ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 00:56

Parashikimet për kulmin e virusit tani për tani mbeten të njejta, po përpunohet analizë e hollësishme

Parashikimet për kulmin e virusit tani për tani mbeten të njejta, po përpunohet analizë e hollësishme
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 19:45
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...

Parashikimet për kulmin e virusit tani për tani mbeten të njejta, po përpunohet analizë e hollësishme
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...
IliriaNews | 26-Mar-2020 19:27
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...

Parashikimet për kulmin e virusit tani për tani mbeten të njejta, po përpunohet analizë e hollësishme
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...
Republika | 26-Mar-2020 19:11
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...

Terapia kundër virusit Korona, Filipçe: JO pacientëve me anomali të zemrës
Terapia e kombinuar me klorkinin dhe azitromicin ka nisur të aplikohet por jo edhe te pacientët me anomali të zemrës, pasiqë tek ata paraqiten efekte të padëshiruara. “Do të duhet të bëhen analiza të detajuara ...
Medial | 26-Mar-2020 19:08
Terapia e kombinuar me klorkinin dhe azitromicin ka nisur të aplikohet por jo edhe te pacientët me anomali të zemrës, pasiqë tek ata paraqiten efekte të padëshiruara. “Do të duhet të bëhen analiza të detajuara ...

Parashikimet për kulmin e virusit tani për tani mbeten të njejta, po përpunohet analizë e hollësishme
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 19:05
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...

RMV/ Parashikimet për kulmin e virusit tani për tani mbeten të njejta
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 18:48
Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ...

Terapia kundër virusit Korona, Filipçe: JO pacientëve me anomali të zemrës
Terapia e kombinuar me klorkinin dhe azitromicin ka nisur të aplikohet por jo edhe te pacientët me anomali të zemrës, pasiqë tek ata paraqiten efekte të padëshiruara. “Do të duhet të bëhen analiza të detajuara ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 18:48
Terapia e kombinuar me klorkinin dhe azitromicin ka nisur të aplikohet por jo edhe te pacientët me anomali të zemrës, pasiqë tek ata paraqiten efekte të padëshiruara. “Do të duhet të bëhen analiza të detajuara ...

Parashikimet për kulmin e virusit tani për tani mbeten të njejta, po përpunohet analizë e hollësishme
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ...
Medial | 26-Mar-2020 18:25
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Tani për tani parashikimet e kompetentëve mbesin se kulmi i virusit do të jetë nga fundi i prillit dhe se numri i të sëmurëve do të arrijë deri në rreth 2.000 persona. Megjithatë, ...

Filipçe: Terapia e kombinuar nuk u jepet të gjithë pacientëve, mund të shkaktojë ndryshime në ritmin e zemrës
Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa vende. Kjo terapi nuk ...
Republika | 25-Mar-2020 21:25
Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa vende. Kjo terapi nuk ...

Filipçe: Vaksinimi i nxënësve të shtyhet për dy muaj
Fëmijët e porsalindur dhe parashkollor mund të vaksinohen në terminin e rregullt, ndërsa për nxënësit mund të shtyhet dy deri në tre muaj. Ky është mendim profesional i Komitetit për Imunizim, tha ministri i ...
Televizioni Koha | 25-Mar-2020 20:51
Fëmijët e porsalindur dhe parashkollor mund të vaksinohen në terminin e rregullt, ndërsa për nxënësit mund të shtyhet dy deri në tre muaj. Ky është mendim profesional i Komitetit për Imunizim, tha ministri i ...

Testimet për coronavirus në ‘Zhan Mitrev’ po paguhen, Filipçe propozon që fondi t’i paguajë
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “pacientët të cilët caktojnë testim për coronavirus në klinikën ‘Zhan Mitrev’ e paguajnë”. “Testimet po paguhen. Sot përfundon ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 18:52
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “pacientët të cilët caktojnë testim për coronavirus në klinikën ‘Zhan Mitrev’ e paguajnë”. “Testimet po paguhen. Sot përfundon ...

Testimet për coronavirus në ‘Zhan Mitrev’ po paguhen, Filipçe propozon që fondi t’i paguajë
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “pacientët të cilët caktojnë testim për coronavirus në klinikën ‘Zhan Mitrev’ e paguajnë”. “Testimet po paguhen. Sot përfundon ...
Televizioni Koha | 25-Mar-2020 20:25
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “pacientët të cilët caktojnë testim për coronavirus në klinikën ‘Zhan Mitrev’ e paguajnë”. “Testimet po paguhen. Sot përfundon ...

Filipçe: Terapia e kombinuar nuk u jepet të gjithë pacientëve, mund të shkaktojë ndryshime në ritmin e zemrës
Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa vende. Kjo terapi nuk ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 19:49
Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa vende. Kjo terapi nuk ...

Filipçe: Vaksinimi i nxënësve të shtyhet për dy tre muaj
Fëmijët e porsalindur dhe parashkollor mund të vaksinohen në terminin e rregullt, ndërsa për nxënësit mund të shtyhet dy deri në tre muaj. Ky është mendim profesional i Komitetit për Imunizim, tha ministri i ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 19:36
Fëmijët e porsalindur dhe parashkollor mund të vaksinohen në terminin e rregullt, ndërsa për nxënësit mund të shtyhet dy deri në tre muaj. Ky është mendim profesional i Komitetit për Imunizim, tha ministri i ...

Testimet për coronavirus në ‘Zhan Mitrev’ po paguhen, Filipçe propozon që fondi t’i paguajë
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “pacientët të cilët caktojnë testim për coronavirus në klinikën ‘Zhan Mitrev’ e paguajnë”. “Testimet po paguhen. Sot përfundon ...
Gazeta Express | 25-Mar-2020 19:07
Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “pacientët të cilët caktojnë testim për coronavirus në klinikën ‘Zhan Mitrev’ e paguajnë”. “Testimet po paguhen. Sot përfundon ...

Filipçe: Terapia e kombinuar nuk u jepet të gjithë pacientëve, mund të shkaktojë ndryshime në ritmin e zemrës
Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa vende. Kjo terapi nuk ...
Gazeta Express | 25-Mar-2020 18:30
Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa vende. Kjo terapi nuk ...

Filipçe: Vaksinimi i nxënësve të shtyhet për dy muaj
Fëmijët e porsalindur dhe parashkollor mund të vaksinohen në terminin e rregullt, ndërsa për nxënësit mund të shtyhet dy deri në tre muaj. Ky është mendim profesional i Komitetit për Imunizim, tha ministri i ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 18:24
Fëmijët e porsalindur dhe parashkollor mund të vaksinohen në terminin e rregullt, ndërsa për nxënësit mund të shtyhet dy deri në tre muaj. Ky është mendim profesional i Komitetit për Imunizim, tha ministri i ...

Filipçe: Vaksinimi i nxënësve të shtyhet për dy tre muaj
Fëmijët e porsalindur dhe parashkollor mund të vaksinohen në terminin e rregullt, ndërsa për nxënësit mund të shtyhet dy deri në tre muaj. Ky është mendim profesional i Komitetit për Imunizim, tha ministri i ...
Shenja | 25-Mar-2020 18:19
Fëmijët e porsalindur dhe parashkollor mund të vaksinohen në terminin e rregullt, ndërsa për nxënësit mund të shtyhet dy deri në tre muaj. Ky është mendim profesional i Komitetit për Imunizim, tha ministri i ...

Filipçe: Terapia e kombinuar nuk u jepet të gjithë pacientëve, mund të shkaktojë ndryshime në ritmin e zemrës
Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa vende. Kjo terapi nuk ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 18:19
Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa vende. Kjo terapi nuk ...

Filipçe: Terapia e kombinuar nuk u jepet të gjithë pacientëve, mund të shkaktojë ndryshime në ritmin e zemrës
Shkup, 25 mars – Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa ...
Koha.mk | 25-Mar-2020 18:18
Shkup, 25 mars – Dy pacientë me koronavirus në Klinikën për sëmundje infektive janë vendosur në terapi të kombinuar me medikamentet hidroklor dhe azitromicin, i njohur si sumamed, që tashmë u tregua efikas në disa ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved