ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 19:13

Nuk i shmangni mikrobet duke mbuluar tualetin me letër!

Nuk i shmangni mikrobet duke mbuluar tualetin me letër!
Shumë njerëz mendojnë se tualetet publike nuk janë të pastra dhe e mbulojnë me letër higjenike kur përdorin tualete publike. Por ekspertët thonë se ky veprim nuk ka ndonjë efekt. Mbulesa e tualetit do të thithë akoma ...
Zeri | 14-Feb-2020 22:23
Shumë njerëz mendojnë se tualetet publike nuk janë të pastra dhe e mbulojnë me letër higjenike kur përdorin tualete publike. Por ekspertët thonë se ky veprim nuk ka ndonjë efekt. Mbulesa e tualetit do të thithë akoma ...

Nuk i shmangni mikrobet duke mbuluar tualetin me letër!
Shumë njerëz mendojnë se tualetet publike nuk janë të pastra dhe e mbulojnë me letër higjenike kur përdorin tualete publike. Por ekspertët thonë se ky veprim nuk ka ndonjë efekt. Mbulesa e tualetit do të thithë akoma ...
Indeks Online | 14-Feb-2020 19:14
Shumë njerëz mendojnë se tualetet publike nuk janë të pastra dhe e mbulojnë me letër higjenike kur përdorin tualete publike. Por ekspertët thonë se ky veprim nuk ka ndonjë efekt. Mbulesa e tualetit do të thithë akoma ...

Nuk i shmangni mikrobet duke mbuluar tualetin me letër!
Shumë njerëz mendojnë se tualetet publike nuk janë të pastra dhe e mbulojnë me letër higjenike kur përdorin tualete publike. Por ekspertët thonë se ky veprim nuk ka ndonjë efekt. Mbulesa e tualetit do të thithë akoma ...
Medial | 14-Feb-2020 18:25
Shumë njerëz mendojnë se tualetet publike nuk janë të pastra dhe e mbulojnë me letër higjenike kur përdorin tualete publike. Por ekspertët thonë se ky veprim nuk ka ndonjë efekt. Mbulesa e tualetit do të thithë akoma ...

Nuk i shmangni mikrobet duke mbuluar tualetin me letër!
Shumë njerëz mendojnë se tualetet publike nuk janë të pastra dhe e mbulojnë me letër higjenike kur përdorin tualete publike. Por ekspertët thonë se ky veprim nuk ka ndonjë efekt. Mbulesa e tualetit do të thithë akoma ...
Klan Kosova | 14-Feb-2020 18:22
Shumë njerëz mendojnë se tualetet publike nuk janë të pastra dhe e mbulojnë me letër higjenike kur përdorin tualete publike. Por ekspertët thonë se ky veprim nuk ka ndonjë efekt. Mbulesa e tualetit do të thithë akoma ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved