ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/02/2020 08:22

Mbyllet skandali i blerjes së pishave të Veliajt. Firma Fusha ka shitur 8200 euro 1 pishë…

Mbyllet skandali i blerjes së pishave të Veliajt. Firma Fusha ka shitur 8200 euro 1 pishë…
Pushohen hetimet kundër Erion Veliajt për pishat e shtrenjta të ‘Fushës’ Gjykata e Apelit Tiranë ka miratuar kërkesën e prokurorisë për pushimin e hetimeve ndaj zyrtarëve të bashkisë së kryeqytetit dhe kompanisë Fusha ...
Telegraf | 14-Feb-2020 21:50
Pushohen hetimet kundër Erion Veliajt për pishat e shtrenjta të ‘Fushës’ Gjykata e Apelit Tiranë ka miratuar kërkesën e prokurorisë për pushimin e hetimeve ndaj zyrtarëve të bashkisë së kryeqytetit dhe kompanisë Fusha ...

Pushohen hetimet ndaj Veliajt për pishat e shtrenjta të “Fushës”
Në mes të tetorit, Gjykata e Apelit Tiranë ka lënë në fuqi një vendim të Gjykatës së Tiranës për miratimin e një kërkese të prokurorisë për pushimin e një kallëzimi penal ndaj zyrtarëve të bashkisë së Tiranës, ...
Lapsi | 14-Feb-2020 20:41
Në mes të tetorit, Gjykata e Apelit Tiranë ka lënë në fuqi një vendim të Gjykatës së Tiranës për miratimin e një kërkese të prokurorisë për pushimin e një kallëzimi penal ndaj zyrtarëve të bashkisë së Tiranës, ...

Pushohen hetimet kundër Erion Veliajt për pishat e shtrenjta të ‘Fushës’
Na ndiqni në Facebook mapo.al Gjykata e Apelit Tiranë ka miratuar kërkesën e prokurorisë për pushimin e hetimeve ndaj zyrtarëve të bashkisë së kryeqytetit dhe kompanisë Fusha sh.p.k, të kallëzuar për prishjen e barazisë ...
Mapo | 14-Feb-2020 19:57
Na ndiqni në Facebook mapo.al Gjykata e Apelit Tiranë ka miratuar kërkesën e prokurorisë për pushimin e hetimeve ndaj zyrtarëve të bashkisë së kryeqytetit dhe kompanisë Fusha sh.p.k, të kallëzuar për prishjen e barazisë ...

Borxhi doganor arrin 224 milionë euro. Dhoma Amerikane thirrje doganave: Hiqni praktikën primitive
Borxhi doganor 224 milionë euro, problem edhe vlerësimet dhe keq klasifikimet tarifore Borxhi doganor i kontabilizuar deri në fund të vitit 2018 ishte 27 miliardë lekë apo rreth 224 milionë euro. Kontrolli i Lartë i ...
Telegraf | 14-Feb-2020 12:55
Borxhi doganor 224 milionë euro, problem edhe vlerësimet dhe keq klasifikimet tarifore Borxhi doganor i kontabilizuar deri në fund të vitit 2018 ishte 27 miliardë lekë apo rreth 224 milionë euro. Kontrolli i Lartë i ...

Pushohen hetimet kundër Erion Veliajt për pishat e shtrenjta të ‘Fushës’
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Gjykata e Apelit Tiranë ka miratuar kërkesën e prokurorisë për pushimin e hetimeve ndaj zyrtarëve të bashkisë së kryeqytetit ...
Reporter | 14-Feb-2020 18:11
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Gjykata e Apelit Tiranë ka miratuar kërkesën e prokurorisë për pushimin e hetimeve ndaj zyrtarëve të bashkisë së kryeqytetit ...

Shkeljet e koncesionarëve të HEC-eve, MIE “harron” të arkëtojë 16.4 milionë euro
Monitorimet periodike të Agjencisë Kombëtare të Burimeve të Natyrës mbi koncesionarët e hidrocentraleve kanë rezultuar me penalitete për ata që nuk kanë respektuar kontratën. Por pavarësisht penaliteteve të propozuara ...
Monitor | 13-Feb-2020 23:06
Monitorimet periodike të Agjencisë Kombëtare të Burimeve të Natyrës mbi koncesionarët e hidrocentraleve kanë rezultuar me penalitete për ata që nuk kanë respektuar kontratën. Por pavarësisht penaliteteve të propozuara ...

Borxhi doganor 224 milionë euro, problem edhe vlerësimet dhe keq klasifikimet tarifore
Borxhi doganor i kontabilizuar deri në fund të vitit 2018 ishte 27 miliardë lekë apo rreth 224 milionë euro. Kontrolli i Lartë i Shtetit në një auditim të zhvilluar në vitin 2019 pranë Drejtorisë së Përgjithshme të ...
Monitor | 13-Feb-2020 12:03
Borxhi doganor i kontabilizuar deri në fund të vitit 2018 ishte 27 miliardë lekë apo rreth 224 milionë euro. Kontrolli i Lartë i Shtetit në një auditim të zhvilluar në vitin 2019 pranë Drejtorisë së Përgjithshme të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved