ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 08/04/2020 12:06

Maqedoni, rriten shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë

Maqedoni, rriten shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë
Shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë në janar janë rritur për 0.1% në krahasim me muajin e kaluar, ndërsa në krahasim me janarin e vitit 2019 shënojnë rritje prej 0.6%. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 19:30
Shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë në janar janë rritur për 0.1% në krahasim me muajin e kaluar, ndërsa në krahasim me janarin e vitit 2019 shënojnë rritje prej 0.6%. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për ...

Maqedoni, rriten shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë
Shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë në janar janë rritur për 0.1% në krahasim me muajin e kaluar, ndërsa në krahasim me janarin e vitit 2019 shënojnë rritje prej 0.6%. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për ...
Televizioni Koha | 14-Feb-2020 19:17
Shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë në janar janë rritur për 0.1% në krahasim me muajin e kaluar, ndërsa në krahasim me janarin e vitit 2019 shënojnë rritje prej 0.6%. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për ...

ASK: Rriten çmimet e bukës, mishit e pijeve gjatë janarit të këtij viti në Kosovë
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Indeksin e harmonizuar të çmimeve të konsumit (IHÇK) për muajin janar 2020 (viti bazë 2015=100). Inflacioni mujor i matur nga indeksi i harmonizuar i çmimeve të ...
Gazeta Observer | 14-Feb-2020 17:59
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Indeksin e harmonizuar të çmimeve të konsumit (IHÇK) për muajin janar 2020 (viti bazë 2015=100). Inflacioni mujor i matur nga indeksi i harmonizuar i çmimeve të ...

ASK: Rriten çmimet e bukës, mishit e pijeve gjatë janarit të këtij viti në Kosovë
Inflacioni mujor i matur nga indeksi i harmonizuar i çmimeve të konsumit ishte 0,8% në muajin janar 2020, ndërsa shkalla vjetore e inflacionit e matur në muajin janar 2020 me muajin janar 2019 ishte 1,5%. Indeksi i ...
Lajminet | 14-Feb-2020 17:18
Inflacioni mujor i matur nga indeksi i harmonizuar i çmimeve të konsumit ishte 0,8% në muajin janar 2020, ndërsa shkalla vjetore e inflacionit e matur në muajin janar 2020 me muajin janar 2019 ishte 1,5%. Indeksi i ...

Maqedoni, rriten shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë
Shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë në janar janë rritur për 0.1% në krahasim me muajin e kaluar, ndërsa në krahasim me janarin e vitit 2019 shënojnë rritje prej 0.6%. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për ...
Telegrafi | 14-Feb-2020 16:20
Shpenzimet për jetesë dhe çmimet në pakicë në janar janë rritur për 0.1% në krahasim me muajin e kaluar, ndërsa në krahasim me janarin e vitit 2019 shënojnë rritje prej 0.6%. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për ...

Ngritje e lehtë e çmimeve në janarin 2020
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Indeksin e harmonizuar të çmimeve të konsumit (IHÇK) për muajin janar 2020 (viti bazë 2015=100). Inflacioni mujor i matur nga indeksi i harmonizuar i çmimeve të ...
Koha.net | 14-Feb-2020 16:14
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Indeksin e harmonizuar të çmimeve të konsumit (IHÇK) për muajin janar 2020 (viti bazë 2015=100). Inflacioni mujor i matur nga indeksi i harmonizuar i çmimeve të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved