ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/02/2020 09:02

Fuqizimi ekonomik i grave i rëndësishëm për zhvillimin e vendit

Fuqizimi ekonomik i grave i rëndësishëm për zhvillimin e vendit
Nuk mund të ketë fuqizim të grave dhe vajzave nëse kjo nuk shndërrohet në kauzë të përgjithshme sociale, për të cilën angazhohen fuqishëm edhe gratë edhe burrat. Kjo u tha sot gjatë një tryeze të organizuar nga Oda ...
Zeri | 14-Feb-2020 15:56
Nuk mund të ketë fuqizim të grave dhe vajzave nëse kjo nuk shndërrohet në kauzë të përgjithshme sociale, për të cilën angazhohen fuqishëm edhe gratë edhe burrat. Kjo u tha sot gjatë një tryeze të organizuar nga Oda ...

Oda Ekonomike Amerikane mirëpret marrëveshjen për hekurudha dhe për autostradën
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka mirëpritur nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve të Kosovës dhe asaj serbe. Oda Amerikane beson fuqishëm se kjo marrëveshje do të sjellë ...
Gazeta Observer | 14-Feb-2020 15:43
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka mirëpritur nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve të Kosovës dhe asaj serbe. Oda Amerikane beson fuqishëm se kjo marrëveshje do të sjellë ...

Fuqizimi ekonomik i grave tejet i rëndësishëm për zhvillimin e qëndrueshëm të vendit
Nuk mund të ketë fuqizim të grave dhe vajzave nëse kjo nuk shndërrohet në kauzë të përgjithshme sociale, për të cilën angazhohen fuqishëm edhe gratë edhe burrat. Kjo u tha sot gjatë një tryeze të organizuar nga Oda ...
Gazeta Observer | 14-Feb-2020 15:40
Nuk mund të ketë fuqizim të grave dhe vajzave nëse kjo nuk shndërrohet në kauzë të përgjithshme sociale, për të cilën angazhohen fuqishëm edhe gratë edhe burrat. Kjo u tha sot gjatë një tryeze të organizuar nga Oda ...

Osmani: Është koha e duhur që gratë të kontribuojnë në zgjidhjen e problemeve me të cilat ballafaqohen
Nuk mund të ketë fuqizim të grave dhe vajzave nëse kjo nuk shndërrohet në kauzë të përgjithshme sociale, për të cilën angazhohen fuqishëm edhe gratë edhe burrat. Kjo u tha sot gjatë një tryeze të organizuar nga Oda ...
Koha.net | 14-Feb-2020 15:01
Nuk mund të ketë fuqizim të grave dhe vajzave nëse kjo nuk shndërrohet në kauzë të përgjithshme sociale, për të cilën angazhohen fuqishëm edhe gratë edhe burrat. Kjo u tha sot gjatë një tryeze të organizuar nga Oda ...

?OEAK mirëpret marrëveshjen për hekurudhën dhe autostradën
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane nëpërmjet një komunikate, ka thënë që beson fuqishëm se kjo ...
Indeks Online | 14-Feb-2020 14:17
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane nëpërmjet një komunikate, ka thënë që beson fuqishëm se kjo ...

OEAK mirëpret marrëveshjen për hekurudhën dhe autostradën
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane nëpërmjet një komunikate, ka thënë që beson fuqishëm se kjo ...
Zeri | 14-Feb-2020 13:46
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane nëpërmjet një komunikate, ka thënë që beson fuqishëm se kjo ...

OEAK mirëpret marrëveshjen për hekurudhën dhe autostradën
Oda Amerikane nëpërmjet një komunikate, ka thënë që beson fuqishëm se kjo marrëveshje do të sjellë përfitime të shtuara ekonomike për të dyja vendet, e sidomos për kompanitë e sektorit privat që operojnë në secilin ...
Lajminet | 14-Feb-2020 13:44
Oda Amerikane nëpërmjet një komunikate, ka thënë që beson fuqishëm se kjo marrëveshje do të sjellë përfitime të shtuara ekonomike për të dyja vendet, e sidomos për kompanitë e sektorit privat që operojnë në secilin ...

OEAK mirëpret marrëveshjen për hekurudhën dhe autostradën
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane nëpërmjet një komunikate, ka thënë që beson fuqishëm se kjo ...
Telegrafi | 14-Feb-2020 13:31
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane nëpërmjet një komunikate, ka thënë që beson fuqishëm se kjo ...

Oda Ekonomike Amerikane mirëpret nënshkrimin e marrëveshjeve
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e ka mirëpritur nënshkrimin e marrëveshjeve për hekurudhat dhe autostradat mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane beson fuqishëm se këto marrëveshje do të sjellin përfitime ...
Klan Kosova | 14-Feb-2020 13:34
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e ka mirëpritur nënshkrimin e marrëveshjeve për hekurudhat dhe autostradat mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane beson fuqishëm se këto marrëveshje do të sjellin përfitime ...

Oda Ekonomike Amerikane mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes Kosovë-Serbi
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e ka mirëpritur nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane beson fuqishëm se kjo marrëveshje do të sjellë përfitime të ...
Telegrafi | 14-Feb-2020 13:10
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e ka mirëpritur nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Oda Amerikane beson fuqishëm se kjo marrëveshje do të sjellë përfitime të ...

OEAK: Marrëveshja me Serbinë për hekurudhën dhe autostradën do të sjellë përfitime ekonomike
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Sipas një njoftimi për media, OEAK thotë se beson fuqishëm se kjo marrëveshje ...
Koha.net | 14-Feb-2020 13:13
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë e mirëpret nënshkrimin e marrëveshjes për hekurudhën dhe autostradën mes autoriteteve kosovare dhe serbe. Sipas një njoftimi për media, OEAK thotë se beson fuqishëm se kjo marrëveshje ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved