ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/02/2020 09:04

Numri i të burgosurve/ Shqipëria e para në Ballkan, e katërta në Europë

Numri i të burgosurve/ Shqipëria e para në Ballkan, e katërta në Europë
Një raport i Agjencisë Evropiane të Statistikave, mbërrin në përfundimin se Shqipëria ka një numër rekord personash të burgosur, krahasuar me vendet e Ballkanin Perëndimor.
Top Channel | 19-Jan-2020 13:40
Një raport i Agjencisë Evropiane të Statistikave, mbërrin në përfundimin se Shqipëria ka një numër rekord personash të burgosur, krahasuar me vendet e Ballkanin Perëndimor.

Eurostat: Shqipëria thyen rekordin në rajon, ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
GazetaTema | 19-Jan-2020 09:34
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Kosova e para në Ballkan për numrin e ndërmarrjeve që operojnë në Shqipëri
Kosova mban vendin e parë nga vendet e Ballkanit Perëndimor për numrin e ndërmarrjeve të huaja dhe të përbashkëta, duke zënë afro 10 për qind të numrit të përgjithshëm të atyre që operojnë në Shqipëri përgjatë viteve ...
Koha.net | 19-Jan-2020 23:26
Kosova mban vendin e parë nga vendet e Ballkanit Perëndimor për numrin e ndërmarrjeve të huaja dhe të përbashkëta, duke zënë afro 10 për qind të numrit të përgjithshëm të atyre që operojnë në Shqipëri përgjatë viteve ...

Eurostat: Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve, rekord në rajon
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Shprehja | 19-Jan-2020 21:56
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Eurostat: Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve, rekord në rajon
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Alsat-M | 19-Jan-2020 21:56
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Eurostat: Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve, rekord në rajon
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Shenja | 19-Jan-2020 17:36
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Eurostat: Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve, rekord në rajon
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Lapsi | 19-Jan-2020 09:59
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Numri i të burgosurve/ Shqipëria e para në Ballkan, e katërta në Europë
Një raport i Agjencisë Evropiane të Statistikave, mbërrin në përfundimin se Shqipëria ka një numër rekord personash të burgosur, krahasuar me vendet e Ballkanin Perëndimor. Për 100.000 banorë Shqipëria ka 197 të......
Zeri | 19-Jan-2020 15:30
Një raport i Agjencisë Evropiane të Statistikave, mbërrin në përfundimin se Shqipëria ka një numër rekord personash të burgosur, krahasuar me vendet e Ballkanin Perëndimor. Për 100.000 banorë Shqipëria ka 197 të......

Ky është rekordi me numrin e te burgosurve
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
InFokusi | 19-Jan-2020 10:18
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Shqipëria mban rekordin në rajon, me numrin më të lartë të burgosurve
mapo.al Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur ...
Mapo | 19-Jan-2020 09:21
mapo.al Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur ...

Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve, rekord në rajon
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
VizionPlus | 19-Jan-2020 09:21
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Shqipëria mban rekordin në rajon për numrin e të burgosurve
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Gazeta Observer | 19-Jan-2020 09:33
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Shqipëria ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve, rekord në rajon
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Medial | 19-Jan-2020 09:29
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Publikohen shifrat nga Eurostat, Shqipëria një ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve në rajon
Shqipëria duket mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur ...
RTSH | 19-Jan-2020 09:26
Shqipëria duket mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur ...

Shqipëria me numrin më të madh të të burgosurve, në rajon
Eurostat për t’i bërë të dhënat sa më të krahasueshme ka shprehur numrin e të dënuarve për vepra penale në raport me popullsinë e secilit shtet. Në krahasim me vendet e rajonit Shqipëria thyen rekord për numrin e lartë ...
AlbInfo | 19-Jan-2020 09:21
Eurostat për t’i bërë të dhënat sa më të krahasueshme ka shprehur numrin e të dënuarve për vepra penale në raport me popullsinë e secilit shtet. Në krahasim me vendet e rajonit Shqipëria thyen rekord për numrin e lartë ...

Shqipëria mban rekordin në rajon, me numrin më të lartë të burgosurve
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
ABCNews | 19-Jan-2020 09:14
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Shqipëria mban rekordin në rajon për numrin e të burgosurve
Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo 100 mijë banorë që jetojnë këtu, duke u renditur e katërta në Evropë, pas Lituanisë, Çekisë dhe Estonisë. Eurostat për t’i bërë të dhënat sa më të ...
Lajminet | 19-Jan-2020 09:18
Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo 100 mijë banorë që jetojnë këtu, duke u renditur e katërta në Evropë, pas Lituanisë, Çekisë dhe Estonisë. Eurostat për t’i bërë të dhënat sa më të ...

Shqipëria thyen rekordin në rajon për numrin e të burgosurve
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Gazeta Express | 19-Jan-2020 09:14
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Shqipëria mban rekordin në rajon për numrin e të burgosurve
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Telegrafi | 19-Jan-2020 09:04
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

Eurostat: Shqipëria thyen rekordin në rajon, ndër vendet me numrin më të lartë të të burgosurve
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...
Telegraf | 19-Jan-2020 08:34
Shqipëria mban rekordin në Ballkanin Perëndimor dhe renditet ndër vendet me numrin më të lartë për sa i përket individëve të dënuar për veprat penale. Në raport me popullsinë, në Shqipëri kishte 197 të burgosur për çdo ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved