ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 17:08

Shtohet siguria e trenit “Bllaca 99” (VIDEO)

Shtohet siguria e trenit “Bllaca 99” (VIDEO)
Në Han të Elezit janë ndërmarrë masa shtesë të sigurisë për të ruajtur trenin “Bllaca ‘99” që ishte dëmtuar më herët, njofton Klan Kosova. Aty janë vendosur kamerat që janë të lidhura direkt me stacionin policor. ...
Klan Kosova | 19-Jan-2020 20:28
Në Han të Elezit janë ndërmarrë masa shtesë të sigurisë për të ruajtur trenin “Bllaca ‘99” që ishte dëmtuar më herët, njofton Klan Kosova. Aty janë vendosur kamerat që janë të lidhura direkt me stacionin policor. ...

“Bllaca 1999” me ndriçim e nën monitorim nëpërmjet kamerave të sigurisë
Pas një varg kërkesash nga Komuna e Hanit të Elezit, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës ka vendosur kamera të sigurisë, ndriçim publik dhe ka riparuar trenin-muze “Bllaca 1999”, i cili në fund të vitit qe ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 17:57
Pas një varg kërkesash nga Komuna e Hanit të Elezit, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës ka vendosur kamera të sigurisë, ndriçim publik dhe ka riparuar trenin-muze “Bllaca 1999”, i cili në fund të vitit qe ...

“Bllaca 1999” me ndriçim e nën monitorim nëpërmjet kamerave të sigurisë
Pas një varg kërkesash nga Komuna e Hanit të Elezit, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës ka vendosur kamera të sigurisë, ndriçim publik dhe ka riparuar trenin-muze “Bllaca 1999”, i cili në fund të vitit qe ...
Shenja | 17-Jan-2020 14:24
Pas një varg kërkesash nga Komuna e Hanit të Elezit, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës ka vendosur kamera të sigurisë, ndriçim publik dhe ka riparuar trenin-muze “Bllaca 1999”, i cili në fund të vitit qe ...

“Bllaca 1999” me ndriçim e nën monitorim nëpërmjet kamerave të sigurisë
Pas një varg kërkesash nga Komuna e Hanit të Elezit, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës ka vendosur kamera të sigurisë, ndriçim publik dhe ka riparuar trenin-muze “Bllaca 1999”, i cili në fund të vitit qe ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 13:08
Pas një varg kërkesash nga Komuna e Hanit të Elezit, Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës ka vendosur kamera të sigurisë, ndriçim publik dhe ka riparuar trenin-muze “Bllaca 1999”, i cili në fund të vitit qe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved