ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/02/2020 11:39

Masakra e Reçakut, çfarë shkruante mjeku shqiptar në fletoren e tij. Dëshmitë e para nga momenti kur pa 45 civilët e vrarë

Masakra e Reçakut, çfarë shkruante mjeku shqiptar në fletoren e tij. Dëshmitë e para nga momenti kur pa 45 civilët e vrarë
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti serb Aleksandar Vuçiç dhe vartësit e tij deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes ...
BalkanWeb | 19-Jan-2020 09:11
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti serb Aleksandar Vuçiç dhe vartësit e tij deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes ...

Dalin dëshmi të reja për masakrën e Reçakut (VIDEO)
Mjeku Vezir Bajrami ka ruajtur dëshmi për masakrën e Reçakut. Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart Bajramit i cili fton ...
TetovaSot | 19-Jan-2020 23:55
Mjeku Vezir Bajrami ka ruajtur dëshmi për masakrën e Reçakut. Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart Bajramit i cili fton ...

Dalin dëshmi të reja për masakrën e Reçakut
Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart Bajramit i cili fton të gjithë ata që kanë dyshime për këtë krim t’i......
Zeri | 19-Jan-2020 22:46
Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart Bajramit i cili fton të gjithë ata që kanë dyshime për këtë krim t’i......

Dalin dëshmi të reja për masakrën e Reçakut
Mjeku Vezir Bajrami ka ruajtur dëshmi për masakrën e Reçakut. Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart Bajramit i cili fton ...
Gazeta Express | 19-Jan-2020 22:35
Mjeku Vezir Bajrami ka ruajtur dëshmi për masakrën e Reçakut. Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart Bajramit i cili fton ...

Dalin dëshmi të reja për masakrën e Reçakut
Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart Bajramit i cili fton të gjithë ata që kanë dyshime për këtë krim t’i lexojnë këto ...
Lajminet | 19-Jan-2020 21:33
Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart Bajramit i cili fton të gjithë ata që kanë dyshime për këtë krim t’i lexojnë këto ...

Dalin dëshmi të reja për masakrën e Reçakut (VIDEO)
Mjeku Vezir Bajrami ka ruajtur dëshmi për masakrën e Reçakut. Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë, njofton Klan Kosova. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart ...
Klan Kosova | 19-Jan-2020 20:34
Mjeku Vezir Bajrami ka ruajtur dëshmi për masakrën e Reçakut. Bajrami, që kishte shkuar i pari në vendin e ngjarjes ka përshkruar në detaje atë që ka ndodhë, njofton Klan Kosova. Këto dëshmi ia ka lënë të birit Gojart ...

(Dokumenti) “Reçaku”, dëshmitë e lëna në fletore nga mjeku shqiptar
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti serb Aleksandar Vuçiq dhe vartësit e tij deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes ...
Lexo | 19-Jan-2020 12:24
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti serb Aleksandar Vuçiq dhe vartësit e tij deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes ...

Masakrimi i viktimave të Reçakut, dëshmitë nga mjeku shqiptar
Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes në ditën e masakrës nga shefi i misionit të atëhershëm i OSBE-së, William Walker, edhe një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi masakra ishte vetëm 14 vjeçar posedon një mori ...
AlbInfo | 19-Jan-2020 09:44
Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes në ditën e masakrës nga shefi i misionit të atëhershëm i OSBE-së, William Walker, edhe një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi masakra ishte vetëm 14 vjeçar posedon një mori ...

34-vjeçari nga Reçaku ka dëshmi për masakrën që e kryen serbët, i’a la babai
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...
Indeks Online | 19-Jan-2020 09:09
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...

Masakrimi i viktimave të Reçakut, dëshmitë e lëna në fletore nga mjeku shqiptar (Dokument)
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti serb Aleksandar Vuçiq dhe vartësit e tij deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes ...
Telegrafi | 19-Jan-2020 08:49
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti serb Aleksandar Vuçiq dhe vartësit e tij deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes ...

Masakrimi i viktimave të Reçakut, dëshmitë e lëna në fletore nga mjeku shqiptar
Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes në ditën e masakrës nga shefi i misionit të atëhershëm i OSBE-së, William Walker, edhe një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi masakra ishte vetëm 14 vjeçar posedon një mori ...
Lajminet | 19-Jan-2020 09:02
Krahas dëshmisë nga vendi i ngjarjes në ditën e masakrës nga shefi i misionit të atëhershëm i OSBE-së, William Walker, edhe një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi masakra ishte vetëm 14 vjeçar posedon një mori ...

Gjurmët e lëna në fletore, dëshmi për masakrimin çnjerëzor të viktimave të Reçakut
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...
Gazeta Observer | 19-Jan-2020 09:01
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...

Gjurmët e lëna në fletore, dëshmi për masakrimin çnjerëzor të viktimave të Reçakut
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...
Arbresh | 19-Jan-2020 08:41
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...

Gjurmët e lëna në fletore, dëshmi për masakrimin çnjerëzor të viktimave të Reçakut
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...
Gazeta Express | 19-Jan-2020 08:39
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...

Gjurmët e lëna në fletore, dëshmi për masakrimin çnjerëzor të viktimave të Reçakut
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...
Medial | 19-Jan-2020 08:39
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...

Gjurmët e lëna në fletore, dëshmi për masakrimin çnjerëzor të viktimave të Reçakut
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...
Klan Kosova | 19-Jan-2020 08:34
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...

Gjurmët e lëna në fletore, dëshmi për masakrimin çnjerëzor të viktimave të Reçakut
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në......
Zeri | 19-Jan-2020 08:25
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në......

Gjurmët e lëna në fletore, dëshmi për masakrimin çnjerëzor të viktimave të Reçakut
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...
EkonomiaOnline | 19-Jan-2020 08:22
Liderët serbë ende vazhdojnë të mohojnë masakrën e shkaktuar në Reçak. Madje presidenti, por edhe ministri i Jashtëm serb deklaruan se “masakra e Reçakut është një trillim”. Por një i ri shqiptar që në kohën kur ndodhi ...

Hakmarrja e UÇK-së për masakrën e Reçakut: Dy ditë më vonë vranë zv/komandantin serb
Më 15 janar 1999, forcat policore dhe ushtarake serbe vranë 45 civilë shqiptarë në fshatin Reçak të komunës së Shtimes. Tani, kur bëhen 21 vjet nga masakra, banorët e fshatit, të cilëve iu vranë familjarët, thonë se ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 15:50
Më 15 janar 1999, forcat policore dhe ushtarake serbe vranë 45 civilë shqiptarë në fshatin Reçak të komunës së Shtimes. Tani, kur bëhen 21 vjet nga masakra, banorët e fshatit, të cilëve iu vranë familjarët, thonë se ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved