ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 21:36

Shefi i Facebook-ut “i lumtur që do t’i paguajë më shumë taksa Evropës“

Shefi i Facebook-ut “i lumtur që do t’i paguajë më shumë taksa Evropës“
Shefi i Facebook-ut, Mark Zuckerberg, e pranon se gjigantët e teknologjisë duhet t’i paguajnë më shumë taksa Evropës në të ardhmen. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ai shprehet se i mbështet planet nga ...
Telegrafi | 14-Feb-2020 13:19
Shefi i Facebook-ut, Mark Zuckerberg, e pranon se gjigantët e teknologjisë duhet t’i paguajnë më shumë taksa Evropës në të ardhmen. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ai shprehet se i mbështet planet nga ...

Bosi i “Facebook”, i lumtur të paguajë taksa në Evropë
Bosi i "facebook" thotë se ai është dakord që gjigantët e teknologjisë të paguajnë më shumë taksa në Evropë në të ardhmen dhe pranon frustrimin e njerëzve në lidhje me çështjen.
Top Channel | 14-Feb-2020 12:40
Bosi i "facebook" thotë se ai është dakord që gjigantët e teknologjisë të paguajnë më shumë taksa në Evropë në të ardhmen dhe pranon frustrimin e njerëzve në lidhje me çështjen.

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
Shenja | 14-Feb-2020 21:13
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
IliriaNews | 14-Feb-2020 14:09
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
Aktuale.MK | 14-Feb-2020 13:01
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Zuckerberg pranon rritjen e taksave për “Facebook”-un në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
BalkanWeb | 14-Feb-2020 12:38
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i “Facebook” pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
VizionPlus | 14-Feb-2020 12:40
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
Koha.net | 14-Feb-2020 12:58
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
Medial | 14-Feb-2020 12:43
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i Facebookut pranoi rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
Portalb | 14-Feb-2020 12:34
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
InFokusi | 14-Feb-2020 12:31
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka......
Zeri | 14-Feb-2020 12:26
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka......

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
Radio Evropa e Lire | 14-Feb-2020 12:23
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Shefi i Facebookut pranon rritjen e taksave në Evropë
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 12:20
Shefi i gjigantit, Facebook, Mark Zuckerberg ka thënë se pranon që kompania e tij mund të paguajë më shumë taksa në të ardhmen në Evropë dhe pranon “frustrimin” e njerëzve lidhur me këtë çështje. Ai ka thënë po ashtu se ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved