ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 20:04

Aziri: Koalicioni i arnave

Aziri: Koalicioni i arnave
Për ta mundur BDI-në, nevojiten më shumë se slogane dhe statuse të rrjetit shoqëror Facebook. Nevojitet më shumë se sa krijimi i aleancave perverse dhe nevojitet më shumë se një tifozllëk fëmijëror i aktivistëve ...
TetovaSot | 14-Feb-2020 21:01
Për ta mundur BDI-në, nevojiten më shumë se slogane dhe statuse të rrjetit shoqëror Facebook. Nevojitet më shumë se sa krijimi i aleancave perverse dhe nevojitet më shumë se një tifozllëk fëmijëror i aktivistëve ...

Koalicioni i arnave
Duke u nisur nga maksima “Armiqtë të forcojnë, aleancat të dobësojnë”, jo çdo herë aleancat politike rezultojnë në sukses. Në skenën politike të RMV-së në vazhdimësi po krijohen aleanca që në vete ngërthejnë absurdet e ...
Aktuale.MK | 14-Feb-2020 20:29
Duke u nisur nga maksima “Armiqtë të forcojnë, aleancat të dobësojnë”, jo çdo herë aleancat politike rezultojnë në sukses. Në skenën politike të RMV-së në vazhdimësi po krijohen aleanca që në vete ngërthejnë absurdet e ...

Kush është në të vërtet opozita shqiptare?
Medai Shaholli Me afrimin e datës së zgjedhjeve të 12 prillit në MV, partitë politike kanë filluar të pozicionohen në këtë garë ku me ç’rast secila nga ato po i shtrëngojnë radhët për këtë betejë të radhës. Ajo që bie ...
TetovaSot | 13-Feb-2020 09:38
Medai Shaholli Me afrimin e datës së zgjedhjeve të 12 prillit në MV, partitë politike kanë filluar të pozicionohen në këtë garë ku me ç’rast secila nga ato po i shtrëngojnë radhët për këtë betejë të radhës. Ajo që bie ...

Kush është në të vërtetë opozita shqiptare?
Nga Medai Shaholli Me afrimin e datës së zgjedhjeve të 12 prillit në MV, partitë politike kanë filluar të pozicionohen në këtë garë ku me ç’rast secila nga ato po i shtrëngojnë radhët për këtë betejë të radhës. Ajo që ...
Aktuale.MK | 13-Feb-2020 08:11
Nga Medai Shaholli Me afrimin e datës së zgjedhjeve të 12 prillit në MV, partitë politike kanë filluar të pozicionohen në këtë garë ku me ç’rast secila nga ato po i shtrëngojnë radhët për këtë betejë të radhës. Ajo që ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved