50 respiratorë të rinj. “Me para të ambasadës së Norvegjisë janë siguruar 25 makina të frymëmarrjes ...
Arbresh | 26-Mar-2020 12:47
Zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani përmes një konference për shtyp informoi se Maqedonia ka siguruar 50 respiratorë të rinj. “Me para të ambasadës së Norvegjisë janë siguruar 25 makina të frymëmarrjes ...

Me para evropiane, Maqedonia siguron mbi 50 respirator
Zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani përmes një konference për shtyp informoi se Maqedonia ka siguruar 50 respiratorë të rinj. “Me para të ambasadës së Norvegjisë janë siguruar 25 makina të frymëmarrjes ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 12:28
Zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani përmes një konference për shtyp informoi se Maqedonia ka siguruar 50 respiratorë të rinj. “Me para të ambasadës së Norvegjisë janë siguruar 25 makina të frymëmarrjes ...

Osmani: BE ka aktivizuar 65-70 milion euro për ballafaqim me krizën
Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani njoftoi se Maqedonia e Veriut pasi mori lajmin pozitiv për hapjen e negociatave për anëtarësim në BE, tani më do të ketë qasje edhe në Fondin Solidar të BE-së. Osmani ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 12:41
Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani njoftoi se Maqedonia e Veriut pasi mori lajmin pozitiv për hapjen e negociatave për anëtarësim në BE, tani më do të ketë qasje edhe në Fondin Solidar të BE-së. Osmani ...

Osmani: Janë siguruar gjithsej 55 aparate për frymëmarrje
Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në konferencën e sotme për shtyp informio se Sekretariati për Çështje Evropiane ka përgatitur lista për nevojat e Klinikave dhe Institucioneve si pasojë e pandemisë së ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 12:29
Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në konferencën e sotme për shtyp informio se Sekretariati për Çështje Evropiane ka përgatitur lista për nevojat e Klinikave dhe Institucioneve si pasojë e pandemisë së ...

Osmani: Janë siguruar gjithsej 55 aparate për frymëmarrje
Alsat 2020-03-26T12:18:13+01:00 Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në konferencën e sotme për shtyp informio se Sekretariati për Çështje Evropiane ka përgatitur lista për nevojat e Klinikave dhe ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 12:28
Alsat 2020-03-26T12:18:13+01:00 Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në konferencën e sotme për shtyp informio se Sekretariati për Çështje Evropiane ka përgatitur lista për nevojat e Klinikave dhe ...

Osmani: Janë siguruar gjithsej 55 aparate për frymëmarrje
Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në konferencën e sotme për shtyp informio se Sekretariati për Çështje Evropiane ka përgatitur lista për nevojat e Klinikave dhe Institucioneve si pasojë e pandemisë së ...
Shprehja | 26-Mar-2020 12:25
Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në konferencën e sotme për shtyp informio se Sekretariati për Çështje Evropiane ka përgatitur lista për nevojat e Klinikave dhe Institucioneve si pasojë e pandemisë së ...

Osmani: Janë siguruar gjithsej 55 aparate për frymëmarrje
Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në konferencën e sotme për shtyp informio se Sekretariati për Çështje Evropiane ka përgatitur lista për nevojat e Klinikave dhe Institucioneve si pasojë e pandemisë së ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 12:18
Zv/kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në konferencën e sotme për shtyp informio se Sekretariati për Çështje Evropiane ka përgatitur lista për nevojat e Klinikave dhe Institucioneve si pasojë e pandemisë së ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved