ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 00:04

Janë shënuar 301 shkelje të orës policore

Janë shënuar 301 shkelje të orës policore
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 11:03
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...

Taravari: Situata në Gostivar mbahet nën kontroll
Mbledhja e Shtabit të emergjencave në Gostivar informon se deri ditën e sotme në qytetin e Gostivarit janë testuar 25 persona, ku vetëm një person mbetet pozitiv me koronavirus, që u zbulua nga java e kaluar. Siç ...
Arbresh | 26-Mar-2020 10:54
Mbledhja e Shtabit të emergjencave në Gostivar informon se deri ditën e sotme në qytetin e Gostivarit janë testuar 25 persona, ku vetëm një person mbetet pozitiv me koronavirus, që u zbulua nga java e kaluar. Siç ...

Taravari: Situata në Gostivar mbahet nën kontroll
Mbledhja e Shtabit të emergjencave në Gostivar informon se deri ditën e sotme në qytetin e Gostivarit janë testuar 25 persona, ku vetëm një person mbetet pozitiv me koronavirus, që u zbulua nga java e kaluar. Siç ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 10:48
Mbledhja e Shtabit të emergjencave në Gostivar informon se deri ditën e sotme në qytetin e Gostivarit janë testuar 25 persona, ku vetëm një person mbetet pozitiv me koronavirus, që u zbulua nga java e kaluar. Siç ...

Shënohen 301 shkelje të Orës policore
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 10:42
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...

Janë shënuar 301 shkelje të orës policore
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 10:42
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...

Janë shënuar 301 shkelje të orës policore
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 10:34
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...

Janë shënuar 301 shkelje të orës policore
Alsat 2020-03-26T10:21:17+01:00 Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 10:29
Alsat 2020-03-26T10:21:17+01:00 Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 ...

Janë shënuar 301 shkelje të orës policore
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 10:23
Numri i qytetarëve në vetizolim si pasojë e pandemisë së virusit korona tashmë ka shkuar në 10.414 (krahasuar me një ditë më parë, numri është rritur për 450 persona), prej të cilëve 149 nuk kanë respektuar këtë masë ...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
Arbresh | 26-Mar-2020 07:29
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore në Maqedoni
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 16:56
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
Shprehja | 26-Mar-2020 06:26
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

Virusi Korona/ 9.964 qytetarë në Maqedoni, në vetizolim
Numri i personave të izoluar në vend ka shkuar 9.964, derisa nga prokuroritë publike në tërë territorin e vendit kanë dorëzuar 21 fletëparaqitje në Gjykatat Penale për gjoba nga 2 mijë euro për personat të cilët kanë ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 18:27
Numri i personave të izoluar në vend ka shkuar 9.964, derisa nga prokuroritë publike në tërë territorin e vendit kanë dorëzuar 21 fletëparaqitje në Gjykatat Penale për gjoba nga 2 mijë euro për personat të cilët kanë ...

MPB: Natën e kaluar, 103 persona nuk e kanë respektuar orën policore
Në 24 orët e fundit, Policia e shtetit ka regjistruar 103 raste për mosrespektim të orës policore, gjegjësisht ndalesës për lëvizje prej orës 21 deri në orën 5. Nga MPB njoftojnë se 63 persona janë arrestuar dhe dërguar ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 18:21
Në 24 orët e fundit, Policia e shtetit ka regjistruar 103 raste për mosrespektim të orës policore, gjegjësisht ndalesës për lëvizje prej orës 21 deri në orën 5. Nga MPB njoftojnë se 63 persona janë arrestuar dhe dërguar ...

(VIDEO) Mbi 100 persona të ndaluar për mosrespektimin e orës policore
Gjithësej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...
Shenja | 25-Mar-2020 16:28
Gjithësej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 16:08
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

MPB: 24 orët e kaluara 103 persona nuk e kanë respektuar orën policore
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Sipas statistikave të Ministrisë së Punëve të Brendshme gjatë natës së kaluar në territorin e vendit në lidhje me mosrespektimin e ndalesës për lëvizje në periudhën prej orës 21 deri orën ...
Medial | 25-Mar-2020 15:57
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Sipas statistikave të Ministrisë së Punëve të Brendshme gjatë natës së kaluar në territorin e vendit në lidhje me mosrespektimin e ndalesës për lëvizje në periudhën prej orës 21 deri orën ...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
Alsat-M | 25-Mar-2020 15:54
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

Ora policore, dënim për 4 persona nga Haraçina dhe një nga Saraji
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Të gjithë të ...
Koha.mk | 25-Mar-2020 15:46
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Të gjithë të ...

MPB: 103 persona nuk kanë respektuar orën policore
Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 15:37
Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...

MPB: 103 persona nuk kanë respektuar orën policore
Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...
Shenja | 25-Mar-2020 15:18
Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved