ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 18:52

SPM bën thirrje që MPB-ja të mos përzihet në ngjarjet politike ditore

SPM bën thirrje që MPB-ja të mos përzihet në ngjarjet politike ditore
Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB në seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në Ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i inkurajon ...
TetovaSot | 14-Feb-2020 19:55
Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB në seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në Ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i inkurajon ...

Sindikata e Policisë: MPB-ja të mos përdoret për ngjarjet politike ditore
Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i ...
Televizioni Koha | 14-Feb-2020 19:17
Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i ...

Sindikata e Policisë: MPB-ja të mos përdoret për ngjarjet politike ditore
Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i ...
Arbresh | 14-Feb-2020 17:50
Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i ...

Sindikata e Policisë: MPB-ja të mos përzihet në ngjarjet politike
Sindikata e Policisë së Maqedonisë u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ninistri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i inkurajon që ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 17:44
Sindikata e Policisë së Maqedonisë u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ninistri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i inkurajon që ...

Sindikata e Policisë: MPB-ja të mos përdoret për ngjarjet politike ditore
Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i ...
Telegrafi | 14-Feb-2020 17:32
Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB për seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në ministri për ngjarje politike ditore, ndërsa të punësuarit i ...

SPM bën thirrje që MPB-ja të mos përzihet në ngjarjet politike ditore
Shkup, 14 shkurt 2020 (MEDIAL) – Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB në seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në Ministri për ngjarje politike ...
Medial | 14-Feb-2020 17:11
Shkup, 14 shkurt 2020 (MEDIAL) – Sindikata e Policisë së Maqedonisë (SPM) u bën thirrje të gjitha strukturave udhëheqëse në MPB në seriozitet dhe profesionalizëm dhe mospërzierje në Ministri për ngjarje politike ...

Policia e gatshme për të mbajtur rendin dhe qetëqsinë publike gjat fushatës (VIDEO)
Policia e gatshme për të mbajtur rendin dhe qetëqsinë publike gjat fushatës dhe në ditën e zgjedhjeve parlamentare të 12 prillit kësht ka deklaruar numri 2 I ministries së punëve të brendshme Agim Nuhiu I cili nënvizon ...
Televizioni Koha | 13-Feb-2020 12:48
Policia e gatshme për të mbajtur rendin dhe qetëqsinë publike gjat fushatës dhe në ditën e zgjedhjeve parlamentare të 12 prillit kësht ka deklaruar numri 2 I ministries së punëve të brendshme Agim Nuhiu I cili nënvizon ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved