ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 00:04

Albin Kurti mbledh Qeverinë në detyrë, merr këtë vendim

Albin Kurti mbledh Qeverinë në detyrë, merr këtë vendim
Edhe pse u rrëzua dje, Qeveria e Kosovës në detyrë, ka mbajtur sot mbledhjen e 16-të. Në njoftimin e lëshuar nga Qeveria, thuhet se në këtë mbledhje, është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 22:46
Edhe pse u rrëzua dje, Qeveria e Kosovës në detyrë, ka mbajtur sot mbledhjen e 16-të. Në njoftimin e lëshuar nga Qeveria, thuhet se në këtë mbledhje, është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e ...

Qeveria vazhdon ndërprerjen e mësimit në Kosovë
Qeveria e Kosovës ka marrë vendime të tjera sa u përket masave mbrojtëse ndaj Covid-19. Në vendimin e marrë gjatë ditës së sotme thuhet se ndërpreja e procesit edukativo-arsimor në institucionet arsimore publike dhe ...
AlbInfo | 26-Mar-2020 21:24
Qeveria e Kosovës ka marrë vendime të tjera sa u përket masave mbrojtëse ndaj Covid-19. Në vendimin e marrë gjatë ditës së sotme thuhet se ndërpreja e procesit edukativo-arsimor në institucionet arsimore publike dhe ...

Qeveria: Ndërprerja e mësimit në shkolla vazhdon deri në një vendim tjetër
Me kërkesë të kryeministrit në detyrë të Kosovës, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është zhvilluar mbledhja e 16, në të cilën është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndryshimin dhe plotësimin ...
Medial | 26-Mar-2020 20:55
Me kërkesë të kryeministrit në detyrë të Kosovës, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është zhvilluar mbledhja e 16, në të cilën është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndryshimin dhe plotësimin ...

Qeveria në detyrë vazhdon pezullimin e mësimit deri në një vendim tjetër
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër. Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin ...
Arbresh | 26-Mar-2020 20:49
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër. Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin ...

Qeveria: Ndërprerja e mësimit në shkolla vazhdon deri në një vendim tjetër
Me kërkesë të kryeministrit në detyrë të Kosovës, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është zhvilluar mbledhja e 16, në të cilën është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndryshimin dhe plotësimin ...
Klan Kosova | 26-Mar-2020 20:43
Me kërkesë të kryeministrit në detyrë të Kosovës, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është zhvilluar mbledhja e 16, në të cilën është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndryshimin dhe plotësimin ...

Vendimi i ri i Qeverisë: Vazhdon ndërprerja e mësimit në Kosovë
Me kërkesë të kryeministrit në detyrë të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është zhvilluar mbledhja korresponduese, mbledhja e 16, në të cilën është shqyrtuar......
Zeri | 26-Mar-2020 20:43
Me kërkesë të kryeministrit në detyrë të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është zhvilluar mbledhja korresponduese, mbledhja e 16, në të cilën është shqyrtuar......

Vendim i ri i Qeverisë së Kosovës: Ndërprerja e procesit edukativo-arsimor vazhdon deri në një vendim tjetër
Qeveria në detyrë e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka vendosur që ndërprerja e mësimit në të gjitha nivelet të vazhdon deri në marrjen e një vendimi tjetër. Qeveria e Kosovës kishte vendosur që mësimi të ndërpritet ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 20:37
Qeveria në detyrë e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka vendosur që ndërprerja e mësimit në të gjitha nivelet të vazhdon deri në marrjen e një vendimi tjetër. Qeveria e Kosovës kishte vendosur që mësimi të ndërpritet ...

Qeveria në detyrë vazhdon pezullimin e mësimit deri në një vendim tjetër
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, më 11 mars mori vendim që të pezullohet mësimi në të gjitha nivelet akademike deri më 27 mars. Ky vendim është ndryshuar sot duke nxjerrur një vendim tjetër. Gjithashtu, ...
Lajminet | 26-Mar-2020 20:38
Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, më 11 mars mori vendim që të pezullohet mësimi në të gjitha nivelet akademike deri më 27 mars. Ky vendim është ndryshuar sot duke nxjerrur një vendim tjetër. Gjithashtu, ...

Vendimi i Qeverisë: Shkollat në Kosovë do të mbesin të mbyllura
Ndërprerja e procesit edukativo-arsimor në të gjitha nivelet në Kosovë do të vazhdojë deri në një vendim tjetër, është vendosur gjatë mbledhjes korresponduese të 16-të të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur të enjten. Në ...
Koha.net | 26-Mar-2020 20:37
Ndërprerja e procesit edukativo-arsimor në të gjitha nivelet në Kosovë do të vazhdojë deri në një vendim tjetër, është vendosur gjatë mbledhjes korresponduese të 16-të të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur të enjten. Në ...

Qeveria në detyrë vazhdon pezullimin e mësimit deri në një vendim tjetër
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër. Kryeministri në detyrë i......
Zeri | 26-Mar-2020 20:31
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër. Kryeministri në detyrë i......

Qeveria në detyrë vazhdon pezullimin e mësimit deri në një vendim tjetër
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër. Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin ...
Gazeta Observer | 26-Mar-2020 20:31
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër. Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin ...

Qeveria në detyrë mban mbledhje, këto janë pikat e miratuara
Me kërkesë të kryeministrit në detyrë, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është zhvilluar mbledhja korresponduese, mbledhja e 16, në të cilën është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndryshimin ...
EkonomiaOnline | 26-Mar-2020 20:28
Me kërkesë të kryeministrit në detyrë, Albin Kurti, në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, është zhvilluar mbledhja korresponduese, mbledhja e 16, në të cilën është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndryshimin ...

Qeveria në detyrë vazhdon pezullimin e mësimit deri në një vendim tjetër
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër. Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 20:28
Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, ka mbajtur mbledhjen e 16’të të saj, ku në të cilën vendosi që të vazhdohet pezullimi i vijimit të mësimit deri në një vendim tjetër. Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin ...

Vendimi i ri i Qeverisë: Vazhdon ndërprerja e mësimit në Kosovë
Qeveria e Kosovës ka marrë vendime tjera sa i përket masave mbrojtëse ndaj Covid-19. Në vendimin e marrë gjatë ditës së sotme, thuhet se ndërpreja e procesit edukativo-arsimor në Institucionet Arsimore Publike dhe ...
Indeks Online | 26-Mar-2020 20:23
Qeveria e Kosovës ka marrë vendime tjera sa i përket masave mbrojtëse ndaj Covid-19. Në vendimin e marrë gjatë ditës së sotme, thuhet se ndërpreja e procesit edukativo-arsimor në Institucionet Arsimore Publike dhe ...

Mësimi në distancë: Mësimdhënësit po komunikojnë në forma të ndryshme me nxënësit
Edhe pse në shtëpi, mësimdhënësja e shkollës “Ismail Qemaili” në Prishtinë, Filloreta Mustafa-Dermaku, tash e disa ditë po e vazhdon punën e saj duke i ndihmuar nxënësit me sqarime në realizimin e mësimit nga distanca. ...
Koha.net | 26-Mar-2020 19:57
Edhe pse në shtëpi, mësimdhënësja e shkollës “Ismail Qemaili” në Prishtinë, Filloreta Mustafa-Dermaku, tash e disa ditë po e vazhdon punën e saj duke i ndihmuar nxënësit me sqarime në realizimin e mësimit nga distanca. ...

Bajrami i kërkon Qeverisë që të vazhdojë masa e ndërprerjes së mësimit në shkolla
Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur mbrëmjen e 11 marsit, ishte marrë vendimi për ndërprerjen e procesit edukativo-arsimor deri më 27 mars, në të gjitha nivelet. Mbyllja e përkohshme e ...
EkonomiaOnline | 26-Mar-2020 18:36
Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur mbrëmjen e 11 marsit, ishte marrë vendimi për ndërprerjen e procesit edukativo-arsimor deri më 27 mars, në të gjitha nivelet. Mbyllja e përkohshme e ...

Bajrami i kërkon Qeverisë që të vazhdojë masa e ndërprerjes së mësimit në shkolla
Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur mbrëmjen e 11 marsit, ishte marrë vendimi për ndërprerjen e procesit edukativo-arsimor deri më 27 mars, në të gjitha nivelet. Mbyllja e përkohshme e ...
Gazeta Observer | 26-Mar-2020 18:00
Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur mbrëmjen e 11 marsit, ishte marrë vendimi për ndërprerjen e procesit edukativo-arsimor deri më 27 mars, në të gjitha nivelet. Mbyllja e përkohshme e ...

Bajrami i kërkon Qeverisë që të vazhdojë masa e ndërprerjes së mësimit në shkolla
Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur mbrëmjen e 11 marsit, ishte marrë vendimi për ndërprerjen e procesit edukativo-arsimor deri më 27 mars, në të gjitha nivelet. Mbyllja e përkohshme e ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 17:51
Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur mbrëmjen e 11 marsit, ishte marrë vendimi për ndërprerjen e procesit edukativo-arsimor deri më 27 mars, në të gjitha nivelet. Mbyllja e përkohshme e ...

Nga e hëna nis mësimi online edhe në gjuhën turke dhe boshnjake
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se nga e hëna e javës së ardhshme do të fillojë transmetimi i mësimit nga distanca në gjuhën turke dhe boshnjake “Në vazhdën e procesit të ...
Zeri | 25-Mar-2020 15:50
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se nga e hëna e javës së ardhshme do të fillojë transmetimi i mësimit nga distanca në gjuhën turke dhe boshnjake “Në vazhdën e procesit të ...

Nga e hëna nis mësimi online edhe në gjuhën turke dhe boshnjake
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se nga e hëna e javës së ardhshme do të fillojë transmetimi i mësimit nga distanca në gjuhën turke dhe boshnjake “Në vazhdën e procesit të ...
Indeks Online | 25-Mar-2020 15:50
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se nga e hëna e javës së ardhshme do të fillojë transmetimi i mësimit nga distanca në gjuhën turke dhe boshnjake “Në vazhdën e procesit të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved