ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 20:04

Flet ministrja e Tregtisë, tregon kur do të vendoset reciprociteti

Flet ministrja e Tregtisë, tregon kur do të vendoset reciprociteti
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA’s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...
Indeks Online | 14-Feb-2020 23:49
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA’s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...

Hajdari takohet me përfaqësues të CEFTA-s flet për çështjen e taksës
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan për pika të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare dhe për ...
Medial | 14-Feb-2020 23:38
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan për pika të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare dhe për ...

Hajdari takohet me përfaqësues të CEFTA-s flet për çështjen e taksës
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan për pika të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare dhe për ...
Klan Kosova | 14-Feb-2020 23:33
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan për pika të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare dhe për ...

Hajdari në takim me përfaqësues të CEFTA-s: Kosova ka qenë e detyruar të vendos taksën 100%, së shpejti do të dalim me një propozim të ri
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi gjatë të premtes përfaqësues të CEFTA-s, gjatë të cilit takim foli edhe në lidhje me heqjen e taksës ...
Telegrafi | 14-Feb-2020 21:03
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi gjatë të premtes përfaqësues të CEFTA-s, gjatë të cilit takim foli edhe në lidhje me heqjen e taksës ...

Flet ministrja e Tregtisë, tregon kur do të vendoset reciprociteti
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA’s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...
InFokusi | 14-Feb-2020 23:12
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA’s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...

Flet ministrja e Tregtisë, tregon kur do të vendoset reciprociteti
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA’s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 23:06
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA’s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...

Hajdari: Së shpejti dalim me një propozim për taksën dhe reciprocitetin
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...
Gazeta Observer | 14-Feb-2020 20:00
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...

Hajdari: Së shpejti dalim me një propozim për taksën dhe reciprocitetin
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...
Zeri | 14-Feb-2020 19:54
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...

Hajdari me përfaqësues të CEFTA-s: Kosova qe e detyruar ta vë taksën ndaj Serbisë
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku siç theksohet në kumtesë, biseduan për pika të rëndësishme për të eliminuar ...
Koha.net | 14-Feb-2020 19:51
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku siç theksohet në kumtesë, biseduan për pika të rëndësishme për të eliminuar ...

Ministrja Rozeta Hajdari u takua me përfaqësues të CEFTA-s
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan për pika të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare dhe për ...
Arbresh | 14-Feb-2020 19:48
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan për pika të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare dhe për ...

Hajdari: Së shpejti dalim me një propozim për taksën dhe reciprocitetin
Me këtë rast, ministrja u zotua se do të procedojë “Protokollin Shtesë 5 dhe 6” të CEFTA-s në Parlamentin e Kosovës për t’i ratifikuar në një periudhë sa më të shpejtë. Ndërsa, në “Protokolli Shtesë 7”, ajo do të ...
Lajminet | 14-Feb-2020 19:40
Me këtë rast, ministrja u zotua se do të procedojë “Protokollin Shtesë 5 dhe 6” të CEFTA-s në Parlamentin e Kosovës për t’i ratifikuar në një periudhë sa më të shpejtë. Ndërsa, në “Protokolli Shtesë 7”, ajo do të ...

Hajdari: Së shpejti dalim me një propozim për taksën dhe reciprocitetin
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...
Medial | 14-Feb-2020 19:39
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...

Rozeta Hajdari takohet me përfaqësues të CEFTA-s
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...
Klan Kosova | 14-Feb-2020 19:30
Ministrja e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, takoi përfaqësues të CEFTA-s, ku biseduan rreth pikave të rëndësishme për të eliminuar barrierat tregtare ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved