ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 03/04/2020 11:31

Bill Gates: Covid19 na kujton se të gjithë jemi të barabartë!

Bill Gates: Covid19 na kujton se të gjithë jemi të barabartë!
Multimiliarderi Gates, 64 vjeç, i cili dhuroi 85 milionë paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 15:41
Multimiliarderi Gates, 64 vjeç, i cili dhuroi 85 milionë paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me ...

Bill Gates: Covid19 na kujton se të gjithë jemi të barabartë!
Në një letër të hapur, me titull “Çfarë është vërtet duke na mësuar virusi Corona / Covid-19?’, ai shkroi: “Unë jam një besimtar i fortë dhe mendoj që ka një qëllim shpirtëror prapa çdo gjëje që ndodh, pavarësisht nëse ...
Lajminet | 26-Mar-2020 15:18
Në një letër të hapur, me titull “Çfarë është vërtet duke na mësuar virusi Corona / Covid-19?’, ai shkroi: “Unë jam një besimtar i fortë dhe mendoj që ka një qëllim shpirtëror prapa çdo gjëje që ndodh, pavarësisht nëse ...

‘Po na kujton se të gjithë jemi të barabartë’ – Bill Gates shkruan për Covid 19
Multi-miliarderi Gates, 64 vjeç i cili dhuroi 85 milion paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me titull ...
Arbresh | 26-Mar-2020 14:17
Multi-miliarderi Gates, 64 vjeç i cili dhuroi 85 milion paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me titull ...

Bill Gates: Covid19 na kujton se të gjithë jemi të barabartë!
Multimiliarderi Gates, 64 vjeç, i cili dhuroi 85 milionë paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me ...
AlbInfo | 26-Mar-2020 14:03
Multimiliarderi Gates, 64 vjeç, i cili dhuroi 85 milionë paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me ...

‘Po na kujton se të gjithë jemi të barabartë’ – Bill Gates shkruan për Covid 19
Multi-miliarderi Gates, 64 vjeç i cili dhuroi 85 milion paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me titull ...
Indeks Online | 26-Mar-2020 13:52
Multi-miliarderi Gates, 64 vjeç i cili dhuroi 85 milion paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me titull ...

Letra e Bill Gates për Covid-19
Multi-miliarderi Gates, 64 vjeç i cili dhuroi 85 milion paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me titull ...
Lapsi | 26-Mar-2020 13:08
Multi-miliarderi Gates, 64 vjeç i cili dhuroi 85 milion paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me titull ...

‘Po na kujton se të gjithë jemi të barabartë’ – Bill Gates shkruan për Covid 19
Multi-miliarderi Gates, 64 vjeç i cili dhuroi 85 milion paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me titull ...
Shprehja | 26-Mar-2020 13:34
Multi-miliarderi Gates, 64 vjeç i cili dhuroi 85 milion paund për të luftuar virusin muajin e kaluar – beson se përkundër kaosit, ekziston ‘një qëllim shpirtëror pas çdo gjëje që ndodh’. Në një letër të hapur, me titull ...

Billi Gates, letër të hapur: Çfarë po na mëson vërtet virusi Covid-19?
Billi Gates, me një letër të hapur të fuqishme, thotë se koronavirusi na kujton se ne të gjithë jemi të barabartë. Themeluesi i MICROSOFT, Bill Gates, ka dhënë një mesazh të fuqishëm për atë që mund të mësojmë nga ...
Telegraf | 26-Mar-2020 09:28
Billi Gates, me një letër të hapur të fuqishme, thotë se koronavirusi na kujton se ne të gjithë jemi të barabartë. Themeluesi i MICROSOFT, Bill Gates, ka dhënë një mesazh të fuqishëm për atë që mund të mësojmë nga ...

Billi Gates, letër të hapur: Çfarë po na mëson vërtet virusi Covid-19?
Billi Gates, me një letër të hapur të fuqishme, thotë se koronavirusi na kujton se ne të gjithë jemi të barabartë. Themeluesi i MICROSOFT, Bill Gates, ka dhënë një mesazh të fuqishëm për atë që mund të mësojmë nga ...
IliriaNews | 26-Mar-2020 12:25
Billi Gates, me një letër të hapur të fuqishme, thotë se koronavirusi na kujton se ne të gjithë jemi të barabartë. Themeluesi i MICROSOFT, Bill Gates, ka dhënë një mesazh të fuqishëm për atë që mund të mësojmë nga ...

Billi Gates, letër të hapur: Çfarë po na mëson vërtet virusi Covid-19?
Billi Gates, me një letër të hapur të fuqishme, thotë se koronavirusi na kujton se ne të gjithë jemi të barabartë. Themeluesi i MICROSOFT, Bill Gates, ka dhënë një mesazh të fuqishëm për atë që mund të mësojmë nga ...
Arbresh | 26-Mar-2020 02:00
Billi Gates, me një letër të hapur të fuqishme, thotë se koronavirusi na kujton se ne të gjithë jemi të barabartë. Themeluesi i MICROSOFT, Bill Gates, ka dhënë një mesazh të fuqishëm për atë që mund të mësojmë nga ...

U shpërnda masivisht, “letra” e Bill Gates për Covid është fake?
Mediat dhe rrjetet sociale në gjithë botën kanë shpërndarë sot një tekst, për të cilin u tha se ishte një letër e shkruar nga multimiliarderi Bill Gates. Letra thotë se koronavirusi na kujton se të gjithë jemi të ...
Gazeta Dita | 25-Mar-2020 17:54
Mediat dhe rrjetet sociale në gjithë botën kanë shpërndarë sot një tekst, për të cilin u tha se ishte një letër e shkruar nga multimiliarderi Bill Gates. Letra thotë se koronavirusi na kujton se të gjithë jemi të ...

Bill Gates, letër të hapur: Çfarë po na mëson vërtet virusi Covid-19?
Bill Gates, me një letër të hapur të fuqishme thotë se koronavirusi na kujton se ne të gjithë jemi të barabartë. Themeluesi i MICROSOFT, Bill Gates ka dhënë një mesazh të fuqishëm për atë që mund të mësojmë nga pandemia ...
Gazeta Dita | 25-Mar-2020 13:44
Bill Gates, me një letër të hapur të fuqishme thotë se koronavirusi na kujton se ne të gjithë jemi të barabartë. Themeluesi i MICROSOFT, Bill Gates ka dhënë një mesazh të fuqishëm për atë që mund të mësojmë nga pandemia ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved