ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/02/2020 10:04

KLSH zbulon skemën e vjedhjes me rrugët Milot-Balldren dhe Orikum-Dukat

KLSH zbulon skemën e vjedhjes me rrugët Milot-Balldren dhe Orikum-Dukat
KLSH zbulon skemën e vjedhjes me rrugët Milot-Balldren dhe Orikum-Dukat Dy nga koncesionet më të përfolura kohët e fundit, që kanë lidhje me sistemin rrugor nacional, janë gjetur me shkelje skandaloze nga ana e ...
Standard | 14-Feb-2020 14:07
KLSH zbulon skemën e vjedhjes me rrugët Milot-Balldren dhe Orikum-Dukat Dy nga koncesionet më të përfolura kohët e fundit, që kanë lidhje me sistemin rrugor nacional, janë gjetur me shkelje skandaloze nga ana e ...

Abuzimi me koncesionin e Sterilizimit, si paguhet 135 euro për një lindje normale kur duhen vetëm 2.5 euro
Që kur hyri në fuqi kontrata për sterilizimin e pajisjeve mjekësore në qendrat spitalore, për çdo lindje normale në maternitet paguhet një shumë prej 16,680 lekësh, ose 135 eurosh për koncesionarin, kompaninë ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 08:50
Që kur hyri në fuqi kontrata për sterilizimin e pajisjeve mjekësore në qendrat spitalore, për çdo lindje normale në maternitet paguhet një shumë prej 16,680 lekësh, ose 135 eurosh për koncesionarin, kompaninë ...

Sterilizimi/ Si paguhet 135 € për një lindje normale kur duhen vetëm 2.5
Që kur hyri në fuqi kontrata për sterilizimin e pajisjeve mjekësore në qendrat spitalore, për çdo lindje normale në maternitet paguhet një shumë prej 16,680 lekësh, ose 135 eurosh për koncesionarin, kompaninë ...
Gazeta Dita | 14-Feb-2020 08:24
Që kur hyri në fuqi kontrata për sterilizimin e pajisjeve mjekësore në qendrat spitalore, për çdo lindje normale në maternitet paguhet një shumë prej 16,680 lekësh, ose 135 eurosh për koncesionarin, kompaninë ...

Abuzimi me koncesionin e Sterilizimit/ Paguhet 135 euro për një lindje normale kur duhen vetëm 2.5 euro
Që kur hyri në fuqi kontrata për sterilizimin e pajisjeve mjekësore në qendrat spitalore, për çdo lindje normale në maternitet paguhet një shumë prej 16,680 lekësh, ose 135 eurosh për koncesionarin, kompaninë ...
Lapsi | 14-Feb-2020 08:12
Që kur hyri në fuqi kontrata për sterilizimin e pajisjeve mjekësore në qendrat spitalore, për çdo lindje normale në maternitet paguhet një shumë prej 16,680 lekësh, ose 135 eurosh për koncesionarin, kompaninë ...

Abuzimi me koncesionin e Sterilizimit, si paguhet 135 euro për një lindje normale kur duhen vetëm 2.5 euro
Që kur hyri në fuqi kontrata për sterilizimin e pajisjeve mjekësore në qendrat spitalore, për çdo lindje normale në maternitet paguhet një shumë prej 16,680 lekësh, ose 135 eurosh për koncesionarin, kompaninë ...
Monitor | 13-Feb-2020 23:06
Që kur hyri në fuqi kontrata për sterilizimin e pajisjeve mjekësore në qendrat spitalore, për çdo lindje normale në maternitet paguhet një shumë prej 16,680 lekësh, ose 135 eurosh për koncesionarin, kompaninë ...

PPP për 2021-n gllabërojnë 150 miliardë lekë
Financimi i koncesionarëve nga fondi i buxhetit të shtetit do të arrijnë kulmin nga 1 janari 2021 kur taksapaguesit do të paguajnë për llogari të oligarkëve, 152 milirdë lekë vetëm për 1 vit. Kjo shumë mjaftonte që të ...
Telegraf | 13-Feb-2020 10:34
Financimi i koncesionarëve nga fondi i buxhetit të shtetit do të arrijnë kulmin nga 1 janari 2021 kur taksapaguesit do të paguajnë për llogari të oligarkëve, 152 milirdë lekë vetëm për 1 vit. Kjo shumë mjaftonte që të ...

Shqipëria e varfër!! 15.2 miliardë lekë për konçesione… dhe kulmi arrin në vitin 2021
Financimi i kontratave koncesionare nga fondet buxhetore do të arrijë kulmin përgjatë vitit 2021-përkatësisht me 15.2 miliardë lekë. Kjo shumë pritet të jetë më e madhja e përqendruar në një vit buxhetor për financimin ...
Standard | 13-Feb-2020 14:04
Financimi i kontratave koncesionare nga fondet buxhetore do të arrijë kulmin përgjatë vitit 2021-përkatësisht me 15.2 miliardë lekë. Kjo shumë pritet të jetë më e madhja e përqendruar në një vit buxhetor për financimin ...

Duhen 21 milionë euro për 11.6 mijë familje; Buxheti plotëson 36% të kërkesës për qiratë e familjeve të prekura nga tërmeti
Për vitin 2020, kërkesat e ardhura nga bashkitë për subvencionim e qirasë për rreth 11,600 familje, arrijnë në vlerën e 2.6 miliardë lekë,ose rreth 21 milionë euro. Ministria e Financave për vitin 2020 ka parashikuar që ...
Monitor | 12-Feb-2020 23:04
Për vitin 2020, kërkesat e ardhura nga bashkitë për subvencionim e qirasë për rreth 11,600 familje, arrijnë në vlerën e 2.6 miliardë lekë,ose rreth 21 milionë euro. Ministria e Financave për vitin 2020 ka parashikuar që ...

Koncesionet PPP arrijnë kulmin e financimeve gjatë vitit tjetër
Financimi i kontratave koncesionare nga fondet buxhetore do të arrijë kulmin përgjatë vitit 2021-përkatësisht me 15.2 miliardë lekë. Kjo shumë pritet të jetë më e madhja e përqendruar në një vit buxhetor për financimin ...
Gazeta Dita | 13-Feb-2020 08:35
Financimi i kontratave koncesionare nga fondet buxhetore do të arrijë kulmin përgjatë vitit 2021-përkatësisht me 15.2 miliardë lekë. Kjo shumë pritet të jetë më e madhja e përqendruar në një vit buxhetor për financimin ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved