ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 19:43

“Nëse emetohet Eurobondi i katërt, shuma totale shkon 1.15 miliardë euro”

“Nëse emetohet Eurobondi i katërt, shuma totale shkon 1.15 miliardë euro”
Blodin Çuçi, Administrator, Caesar Investment Advisory Services Nëse qeveria emeton me sukses Eurobondin e katërt në shumën e deklaruar prej 600 milionë euro shuma totale e borxhit të huaj në formën e Eurobondit do të ...
Monitor | 14-Feb-2020 22:08
Blodin Çuçi, Administrator, Caesar Investment Advisory Services Nëse qeveria emeton me sukses Eurobondin e katërt në shumën e deklaruar prej 600 milionë euro shuma totale e borxhit të huaj në formën e Eurobondit do të ...

Eurobondi, në test për herë të katërt; Dështon dy herë tenderi për konsulentin, s’ka kompani të interesuara
Në dhjetor 2019 dhe janar 2020 qeveria hapi një tender ku kërkonte gjetjen e konsulentëve që do ta udhëheqin atë, në rrugëtimin e daljes në tregjet e kapitalit për herë të katërt. Të dy procedurat kanë dështuar dhe ...
Monitor | 14-Feb-2020 22:08
Në dhjetor 2019 dhe janar 2020 qeveria hapi një tender ku kërkonte gjetjen e konsulentëve që do ta udhëheqin atë, në rrugëtimin e daljes në tregjet e kapitalit për herë të katërt. Të dy procedurat kanë dështuar dhe ...

Serbia nënshkruan marrëveshje me Euroclear për të lehtësuar emetimin e borxhit të LCY
Ministria e financave e Serbisë ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me bankën e zgjidhjes së transaksioneve të letrave me vlerë Euroclear për të krijuar kushtet e duhura të tregut për emetimin e borxhit sovran të ...
Monitor | 13-Feb-2020 09:28
Ministria e financave e Serbisë ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me bankën e zgjidhjes së transaksioneve të letrave me vlerë Euroclear për të krijuar kushtet e duhura të tregut për emetimin e borxhit sovran të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved