ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 21:16

Del vendimi zyrtar: Afati i dorëzimi të bilancit shtyhet deri në 31 korrik

Del vendimi zyrtar: Afati i dorëzimi të bilancit shtyhet deri në 31 korrik
Është publikuar në Fletoren Zyrtare vendimi për shtyrjen e afatit të dorëzimit të bilanceve vjetore, që normalisht është 31 marsi. Afati i ri është 31 korriku. Vendimi parashikon vetëm shtyrjen e afatit të bilancit dhe ...
Monitor | 26-Mar-2020 23:05
Është publikuar në Fletoren Zyrtare vendimi për shtyrjen e afatit të dorëzimit të bilanceve vjetore, që normalisht është 31 marsi. Afati i ri është 31 korriku. Vendimi parashikon vetëm shtyrjen e afatit të bilancit dhe ...

COVID-19, shtyhet për së dyti afati për koncesionin e Aeroportit të Vlorës, tani 21 prill
Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka shtyrë për së dyti afatin që kishte lënë në dispozicion për investitorët e interesuar për të dorëzuar një ofertë lidhur me koncesionin e Aeroportit të Vlorës. Për shkak të ...
Monitor | 26-Mar-2020 23:05
Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka shtyrë për së dyti afatin që kishte lënë në dispozicion për investitorët e interesuar për të dorëzuar një ofertë lidhur me koncesionin e Aeroportit të Vlorës. Për shkak të ...

IKM sqaron bizneset: Nuk ka shtyrje të Deklaratës vjetore të Tatim Fitimit dhe as të datave të pagesave të detyrimeve tatimore
Deklarimi i kryeministrit Rama gjatë prezantimit të paketës financiare për bizneset, se shtyhet data e dorëzimit të bilancit nga 31 marsi në 1 qershor, ka krijuar konfuzion tek bizneset. Kjo pasi nuk ishte e qartë nëse ...
Monitor | 25-Mar-2020 12:45
Deklarimi i kryeministrit Rama gjatë prezantimit të paketës financiare për bizneset, se shtyhet data e dorëzimit të bilancit nga 31 marsi në 1 qershor, ka krijuar konfuzion tek bizneset. Kjo pasi nuk ishte e qartë nëse ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved