ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 08/04/2020 18:17

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shkup, 26 mars – Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 10:23
Shkup, 26 mars – Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 10:14
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 08:57
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...

Mjegull dhe borë, zvogëlohet dukshmëria në pjesët e larta të vendit
Alsat 2020-03-26T09:56:47+01:00 Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 10:14
Alsat 2020-03-26T09:56:47+01:00 Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të ...

Mjegull dhe borë, zvogëlohet dukshmëria në pjesët e larta të vendit
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 09:58
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...
Shenja | 26-Mar-2020 08:57
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...

?Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...
Shprehja | 26-Mar-2020 08:52
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 08:33
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...

?Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Alsat 2020-03-26T08:11:23+01:00 Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 08:13
Alsat 2020-03-26T08:11:23+01:00 Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të ...

?Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 08:13
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...

Komunikacioni në Maqedoni nëpër korsi të lagështa
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa ndërsa reshje të shiut ka në Bukovë dhe Preskë. Për shtetasit e Maqedonisë janë të mbyllura të gjithë vendkalimet kufitare për ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 19:51
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa ndërsa reshje të shiut ka në Bukovë dhe Preskë. Për shtetasit e Maqedonisë janë të mbyllura të gjithë vendkalimet kufitare për ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
????? ? ???? ?????? Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 ...
Medial | 26-Mar-2020 07:40
????? ? ???? ?????? Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 ...

Komunikacioni në Maqedoni, mbetje të borës në disa vende
Reshje të vogla të borës këtë mëngjes ka në aksin rrugor nga Kriva Pallanka drejtë vendkalimit kufitar Deve Bair ku ka edhe mbetje të borës në rrugë. Në rrugët e tjera përgjatë shtetit, siç informojnë Lidhja Automote e ...
Televizioni Koha | 25-Mar-2020 10:07
Reshje të vogla të borës këtë mëngjes ka në aksin rrugor nga Kriva Pallanka drejtë vendkalimit kufitar Deve Bair ku ka edhe mbetje të borës në rrugë. Në rrugët e tjera përgjatë shtetit, siç informojnë Lidhja Automote e ...

Komunikacioni në Maqedoni, mbetje të borës në disa vende
Reshje të vogla të borës këtë mëngjes ka në aksin rrugor nga Kriva Pallanka drejtë vendkalimit kufitar Deve Bair ku ka edhe mbetje të borës në rrugë. Në rrugët e tjera përgjatë shtetit, siç informojnë Lidhja Automote e ...
Arbresh | 25-Mar-2020 09:00
Reshje të vogla të borës këtë mëngjes ka në aksin rrugor nga Kriva Pallanka drejtë vendkalimit kufitar Deve Bair ku ka edhe mbetje të borës në rrugë. Në rrugët e tjera përgjatë shtetit, siç informojnë Lidhja Automote e ...

Komunikacioni në Maqedoni, mbetje të borës në disa vende
Reshje të vogla të borës këtë mëngjes ka në aksin rrugor nga Kriva Pallanka drejtë vendkalimit kufitar Deve Bair ku ka edhe mbetje të borës në rrugë. Në rrugët e tjera përgjatë shtetit, siç informojnë Lidhja Automote e ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 08:54
Reshje të vogla të borës këtë mëngjes ka në aksin rrugor nga Kriva Pallanka drejtë vendkalimit kufitar Deve Bair ku ka edhe mbetje të borës në rrugë. Në rrugët e tjera përgjatë shtetit, siç informojnë Lidhja Automote e ...

Reshje të vogla të borës në rrugën nga Kriva Pallanka drejtë Deve Bairit
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Reshje të vogla të borës këtë mëngjes ka në aksin rrugor nga Kriva Pallanka drejtë vendkalimit kufitar Deve Bair ku ka edhe mbetje të borës në rrugë. Në rrugët e tjera përgjatë shtetit, ...
Medial | 25-Mar-2020 07:27
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Reshje të vogla të borës këtë mëngjes ka në aksin rrugor nga Kriva Pallanka drejtë vendkalimit kufitar Deve Bair ku ka edhe mbetje të borës në rrugë. Në rrugët e tjera përgjatë shtetit, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved