ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 09:59

Ngjarje e vërtetë: U trondita pas vizitës së fallxhores (7) Ditëve të ardhshme u bëra krejt tjetër person. Dukej se më drejtonte ndonjë fuqi e lartë. Nuk mund të përqendrohesha në punë, isha e heshtur dhe e mbyllur. Madje edhe shoqen time më të...

Ngjarje e vërtetë: U trondita pas vizitës së fallxhores (7) Ditëve të ardhshme u bëra krejt tjetër person. Dukej se më drejtonte ndonjë fuqi e lartë. Nuk mund të përqendrohesha në punë, isha e heshtur dhe e mbyllur. Madje edhe shoqen time më të...
Ditëve të ardhshme u bëra krejt tjetër person. Dukej se më drejtonte ndonjë fuqi e lartë. Nuk mund të përqendrohesha në punë, isha e heshtur dhe e mbyllur. Madje edhe shoqen time më të mirë Miniren nuk e dëgjoja se ...
Kosova Sot | 19-Jan-2020 15:18
Ditëve të ardhshme u bëra krejt tjetër person. Dukej se më drejtonte ndonjë fuqi e lartë. Nuk mund të përqendrohesha në punë, isha e heshtur dhe e mbyllur. Madje edhe shoqen time më të mirë Miniren nuk e dëgjoja se ...

Ngjarje e vërtetë: U trondita pas vizitës së fallxhores (6) Atë natë Petriti u ngjit i tëri për mua në shtrat. - Oh, sa erë e mirë që të vjen. A do ta puthësh burrin tënd për natë të mirë? - më pyeti me lajka. - Pse? A harroi...
Atë natë Petriti u ngjit i tëri për mua në shtrat. - Oh, sa erë e mirë që të vjen. A do ta puthësh burrin tënd për natë të mirë? - më pyeti me lajka. - Pse? A harroi Sara të të puthë, a? - e pyeta me sarkazëm, duke dalë ...
Kosova Sot | 18-Jan-2020 15:19
Atë natë Petriti u ngjit i tëri për mua në shtrat. - Oh, sa erë e mirë që të vjen. A do ta puthësh burrin tënd për natë të mirë? - më pyeti me lajka. - Pse? A harroi Sara të të puthë, a? - e pyeta me sarkazëm, duke dalë ...

Ngjarje e vërtetë: U trondita pas vizitës së fallxhores (5) Më së shumti më impresionoi shatërvani i madh në dhomën e ditës. Me ujin i cili dilte nga ai, për t'u mbledhur më pas më poshtë, thjesht më la pa fjalë. O Zot, shtëpi...
Më së shumti më impresionoi shatërvani i madh në dhomën e ditës. Me ujin i cili dilte nga ai, për t'u mbledhur më pas më poshtë, thjesht më la pa fjalë. O Zot, shtëpi modeste?! Po, si jo, mendova unë duke shikuar rreth ...
Kosova Sot | 17-Jan-2020 15:12
Më së shumti më impresionoi shatërvani i madh në dhomën e ditës. Me ujin i cili dilte nga ai, për t'u mbledhur më pas më poshtë, thjesht më la pa fjalë. O Zot, shtëpi modeste?! Po, si jo, mendova unë duke shikuar rreth ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved