ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/02/2020 09:33

Ndarja buxhetore për vitin 2020 zgjatet për muajin mars

Ndarja buxhetore për vitin 2020 zgjatet për muajin mars
Me 100 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar që ndarja buxhetore për vitin 2020 të zgjatet për muajin mars, pas kërkesës së ministrit të Financave, Besnik Bislimi. ...
Monitor | 13-Feb-2020 12:18
Me 100 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar që ndarja buxhetore për vitin 2020 të zgjatet për muajin mars, pas kërkesës së ministrit të Financave, Besnik Bislimi. ...

Kuvendi miraton kërkesën e parë të Qeverisë Kurti, votohet nga 100 deputetë
Është bërë ditur se me 100 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, depuetetët e kuvendit miratuan kërkesën e qeverisë së Kosovës për zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Ministri i Financave, Besnik ...
AlbInfo | 13-Feb-2020 11:45
Është bërë ditur se me 100 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, depuetetët e kuvendit miratuan kërkesën e qeverisë së Kosovës për zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Ministri i Financave, Besnik ...

Kuvendi i Kosovës aprovon zgjatjen buxhetore për muajin mars
Ministri i Financave, Besnik Bislimi ka kërkuar nga deputetët e Kuvendit të Kosovës që të shtyhen ndarjet buxhetore për vitin 2020. Bislimi është shprehur se shtyerja e ndarjes buxhetore për 2 muaj, janar dhe shkurt ka ...
PortaliOnline | 13-Feb-2020 11:12
Ministri i Financave, Besnik Bislimi ka kërkuar nga deputetët e Kuvendit të Kosovës që të shtyhen ndarjet buxhetore për vitin 2020. Bislimi është shprehur se shtyerja e ndarjes buxhetore për 2 muaj, janar dhe shkurt ka ...

Opozita e përkrah zgjatjen buxhetore edhe për një muaj
Grupi Parlamentar i PDK-së, AAK-së e Nismës ka votuar propozimin për shqyrtimin e zgjatjes buxhetore. Akoma nuk ka dalë projektligji për buxhet në Kuvend, e pozita ka kërkuar që të bëhet zgjatja e buxhetit të vitit të ...
Gazeta Observer | 13-Feb-2020 11:03
Grupi Parlamentar i PDK-së, AAK-së e Nismës ka votuar propozimin për shqyrtimin e zgjatjes buxhetore. Akoma nuk ka dalë projektligji për buxhet në Kuvend, e pozita ka kërkuar që të bëhet zgjatja e buxhetit të vitit të ...

Kuvendi voton pro zgjatjes së buxhetit për muajin mars
Me 100 vota për Kuvendi i Republikës së Kosovës ka votuar për propozimin e Qeverisë për zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars.
Gazeta Monitor | 13-Feb-2020 10:54
Me 100 vota për Kuvendi i Republikës së Kosovës ka votuar për propozimin e Qeverisë për zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars.

Votohet zgjatja e ndarjeve buxhetore për muajin mars në Kuvend
Me 100 vota për të deputetëve ka kaluar zgjatja e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Kjo pikë është futur në rend të ditës në seancën e sotme plenare të Kuvendit. Kjo është mbështetur nga të gjitha grupet parlamentare ...
Medial | 13-Feb-2020 10:54
Me 100 vota për të deputetëve ka kaluar zgjatja e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Kjo pikë është futur në rend të ditës në seancën e sotme plenare të Kuvendit. Kjo është mbështetur nga të gjitha grupet parlamentare ...

Opozita voton pro zgjatjes buxhetore për muajin mars
Grupi Parlamentar i PDK’së, AAK’së e Nismës ka votuar propozimin për shqyrtimin e zgjatjes buxhetore. Akoma nuk ka dalë projektligji për buxhet në Kuvend, e pozita ka kërkuar që të bëhet zgjatja e buxhetit të vitit të ...
InFokusi | 13-Feb-2020 10:51
Grupi Parlamentar i PDK’së, AAK’së e Nismës ka votuar propozimin për shqyrtimin e zgjatjes buxhetore. Akoma nuk ka dalë projektligji për buxhet në Kuvend, e pozita ka kërkuar që të bëhet zgjatja e buxhetit të vitit të ...

Në Kuvend miratohet vendimi për sigurimin e buxhetit për muajin mars
Në seancën plenare në Kuvendin e Kosovës në rendin e parë të ditës është vendosur propozim vendimi për zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Me 100 vota për, asnjë asbstenim dhe asnjë votë kundër, ka kaluar ky ...
Indeks Online | 13-Feb-2020 10:51
Në seancën plenare në Kuvendin e Kosovës në rendin e parë të ditës është vendosur propozim vendimi për zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Me 100 vota për, asnjë asbstenim dhe asnjë votë kundër, ka kaluar ky ...

Kuvendi miraton vendimin e Qeverisë për zgjatje buxhetore
Partitë politike kanë votuar pro vendimit për zgjatjen buxhetore për muajin mars të këtij viti, raporton Ekonomia Online. Të gjitha grupet parlamentare thanë se marrë parasysh kërkesat dhe nevojat që ky buxhet të ...
EkonomiaOnline | 13-Feb-2020 10:51
Partitë politike kanë votuar pro vendimit për zgjatjen buxhetore për muajin mars të këtij viti, raporton Ekonomia Online. Të gjitha grupet parlamentare thanë se marrë parasysh kërkesat dhe nevojat që ky buxhet të ...

Kuvendi i Kosovës miraton ndarjen buxhetore edhe për muajin mars
Me 100 vota për, asnjë kundër dhe abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar kërkesën e qeverisë për ndarjen e mjeteve buxhetore edhe për muajin mars. Ministri i Financave dhe Transfereve, Bisnik Bislimi në ...
Telegrafi | 13-Feb-2020 10:48
Me 100 vota për, asnjë kundër dhe abstenim, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar kërkesën e qeverisë për ndarjen e mjeteve buxhetore edhe për muajin mars. Ministri i Financave dhe Transfereve, Bisnik Bislimi në ...

Në Kuvend miratohet vendimi për sigurimin e buxhetit për muajin mars
Në seancën plenare në Kuvendin e Kosovës në rendin e parë të ditës është vendosur propozim vendimi për zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Me 100 vota për, asnjë asbstenim dhe asnjë votë kundër, ka kaluar ky ...
Indeks Online | 13-Feb-2020 10:49
Në seancën plenare në Kuvendin e Kosovës në rendin e parë të ditës është vendosur propozim vendimi për zgjatjen e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Me 100 vota për, asnjë asbstenim dhe asnjë votë kundër, ka kaluar ky ...

Opozita e përkrah zgjatjen buxhetore edhe për një muaj
Grupi Parlamentar i PDK’së, AAK’së e Nismës ka votuar propozimin për shqyrtimin e zgjatjes buxhetore. Akoma nuk ka dalë projektligji për buxhet në Kuvend, e pozita ka kërkuar që të bëhet zgjatja e buxhetit të vitit të ...
Gazeta Express | 13-Feb-2020 10:48
Grupi Parlamentar i PDK’së, AAK’së e Nismës ka votuar propozimin për shqyrtimin e zgjatjes buxhetore. Akoma nuk ka dalë projektligji për buxhet në Kuvend, e pozita ka kërkuar që të bëhet zgjatja e buxhetit të vitit të ...

Votohet zgjatja e ndarjeve buxhetore për muajin mars në Kuvend
Me 100 vota për të deputetëve ka kaluar zgjatja e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Kjo pikë është futur në rend të ditës në seancën e sotme plenare të Kuvendit. Kjo është mbështetur nga të gjitha grupet parlamentare ...
Klan Kosova | 13-Feb-2020 10:48
Me 100 vota për të deputetëve ka kaluar zgjatja e ndarjeve buxhetore për muajin mars. Kjo pikë është futur në rend të ditës në seancën e sotme plenare të Kuvendit. Kjo është mbështetur nga të gjitha grupet parlamentare ...

Kuvendi voton zgjatjen e buxhetit për muajin mars
Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi i ka propozuar Kuvendit të Kosovës propozim-vendimin e Qeverisë së Kosovës për zgjatjen e ndarjes buxhetore edhe për muajin mars të këtij viti, raporton Zëri.info. ...
Zeri | 13-Feb-2020 10:48
Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi i ka propozuar Kuvendit të Kosovës propozim-vendimin e Qeverisë së Kosovës për zgjatjen e ndarjes buxhetore edhe për muajin mars të këtij viti, raporton Zëri.info. ...

Kuvendi miraton vendimin e Qeverisë për zgjatje buxhetore
Bislimi është shprehur se shtyerja e ndarjes buxhetore për 2 muaj, janar dhe shkurt ka qenë e pamjaftueshme. “Në këtë mbledhje të Kuvendit paraqes kërkesen për zgjatjen en darjeve buxhetore edhe për muajin mars në ...
Lajminet | 13-Feb-2020 10:46
Bislimi është shprehur se shtyerja e ndarjes buxhetore për 2 muaj, janar dhe shkurt ka qenë e pamjaftueshme. “Në këtë mbledhje të Kuvendit paraqes kërkesen për zgjatjen en darjeve buxhetore edhe për muajin mars në ...

Opozita e përkrah zgjatjen buxhetore
Grupi Parlamentar i PDK’së, AAK’së e Nismës ka votuar propozimin për shqyrtimin e zgjatjes buxhetore. Akoma nuk ka dalë projektligji për buxhet në Kuvend, e pozita ka kërkuar që të bëhet zgjatja e buxhetit të vitit të ...
Gazeta Express | 13-Feb-2020 10:45
Grupi Parlamentar i PDK’së, AAK’së e Nismës ka votuar propozimin për shqyrtimin e zgjatjes buxhetore. Akoma nuk ka dalë projektligji për buxhet në Kuvend, e pozita ka kërkuar që të bëhet zgjatja e buxhetit të vitit të ...

Kërkohet edhe një muaj kohë për votim, priten ndërhyrje në planifikimet buxhetore
Në mbledhjen e sotme, Qeveria vendosi t’i kërkojë Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore edhe për muajin mars. Kjo kërkesë siç duket është pranuar në heshtje nga Kuvendi i Kosovës pasi në seancën plenare që ...
Gazeta Observer | 12-Feb-2020 21:58
Në mbledhjen e sotme, Qeveria vendosi t’i kërkojë Kuvendit të Kosovës zgjatjen e ndarjeve buxhetore edhe për muajin mars. Kjo kërkesë siç duket është pranuar në heshtje nga Kuvendi i Kosovës pasi në seancën plenare që ...

Kërkohet edhe një muaj kohë për votim, priten ndërhyrje në planifikimet buxhetore
Kjo kërkesë siç duket është pranuar në heshtje nga Kuvendi i Kosovës pasi në seancën plenare që do të mbahet nesër, buxheti nuk është pikë e rendit të ditës, shkruan . Zyra për Informim e Kuvendit të Kosovës ka bërë të ...
Lajminet | 12-Feb-2020 21:56
Kjo kërkesë siç duket është pranuar në heshtje nga Kuvendi i Kosovës pasi në seancën plenare që do të mbahet nesër, buxheti nuk është pikë e rendit të ditës, shkruan . Zyra për Informim e Kuvendit të Kosovës ka bërë të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved