ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 18:22

Dibra, Mavrova dhe Rostushe zhv endosen nga njësia e gjashtë në të pestën

Dibra, Mavrova dhe Rostushe zhv endosen nga njësia e gjashtë në të pestën
Në parlament arritën edhe ndryshimet e Kodit zgjedhor dhe Ligjit për letërnjoftime. Bëhet fjalë për zgjedhje ligjore që janë në “listën e prioriteteve” për sjellje para shpërbërjes së Kuvendit. Bëhet fjalë për ...
TetovaSot | 14-Feb-2020 21:42
Në parlament arritën edhe ndryshimet e Kodit zgjedhor dhe Ligjit për letërnjoftime. Bëhet fjalë për zgjedhje ligjore që janë në “listën e prioriteteve” për sjellje para shpërbërjes së Kuvendit. Bëhet fjalë për ...

Nivelizimi i njësive zgjedhore: Njësia 6 kthehet në binaret e ligjit
Tashmë është dakorduar Kodi zgjedhor dhe është nënshkruar nga të gjithë koordinatorët e grupeve parlamentare, përcjell GazetaExpress. Së shpejti pritet hyjë në procedurë. Në të janë të gjithë ndryshimet nga rekomandimet ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 16:46
Tashmë është dakorduar Kodi zgjedhor dhe është nënshkruar nga të gjithë koordinatorët e grupeve parlamentare, përcjell GazetaExpress. Së shpejti pritet hyjë në procedurë. Në të janë të gjithë ndryshimet nga rekomandimet ...

Grubi: S’kemi frikë nga kërcënimet e LSDM-së
Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa ...
Aktuale.MK | 14-Feb-2020 16:02
Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa ...

NIVELIZIMI I NJËSIVE ZGJEDHORE: Njësia 6 kthehet në binaret e ligjit
“Tashmë është dakorduar Kodi zgjedhor dhe është nënshkruar nga të gjithë koordinatorët e grupeve parlamentare. Së shpejti pritet hyjë në procedurë. Në të janë të gjithë ndryshimet nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së dhe ...
Koha.mk | 14-Feb-2020 15:56
“Tashmë është dakorduar Kodi zgjedhor dhe është nënshkruar nga të gjithë koordinatorët e grupeve parlamentare. Së shpejti pritet hyjë në procedurë. Në të janë të gjithë ndryshimet nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së dhe ...

Grubi: S’kemi frikë nga kërcënimet e LSDM-së
Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa ...
Ina-Online | 14-Feb-2020 15:43
Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa ...

Mbërrin në Kuvend pr/ndryshimet për Kodin Zgjedhor dhe Ligji për letërnjoftimet
Propozim-ndryshimet për Kodit Zgjedhor dhe balancimin e njësive zgjedhore kanë arritur në Kuvend. Sipas njoftimeve që kanë marrë deputetët, ndryshimet në Kodin Zgjedhor janë me procedurë të shkurtuar. Dy orë më parë, në ...
Shprehja | 14-Feb-2020 14:58
Propozim-ndryshimet për Kodit Zgjedhor dhe balancimin e njësive zgjedhore kanë arritur në Kuvend. Sipas njoftimeve që kanë marrë deputetët, ndryshimet në Kodin Zgjedhor janë me procedurë të shkurtuar. Dy orë më parë, në ...

Mbërrin në Kuvend pr/ndryshimet për Kodin Zgjedhor dhe Ligjin për letërnjoftimet
Propozim-ndryshimet për Kodit Zgjedhor dhe balancimin e njësive zgjedhore kanë arritur në Kuvend. Sipas njoftimeve që kanë marrë deputetët, ndryshimet në Kodin Zgjedhor janë me procedurë të shkurtuar. Dy orë më parë, në ...
Alsat-M | 14-Feb-2020 14:58
Propozim-ndryshimet për Kodit Zgjedhor dhe balancimin e njësive zgjedhore kanë arritur në Kuvend. Sipas njoftimeve që kanë marrë deputetët, ndryshimet në Kodin Zgjedhor janë me procedurë të shkurtuar. Dy orë më parë, në ...

Mitreski: Të mos bllokohen ligjet për PP-në, nuk janë përkeqësuar marrëdhëniet me BDI-në
Nuk guxon sërish të bllokohet dhe t’i nënshtrohet obstruksionit miratimi i ligjeve për PP-në dhe për Këshillin e PP-së të cilat bazohen në reformat në jurisprudencë dhe garantojnë drejtësi joselektive dhe përgjegjësi ...
TetovaSot | 14-Feb-2020 14:56
Nuk guxon sërish të bllokohet dhe t’i nënshtrohet obstruksionit miratimi i ligjeve për PP-në dhe për Këshillin e PP-së të cilat bazohen në reformat në jurisprudencë dhe garantojnë drejtësi joselektive dhe përgjegjësi ...

Mitreski: Të mos bllokohen ligjet për PP-në, nuk janë përkeqësuar marrëdhëniet me BDI-në
Shkup, 14 shkurt 2020 (MEDIAL) – Nuk guxon sërish të bllokohet dhe t’i nënshtrohet obstruksionit miratimi i ligjeve për PP-në dhe për Këshillin e PP-së të cilat bazohen në reformat në jurisprudencë dhe garantojnë ...
Medial | 14-Feb-2020 14:40
Shkup, 14 shkurt 2020 (MEDIAL) – Nuk guxon sërish të bllokohet dhe t’i nënshtrohet obstruksionit miratimi i ligjeve për PP-në dhe për Këshillin e PP-së të cilat bazohen në reformat në jurisprudencë dhe garantojnë ...

Zaev qetëson gjakrat: Koalicioni me BDI-në e Ahmetit është ende funksional
Kryetari i LSDM-së ka deklaruar se koalicioni me BDl-në është duke funksionuar. Ai me tej shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit, përcjell GazetaExpress nga TS. “Koalicioni me BDl-në ...
Gazeta Observer | 14-Feb-2020 14:34
Kryetari i LSDM-së ka deklaruar se koalicioni me BDl-në është duke funksionuar. Ai me tej shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit, përcjell GazetaExpress nga TS. “Koalicioni me BDl-në ...

Zaev qetëson gjakrat: Koalicioni me BDI-në e Ahmetit është ende funksional
Kryetari i LSDM-së ka deklaruar se koalicioni me BDl-në është duke funksionuar. Ai me tëj shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit, përcjell GazetaExpress nga TS. “Koalicioni me BDl-në ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 14:22
Kryetari i LSDM-së ka deklaruar se koalicioni me BDl-në është duke funksionuar. Ai me tëj shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit, përcjell GazetaExpress nga TS. “Koalicioni me BDl-në ...

Qeveri pa BDI-në? Grubi: S’kemi frikë nga kërcënimet e LSDM-së
Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa ...
Republika | 14-Feb-2020 14:09
Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa ...

Zaev e rehaton Ahmetin
Kryetari i LSDMsë ka deklaruar se koalicioni me BDlnë është duke funksionuar. Ai me tëj shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit. “Koalicioni me BDl-në funksionon. Gjithsesi dje nga ...
Ina-Online | 14-Feb-2020 13:56
Kryetari i LSDMsë ka deklaruar se koalicioni me BDlnë është duke funksionuar. Ai me tëj shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit. “Koalicioni me BDl-në funksionon. Gjithsesi dje nga ...

Qeveri pa BDI-në? Grubi: S’kemi frikë nga kërcënimet e LSDM-së
Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa ...
TetovaSot | 14-Feb-2020 13:55
Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa ...

Zaev: Koalicioni me BDl-në funksionon
Kryetari i LSDM-së ka deklaruar se koalicioni me BDl-në është duke funksionuar. Ai me tëj shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit. “Koalicioni me BDl-në funksionon. Gjithsesi dje nga ...
TetovaSot | 14-Feb-2020 13:52
Kryetari i LSDM-së ka deklaruar se koalicioni me BDl-në është duke funksionuar. Ai me tëj shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit. “Koalicioni me BDl-në funksionon. Gjithsesi dje nga ...

Zaev: Koalicioni me BDI-në funksionon
Kryetari i LSDM-së ka deklaruar se koalicioni me BDI-në është duke funksionuar. Ai me tëj shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit, njofton Shenja. “Koalicioni me BDI-në funksionon. ...
Shenja | 14-Feb-2020 13:35
Kryetari i LSDM-së ka deklaruar se koalicioni me BDI-në është duke funksionuar. Ai me tëj shtoi se të gjitha ligjet duhet të miratohen para shpërbërjes së Kuvendit, njofton Shenja. “Koalicioni me BDI-në funksionon. ...

Grubi: Është dakorduar Kodi Zgjedhorë, së shpejti në procedurë parlamentare
BDI-ja sipas deputetit të saj Artan Grubi mbështet të gjitha ligjet që janë në procedurë parlamentare, andaj kërkon edhe nga partitë tjera që të kontribuojnë në miratimin e këtyre ligjeve që kështu t’i hapin rrugë ...
Shprehja | 14-Feb-2020 13:13
BDI-ja sipas deputetit të saj Artan Grubi mbështet të gjitha ligjet që janë në procedurë parlamentare, andaj kërkon edhe nga partitë tjera që të kontribuojnë në miratimin e këtyre ligjeve që kështu t’i hapin rrugë ...

Grubi: Është dakorduar Kodi Zgjedhorë, së shpejti në procedurë parlamentare
BDI-ja sipas deputetit të saj Artan Grubi mbështet të gjitha ligjet që janë në procedurë parlamentare, andaj kërkon edhe nga partitë tjera që të kontribuojnë në miratimin e këtyre ligjeve që kështu t’i hapin rrugë ...
TetovaSot | 14-Feb-2020 12:43
BDI-ja sipas deputetit të saj Artan Grubi mbështet të gjitha ligjet që janë në procedurë parlamentare, andaj kërkon edhe nga partitë tjera që të kontribuojnë në miratimin e këtyre ligjeve që kështu t’i hapin rrugë ...

Artan Grubi: BDI nuk kushtëzon për Ligjin për PP, mbështesim shkarkimin e ministres Mizrahi
Deputeti nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, Artan Grubi në konferencë për shtyp në Kuvend, tha se “BDI është për shkuarje në zgjedhje të parakohshme me ligje të miratuara”. “BDI në mënyrë absolute e ...
Telegrafi | 14-Feb-2020 12:23
Deputeti nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, Artan Grubi në konferencë për shtyp në Kuvend, tha se “BDI është për shkuarje në zgjedhje të parakohshme me ligje të miratuara”. “BDI në mënyrë absolute e ...

Grubi: Kodi zgjedhor ka hyrë në procedurë parlamentare
Deputeti Artan Grubi ka njoftuar se ndryshimet e Kodit Zgjedhor tashmë kanë hyrë në procedurë kuvendore dhe në çdo moment pritet të caktohet seancë. Ai tha se këto ndryshime parashohin që Mavrovja, Dibra dhe Rostushja ...
Ina-Online | 14-Feb-2020 12:40
Deputeti Artan Grubi ka njoftuar se ndryshimet e Kodit Zgjedhor tashmë kanë hyrë në procedurë kuvendore dhe në çdo moment pritet të caktohet seancë. Ai tha se këto ndryshime parashohin që Mavrovja, Dibra dhe Rostushja ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved