ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 19:54

Partitë bien dakord për ndryshimet

Partitë bien dakord për ndryshimet
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 19:27
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...

Kodi Zgjedhor, partitë bien dakord për ndryshimet
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...
Televizioni Koha | 14-Feb-2020 19:08
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...

Partitë bien dakord për ndryshimet e Kodit Zgjedhor në Maqedoni
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...
Arbresh | 14-Feb-2020 16:59
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...

Partitë bien dakord për ndryshimet e Kodit Zgjedhor në Maqedoni
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...
Telegrafi | 14-Feb-2020 16:43
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...

Kodi Zgjedhor, partitë bien dakord për ndryshimet
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...
Shprehja | 14-Feb-2020 16:43
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...

Gentian Çala: Ndryshimi i zinxhirit komandues të Policisë së Shtetit para zgjedhjeve, propozim kyç
Nga Gentian Çala Nga propozimet e fundit të opozitës për ndryshime në Kodin Zgjedhor, do të veçoja propozimin për ndryshimin e Drejtorit të Policisë së Shtetit dhe të zinxhirit komandues të saj 100 ditë para zgjedhjeve. ...
Telegraf | 13-Feb-2020 20:09
Nga Gentian Çala Nga propozimet e fundit të opozitës për ndryshime në Kodin Zgjedhor, do të veçoja propozimin për ndryshimin e Drejtorit të Policisë së Shtetit dhe të zinxhirit komandues të saj 100 ditë para zgjedhjeve. ...

Kodi Zgjedhor, partitë bien dakord për ndryshimet
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...
Alsat-M | 14-Feb-2020 15:56
Është arritur marrëveshje për Kodin zgjedhor. Përveç ndryshimeve që burojnë nga rekomandimet e OSBE/ODIHR-së, partitë politike tashmë kanë marrëveshje edhe për ndryshimin e kufijve të dy njësive zgjedhore, për ...

(FOTO) Lëvizja NDRYSHE: Nismë në Gjykatën Kushtetuese rreth Kodit Zgjedhor
Sot, më.13.02.2020, Lëvizja NDRYSHE ka dorëzuar pranë Gjykatës Kushtetuese nismën për shpalljen e Kodit Zgjedhor si të kundërligjshëm nisur nga fakti se janë tejkaluar (dhe reduktuar) kufijtë e njësive zgjedhore të ...
TetovaSot | 13-Feb-2020 16:26
Sot, më.13.02.2020, Lëvizja NDRYSHE ka dorëzuar pranë Gjykatës Kushtetuese nismën për shpalljen e Kodit Zgjedhor si të kundërligjshëm nisur nga fakti se janë tejkaluar (dhe reduktuar) kufijtë e njësive zgjedhore të ...

(FOTO) Lëvizja NDRYSHE: Nismë në Gjykatën Kushtetuese rreth Kodit Zgjedhor
Sot, më.13.02.2020, Lëvizja NDRYSHE ka dorëzuar pranë Gjykatës Kushtetuese nismën për shpalljen e Kodit Zgjedhor si të kundërligjshëm nisur nga fakti se janë tejkaluar (dhe reduktuar) kufijtë e njësive zgjedhore të ...
Medial | 13-Feb-2020 15:13
Sot, më.13.02.2020, Lëvizja NDRYSHE ka dorëzuar pranë Gjykatës Kushtetuese nismën për shpalljen e Kodit Zgjedhor si të kundërligjshëm nisur nga fakti se janë tejkaluar (dhe reduktuar) kufijtë e njësive zgjedhore të ...

“Refoma Zgjedhore duhet të mbyllet në kohë”, Rudina Hajdari: Qeveria teknike nuk është zgjidhje
Bashkëkryetarja e tryezës për Reformës Zgjedhore, Rudina Hajdari nga ABC-ja e Mëngjesit është shprehur se në takimin e së mërkurës me përfaqësuesit e OSBE-ODIHR është diskutuar në lidhje me pikat e parashtruara në ...
ABCNews | 13-Feb-2020 09:31
Bashkëkryetarja e tryezës për Reformës Zgjedhore, Rudina Hajdari nga ABC-ja e Mëngjesit është shprehur se në takimin e së mërkurës me përfaqësuesit e OSBE-ODIHR është diskutuar në lidhje me pikat e parashtruara në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved